• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ercan beye bende bir çok ameliyat oldum....iç çamaşırında kalıyor ama hemen değil 1.ay sonra indi benim dikişim...tlbtlb gördü resmimi altta bayağı kilo verince daha indi :nazar: iz kişiden kişiye değişiyor aynı doktora ameliyat olan çok arkadaşım var kiminde o iz varken kiminde hafifi kalmış benim yanlar beyazladı ama ortası pembe:34: ne zaman randevun doktorla? Muayene edince çatlak durumun söyle sana...

güleceğin kesin canım:29: ay güzel süreç göbeksiz olmak süpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

Cevabınız için cok teşekkürler! Ameliyat oncesi mı kilo verdiniz, sonrası mı ? Ben ameliyat için bir ay sonraya randevu alıp bubarada fazla 3-4 kilomu vermeyi düşündüm. Su anda sezaryan izim var yok arası, cocuklarım 4 yasindalar. Umarım bu da öyle olur :34: Pazartesi gunu randevum, bakalım ilk görüşme ve izlenim nasıl olacak ? Biraz gerginim :17:

Benim de ikizlerim var, ben de yeni ameliyat oldum, jelesecin dediği gibi, benim de izim tam sezeryan kesisinden ama şimdilik biraz yukarıda, karnım da ilk günlere göre biraz daha şiş, zamanla inecek, göbek deliğinin üstünde kalan çatlaklar gitmiyor, aşağıya geliyor, ama kötü gözükmüyor merak etme, karnın çok kötüyse çektiğin sıkıntıya değer, sonuç gerçekten güzel çünkü.

Cok gecmis olsun size de, umarım istediğiniz gibi bir karına sahip olmussunuzdur. Darısı basima :34: 29 yaşındayım, dogum sonrası bikini giyemedim. Daha yasım genc, neden giymeyeyim ;-)

Cevabınız için cok teşekkürler! Ameliyat oncesi mı kilo verdiniz, sonrası mı ? Ben ameliyat için bir ay sonraya randevu alıp bubarada fazla 3-4 kilomu vermeyi düşündüm. Su anda sezaryan izim var yok arası, cocuklarım 4 yasindalar. Umarım bu da öyle olur :34: Pazartesi gunu randevum, bakalım ilk görüşme ve izlenim nasıl olacak ? Biraz gerginim :17:

Yooook ameliyata şişko girdim:17: 75.76.idim sonrası verdim :34: 5.kilo kadar...Allah bağışlasın yavrularımızı, çok şanslısınız demek ki izleriniz güzel iyileşiyor :nazar: gergin olmayın soracaklarınızı net sorun ve ne istediğinizi anlatın zaten doktor şeker çok iyi elektriği var tabi tutarmı bilemem ikinizin elektiriği:34: gelişmeleri yazarsınız artık

Yooook ameliyata şişko girdim:17: 75.76.idim sonrası verdim :34: 5.kilo kadar...Allah bağışlasın yavrularımızı, çok şanslısınız demek ki izleriniz güzel iyileşiyor :nazar: gergin olmayın soracaklarınızı net sorun ve ne istediğinizi anlatın zaten doktor şeker çok iyi elektriği var tabi tutarmı bilemem ikinizin elektiriği:34: gelişmeleri yazarsınız artık

Ameliyat sonrası kilo alıp vermeler sıkıntı yaratıyor mu ? Soracaklarının listesini yapıyorum şimdiden:34: Kac günde normal hayatınıza dondunuz ? Gelişmelerden haberdar ederim ;-)

Ameliyat sonrası kilo alıp vermeler sıkıntı yaratıyor mu ? Soracaklarının listesini yapıyorum şimdiden:34: Kac günde normal hayatınıza dondunuz ? Gelişmelerden haberdar ederim ;-)

ben süreci çok rahat geçirdim :nazar:ama iş güç yapmadım 2.aya yakın neredeyse ufak tefek şeyler yok kilo vermek sonrası iyi bile :34:iki hafta sonra hiç bir şey kalmıyor neredeyse umarım sizinde çok iyi geçer :29: bekliyoruz merakla

Son düzenleme:
Merhaba,

ben bugün eve geldim,iyiyim..sizlerede haber vermek istedim.iyidilekleriniziçin teşekkrler yine yazarım..

Sizin için de hayırlısı olsun. Sizin işiniz bir tık daha zor galiba. Evdeki eş faktörünü de aşmanız gerekiyor. Ameliyat için gün aldınız mı ?

daha da zorlaştı ben bir kaç gündür baya hastaydım dün geceyi hastanede geçirdim çok bitkin ve halsizim...ateşim var ve çok kötü öksürüyorum antibiyotik başladık inş düzelirim...

aml için gün aldım nasipse 22 de bu iş bitecek :) inş sende hayırlısıyla istediğin sonuca ulaşırsın..

Merhaba,

ben bugün eve geldim,iyiyim..sizlerede haber vermek istedim.iyidilekleriniziçin teşekkrler yine yazarım..

geçmiş olsun Nykie.umarım iyisindir.kendini iyi hissedince ameliyat sürecini yazar mısın.1 ay sonra ben de olucam korkuyorum.anestesi, ameliyat,iyileşme süreci kafamda en kötü senaryolar.bu korkular normal mi

çok teşekkürler iyi dilekleriniiz için,yatıyorum bol bol :nazar:

benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum var..

otururken ve kalkarken dikişin sol tarafınca keskin bir acı oluyor,yanma gibi ama şiddetli.böle sanki iki deri birbirine değiyorda yakıyor gibi.nasıl tarif edeyim bilemedim.benim en büyük sıkıntım bu şu an.sizlerede oldu mu?direnler dün çıktı belki attaki dokuyo zedeledi bilemiyorum.

birde 11-13 arası regl olmam gerekirken bugün oldum belki o ağrıyı arttırdı..pazartesi kontrolüm var doktorumma sorucam.

bir bilen var mıdır önce size sorayım dedim

otururken ve kalkarken dikişin sol tarafınca keskin bir acı oluyor,yanma gibi ama şiddetli.böle sanki iki deri birbirine değiyorda yakıyor gibi.nasıl tarif edeyim bilemedim.benim en büyük sıkıntım bu şu an.sizlerede oldu mu?direnler dün çıktı belki attaki dokuyo zedeledi bilemiyorum.

birde 11-13 arası regl olmam gerekirken bugün oldum belki o ağrıyı arttırdı..pazartesi kontrolüm var doktorumma sorucam.

geçer inş yaa :((( tecrübe yok ama direnler çıkarken canın yandıysa onun etkisidir hala belki...benimde en büyük korkum bu...regl dönemimde çekilmez oluyorum ben.yani etrafımdakileri bırakın ben bile kendimi çekemiyorum:1:

gergin ağlamaklı sinirli hassas alıngan ve çook ağrılı oluyorum.aml tan bir kaç gün sonrada regl dönemim başlayacak.ne yapacağımı şaşırdım valla şu an en çok bu durumu düşünüyorum..

daha çok yeni bunlar olabilir canım:34: regl günlerin oynayabilir panik yapma sonra düzene giriyor....kafana takılan seni rahatsız eden durumda doktoruna tel aç yada mesaj at süreci rahat geçirmen önemli

geçer inş yaa :((( tecrübe yok ama direnler çıkarken canın yandıysa onun etkisidir hala belki...benimde en büyük korkum bu...regl dönemimde çekilmez oluyorum ben.yani etrafımdakileri bırakın ben bile kendimi çekemiyorum:1:

gergin ağlamaklı sinirli hassas alıngan ve çook ağrılı oluyorum.aml tan bir kaç gün sonrada regl dönemim başlayacak.ne yapacağımı şaşırdım valla şu an en çok bu durumu düşünüyorum..

sana ve bu ameliyatları olacak arkadaşlara tavsiyem rahat girin ameliyata çok gergin olursanız cidden ayılmak bile sıkıntılı oluyor :ssz: doktorunuzu iyi seçtiğinize eminseniz onu bunu çok düşünmeyin :34: bende kapris boldur eşim artık burnundan soluyordu nazdan niyazdan:))) ameliyat sonrasına dikkat edin işe güce dalmayın çabuk geçiyor zaman....

hastaneden eve gelmekbile büyük bi nimet arkadaşlar.ben korkusuz telaşsız girdim,hatta ayıldığımda hiç genel anesteziden ayılıyo gibi olmadın dediler.

bağımlılık kötü çünkü yataktan kendiniz kalkamıyorsunuz,birinizin elinden tutup çekmesi gerekiyor.korsem alttan kopçalı haliyle tuvalette onu açamıyorum.ama şu an oturdum şunları yazıyorum ya çok şükür Allah'a..

inşallah şu keskin acımda geçer böylece rahatça oturup kalkabilirim..

hastaneden eve gelmekbile büyük bi nimet arkadaşlar.ben korkusuz telaşsız girdim,hatta ayıldığımda hiç genel anesteziden ayılıyo gibi olmadın dediler.

bağımlılık kötü çünkü yataktan kendiniz kalkamıyorsunuz,birinizin elinden tutup çekmesi gerekiyor.korsem alttan kopçalı haliyle tuvalette onu açamıyorum.ama şu an oturdum şunları yazıyorum ya çok şükür Allah'a..

inşallah şu keskin acımda geçer böylece rahatça oturup kalkabilirim..

:)))) evet bende hep destek almıştık kalkarken yatarken alttan kopçalı olması kötü olmuş :ssz: benim tek göbekte idi korsem vc sorun olmamıştı....biraz sıkıntı ama değer bi kaç haftaya geçecek bunlar keyfini çıkaracaksın:21:

:)))) evet bende hep destek almıştık kalkarken yatarken alttan kopçalı olması kötü olmuş :ssz: benim tek göbekte idi korsem vc sorun olmamıştı....biraz sıkıntı ama değer bi kaç haftaya geçecek bunlar keyfini çıkaracaksın:21:

inşallah moral oluyo yazdıklarınız :nazar::16:

inşallah moral oluyo yazdıklarınız :nazar::16:

arkadaşlar ameliyattan sonra yardımsız kalkmak kaç gün sürüyor.eğilerek yürünüyor ya ne kadar eğiliyoruz bunları çok merak ediyorum.yani hafifçemi yoksa daha mı öne :(

bir de şu korse çok mu sıkı bişey yoksa normal giydiğimiz klasik korseler gibi mi.sıkılığını merak ediyorum

Back