• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba kızlar ben forumu okumaya başladığımda burada yaşanan bazı durumları gördüğümde aml öncesi dr görüşmeleri aml sonrası vs açıkça tüm düşüncelerimi yaşadıklarımı tüm gerçekliğiyle yazacağım diye söz vermiştim.sözümü tutmaya başlıyorum :)
cumartesi günü ercan beyle görüşmeye gittim.hastaneye vardığımda çok gergindim ve hastaneden pek hoşlanmadım.çok sıkıntılı bir yolculuk geçirdim belkide onun etkisidir bilemiyorum.bina üstüme üstüm e geliyordu sanki eşime ben burdamı aml olucam dedim gözlerim doldu :)(sanki ben değilde aml için o ısrar ediyormuş gibi :27:)
sonra ercan beyin odasına doğru yöneldik asistanı bizi karşıladı odaya aldı ve ercan beyle tanışmış olduk.gerginliğimin farkındaydı ercan bey önce biraz sohbetle beni rahatlattı.sonra hadi şu karnına bir bakayım dedi :) ben normalde dr muayenelerinden çok rahatsız olurum yani boğaz ağrısı için bile olsa gittiğim dr hadi aç diyince bana inme iniyor :)ercan beyin muayenesi beni hiç rahatsız etmedi.aksine son derece rahattım :)her neyse görüşmemiz son derece olumlu geçti hastaneden alamadığım elektriği ercan beyden fazlasıyla aldım :):1:
karın germe aml olmam gerektiğini biliyordum ama bu nu bana bir uzmanın söylemesi beni incite bilirdi.ercan bey bu aml olmam gerektiğini o kadar güzel bir dille bana anlattıki.rencide etmeden incitmeden bu yüze bu karın yakışmıyor :) karnında yüzün gibi çok güzel olacak dedi:))))
mide bölgemde fıtıklar oluşmuş onlarıda halledeceklerini söyledi..meme konusuna geldiğimizde sarkmayı toparlarız ama o zamanda biraz küçülür dedi istersen silikon yapabilirizki o şekilde daha güzel olur dedi.ama ben silikon istemiyorum :)o yüzden meme konusunu erteledim.sonuç olarak 22 kasımda karın germe,yanlara lazer lipo yapılacak kararını aldık ve pazarlığımızı yapıp hastaneden ayrıldık.aslında pazarlık yapmadıkta diyebiliriz çünkü verdiği fiat bana uygun geldi.gerek bile duymadım yani...
işin ilginç yani bu aml eşim hiç onay vermemesine rağmen dr o da çok sevmiş :)
şu an için huzurlu bir bekleyiş var bende.inş aml sonrası güzel haberlerimide paylaşırım :) hepinizden dua istiyorum arkadaşlar.Allah yardımcımız olsun ve inş pişman olmayız :)))

Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun!Eğer göğüsüde olsaydın birebir aynı ameliyatı olacaktık :1: benim göğüslerimde aynı durumda..şimdi sana olacakları söliyeyim,ayın 22 sine kadar çılgınlar gibi forumlardan resim bakacaksın :52: benim yabancı sitelerden görmediğim göbek ve meme kalmadı sanırım :53: hadi hayırlısı olsun arkadaşım,benim sürecimi yazarım,yardımcı olmaya çalışırım her şekilde

Selam mothers,

valla ben gecen ramazan bayramında olmustum hatta ikizlerim var. 3 yasında tum bayram suresince onlara da bakabildim. 10 gunun sonunda da işe basladım. Biraz bel agrısı olmustu. Sonradan gecti. Ancak her insanda agrı esiklerinden dolayı durumlar farklılık gosterebiliyor. Fırsatın var ise surekli yat, yuruyus yap aralarda.. az az ama. Cokta zorlama. benden örnek alma. :) Bakacak kimse olmadıgından benimki oyle oldu.
Direnler var ise yer tuvaleti sorun olabilir. alafranga yok mu egilip kalkma da biraz sıkıntı olabilir. Dikişlerini tutarak egilip bükül istersen..
Canım 10 günde nasıl işe başladın, ben daha dik yürümeye korkuyorum, kaç günden sonra dik yürürsek sorun olmaz, ben on beş günü bekliyeyim diyorum, dik yürümeyince bel ağrısından bi şey yapılmıyor çünkü.

Son düzenleme:
Canım 10 günde nasıl işe başladın, ben daha dik yürümeye korkuyorum, kaç günden sonra dik yürürsek sorun olmaz, ben on beş günü bekliyeyim diyorum, dik yürümeyince bel ağrısından bi şey yapılmıyor çünkü.

Tam olarak 15.günde iyiydim.tatile denk geldi gerçi benim ameliyatım.15.günde temizlik yaptım,alışverişe gittim.herşey yolundaydı...

:18:
su an gecmıs gun artık ama herhangi bir sorun da cok buyuk yasamadım. Biraz bel agrısı vs oldu ama. Mecbur kalınca yapılıyor. Tatil suresince ablaları + ikizlere de bakmıştım. Yani aslında 10 gunde de dolu dolu dinlenme olmadı ama alısıgım sanırım artık :) ikizlerden sonra hayat zor o anlamda.
bugun 3. ay kontrolum vardı. Dikişlerde bir sorun olmadı. hersey yolunda. Cok az bir kilo alma durumu var sadece 2 kilo kadar. Onu da yarından itibaren sıkı bir diyetle verip koruma dönemine gireceğim. Kısmet diyelim.

sıgara kullanıo muydun cnm sen?bıde fıyat ne kdr?hangı hastanede olcaksın?

sigara içiyorum dr aslında bırakmam gerektiğini söyledi.bırakamıyorsan 4 taneden fazla içme dedi.bırakmaya çalışıyorum ama zor....
fiat vermem doğru olurmu bilmiyorum.ben istanbulda değilim belki o yüzden indirim yapmış olabilir bilemiyorum ama bana verilen fiat abartlı değil.

Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun!Eğer göğüsüde olsaydın birebir aynı ameliyatı olacaktık :1: benim göğüslerimde aynı durumda..şimdi sana olacakları söliyeyim,ayın 22 sine kadar çılgınlar gibi forumlardan resim bakacaksın :52: benim yabancı sitelerden görmediğim göbek ve meme kalmadı sanırım :53: hadi hayırlısı olsun arkadaşım,benim sürecimi yazarım,yardımcı olmaya çalışırım her şekilde

nykie yemin ederim bakmıyorum o kadar rahatımkiii.ben ercan beye tam bir güven içindeyim sonucun güzel olacağına çok inanıyorum.dr bana gereken fotoğrafları gösterdi öncesini sonrasını hatta daha sonrasını gördüm.yapabileceğini biliyorum artık.kafamda belli her şey.şu an hiç bir soru işareti yok kafam çok rahat ama tabi geleceği bilmek gibi bir yeteğimiz yok :) inş her şey beklediğimiz umduğumuz gibi gelişir.benim şu an tek düşüncem aml sonrası ağrılar.onunda fazla olmadığını söyledi dr.ama işte ben kişiye göre değiştiğine ve o anki ruh haliyle çok alakalı olduğunu düşünüyorum.dua etmeye başladım şimdiden:) hatta internette guguldan aml girmeden önce yapılacak duaları arattım :) eşim çok gülüyor bana :)))))

bu arada sende hep aklımdasın arkadaşım inş her şey çokkk güzel olacak lütfen bizi habersiz bırakma...

Son düzenleme:
Ben hiç resim görmediğim yani doktorum için burada çok güzel yorumlar yapılmıştı ama onun dışında o bana resim göstermedi.ama şu an bunu dert etmeyeyim de mi ne de olsa ameliyat yarınnnn :))) böle olunca biraz işkilleniyorum ama doktor bize çok güven verdi annemle,burda ki yorumlar çok güzel,benim bulunduğum yerde en iyi hastanede yapıyor sanırım öle bi hastanede çalıştırmazlar başka türlü..ne bileyim daha ne olsun!
bakalım ben hala sakinim ara ara heycanlanıyorum.yarın saat 10 gibi alıcaklar beni ameliyata.Dualarınızı eksik etmeyin e mi?çok güzel olsun sonuç

Ben hiç resim görmediğim yani doktorum için burada çok güzel yorumlar yapılmıştı ama onun dışında o bana resim göstermedi.ama şu an bunu dert etmeyeyim de mi ne de olsa ameliyat yarınnnn :))) böle olunca biraz işkilleniyorum ama doktor bize çok güven verdi annemle,burda ki yorumlar çok güzel,benim bulunduğum yerde en iyi hastanede yapıyor sanırım öle bi hastanede çalıştırmazlar başka türlü..ne bileyim daha ne olsun!
bakalım ben hala sakinim ara ara heycanlanıyorum.yarın saat 10 gibi alıcaklar beni ameliyata.Dualarınızı eksik etmeyin e mi?çok güzel olsun sonuç

hangi hastaneydi???
cnm hiç endişelenme bizim Türk dr ları varyaaa harikalar çok güzel olacak her şey yolunda gidecek.ne güzel bak annen yanında,benim annem aml olduğumu bilmeyecek bile:(
dualarımız seninle...

bu arada sigara içiyormusun?

Son düzenleme:
hangi hastaneydi???
cnm hiç endişelenme bizim Türk dr ları varyaaa harikalar çok güzel olacak her şey yolunda gidecek.ne güzel bak annen yanında,benim annem aml olduğumu bilmeyecek bile:(
dualarımız seninle...

bu arada sigara içiyormusun?

kent hastanesi...hayır canım sigara içmiyorum ben,hatta doktorla konuşurken bunun konusu geçtiğinde aslında yanında bile içilmemesi lazım dedi ama evin geri kalanı bunu pek umursamadı :36:

çok teşekkür ediyorum iyidileklerin için canım

Allah yardımcın olsun hersey gönlünce olsun.

hmm hepsı bır arada zor olmadı mı?20 gun olmus durumun nasıl?cıkabılıo musun dısarı falan?

Inanki hiç zor olmadi aksine cok rahat oldu...tek sknti vardi oda midem bunalyordu ama onu da serumlarla halletmislerdi...ben cok rahatim..kendi isimi kendim yaptim ev isimide bebehime de baktim disariya da gaet rahat vikabiliyorum artik...tekrar soyliyorum arkadaslar bende okadar korktum strese girdim uykusuz geceler v s ...hepsi bosunaymis... agri olmyor...inaninki...gerci bende inanmiyordum(((

Nykie cnm bulunduğum yerde ezan okunuyor dua ediyorum senin için.
her şey çok güzel olacak bizi habersiz bırakma:54:

İyi akşamlar! İkiz hamilelik, dogum sürecinde karnım deforme oldu. Karnımı gerdirmek istiyorum. Burdan yazılanlardan pek cok kisinin Ercan Bey'den memnun kaldığını gördüm be kendisine randevu aldım. Biraz korkuyorum ve bazı tereddütlerim var. Kesilen kısım iç çamaşırı icinde kalıyor mu? İzi sezaryan lekesi gibi yok oluyor mu? Çatlakların tamamı gidiyor mu ? Sakıncası yoksa karın germe ameliyatı olan arkadaşların varsa oncesi sonrası fotolarını görebilir miyim ? Cok soru sordum :-) ilginize şimdiden teşekkürler, sevgiler

İyi akşamlar! İkiz hamilelik, dogum sürecinde karnım deforme oldu. Karnımı gerdirmek istiyorum. Burdan yazılanlardan pek cok kisinin Ercan Bey'den memnun kaldığını gördüm be kendisine randevu aldım. Biraz korkuyorum ve bazı tereddütlerim var. Kesilen kısım iç çamaşırı icinde kalıyor mu? İzi sezaryan lekesi gibi yok oluyor mu? Çatlakların tamamı gidiyor mu ? Sakıncası yoksa karın germe ameliyatı olan arkadaşların varsa oncesi sonrası fotolarını görebilir miyim ? Cok soru sordum :-) ilginize şimdiden teşekkürler, sevgiler

cnm ben bu konuda sana pek yardımcı olamayacağım ben sadece ön görüşmeyi yaptım :)
aml olunca her şeyi detaylıca anlatırım.

kk benim için günlük gibi oldu :)bu aml la ilgili yaşadığım düşündüğüm her şeyi yazıyorum buraya..Allah izin verirse ilerde okuyup gülümseyeceğim :)
dün gece eşim saat 3 e kadar beni aml olmamam için ikna etmeye çalıştı nasıl bir pskolojik baski altında kalmışsam bu gün yerlerdeyim...söyledikleri beni çok üzdü kendi keyfim için çocuklarımı ve onu hiçe sayıyormuşum :( ya ben ölürsem onlar ne yaparlarmış...

ben kadere inanayıyorum eğer ölüm bana gelecekse evimde yatağımda da gelecek.yerin hiç bir önemi yok dedim.

Ercan beye bende bir çok ameliyat oldum....iç çamaşırında kalıyor ama hemen değil 1.ay sonra indi benim dikişim...tlbtlb gördü resmimi altta bayağı kilo verince daha indi :nazar: iz kişiden kişiye değişiyor aynı doktora ameliyat olan çok arkadaşım var kiminde o iz varken kiminde hafifi kalmış benim yanlar beyazladı ama ortası pembe:34: ne zaman randevun doktorla? Muayene edince çatlak durumun söyle sana...

cnm ben bu konuda sana pek yardımcı olamayacağım ben sadece ön görüşmeyi yaptım :)

kk benim için günlük gibi oldu :)bu aml la ilgili yaşadığım düşündüğüm her şeyi yazıyorum buraya..Allah izin verirse ilerde okuyup gülümseyeceğim :)
dün gece eşim saat 3 e kadar beni aml olmamam için ikna etmeye çalıştı nasıl bir pskolojik baski altında kalmışsam bu gün yerlerdeyim...söyledikleri beni çok üzdü kendi keyfim için çocuklarımı ve onu hiçe sayıyormuşum :( ya ben ölürsem onlar ne yaparlarmış...

ben kadere inanayıyorum eğer ölüm bana gelecekse evimde yatağımda da gelecek.yerin hiç bir önemi yok dedim.

güleceğin kesin canım:29: ay güzel süreç göbeksiz olmak süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Benim de ikizlerim var, ben de yeni ameliyat oldum, jelesecin dediği gibi, benim de izim tam sezeryan kesisinden ama şimdilik biraz yukarıda, karnım da ilk günlere göre biraz daha şiş, zamanla inecek, göbek deliğinin üstünde kalan çatlaklar gitmiyor, aşağıya geliyor, ama kötü gözükmüyor merak etme, karnın çok kötüyse çektiğin sıkıntıya değer, sonuç gerçekten güzel çünkü.

Sizin için de hayırlısı olsun. Sizin işiniz bir tık daha zor galiba. Evdeki eş faktörünü de aşmanız gerekiyor. Ameliyat için gün aldınız mı ?

Back