cnm ücret ne kadar öğrenebilirmiyim? yani fikir vermemiz daha kolay olur o zaman...ben olsam ikisini bir arada yaptırırdım helede ailem karşılıyorsa
benim amlyt paramın yarısını ben karşılayacağım zor günler için sakladığım değerli bir kaç şey var onları satıp amlyt paramı çıkaracağım işin kötüsü tamamını karşılayamıyorum artık kredi fln çekicez başka türlü olmuyor sonuçta devlet memuruyuz :)
Sürecimi okuyanlar bilir paranız kısıtlı ya da benim gibi neden daha fazla ödeyeyim diyenlerdenseniz devlet hastanelerine gidin .bildiğim kadarıyla hepsinde plastik cerrahi servisi var.ben daha önce burun ve kepçe kulak estetiği de oldum.hem ilgi hem ameliyatlarım güzeldi.tavsiye ederim...özel ameliyat yapan doktorlar kendilerini nerde yetiştirdi sanıyorsunuz?devlette çalışıp pişiyorlar sonra daha fazla kazanmak için muayenehane açıyorlar...
Nykie ablacım sen nerede ameliyat olacaksın? Bursadaysan annemin doktorunu önerebilirim.
cnm ücret ne kadar öğrenebilirmiyim? yani fikir vermemiz daha kolay olur o zaman...ben olsam ikisini bir arada yaptırırdım helede ailem karşılıyorsa
benim amlyt paramın yarısını ben karşılayacağım zor günler için sakladığım değerli bir kaç şey var onları satıp amlyt paramı çıkaracağım işin kötüsü tamamını karşılayamıyorum artık kredi fln çekicez başka türlü olmuyor sonuçta devlet memuruyuz :)[/QUOTE
olucam sanırım bende..seni anlıyorum bende aileme geri ödemek istiyorum ileride,bende çok az sayıda kişiye söleyeceğim onun dışında bahane arıyorum şu an insanlara :)
benim amlyt paramın yarısını ben karşılayacağım zor günler için sakladığım değerli bir kaç şey var onları satıp amlyt paramı çıkaracağım işin kötüsü tamamını karşılayamıyorum artık kredi fln çekicez başka türlü olmuyor sonuçta devlet memuruyuz :)[/QUOTE
olucam sanırım bende..seni anlıyorum bende aileme geri ödemek istiyorum ileride,bende çok az sayıda kişiye söleyeceğim onun dışında bahane arıyorum şu an insanlara :)
hadi hayırlısı :)
izmirdeyim canım ben..sanırım olucam yarın arayıp konuşmayı planlıyorum doktorumla
bahane için de ablacım şunu diyebilirsin rahim ameliyatı oldum. Yumurtalığımdan kist alındı dersin olur biter.
Arkadaşlar devlette olanlar belki kızıcak bana ama lütfen 3 5 i aramayın bütçenizi zorlayın gerekirse kredi çekin ve özelde olun anesteziye girecek olan dr bile sorun ben sezeryandan çok çektim devlette olmuştum bu ameliyat ta da aynı şeyler olucak diye düşünmüştüm bugün 4 cü günüm ve ben ilk çıktığım andan itibaren hiçbir sorun yaşamadım(nazar değmesin) özel hastane özel dr özel ilgi o kadar
bahane için de ablacım şunu diyebilirsin rahim ameliyatı oldum. Yumurtalığımdan kist alındı dersin olur biter.
evet cnm fıtık kist artık bişiyler bulcasss
bu birazda şans işi galiba cls
ben ilk doğumu mu s...... doğum evinde yapmıştım.dr um harika bir insandı her şeyden önce benim pskoloğumdu çok sorunlu bir gebelik yaşadım beni rahatlatan tek insan oydu :) sonrasında bebeğimiz gelmemek için çok ısrar etti :)o gün dr um izinli olmasına rağmen tam 3 saatini bana ayırıp normal doğum için beni ikna etmeye çalıştı :) ama ben tuturdum sezeryanda sezeryan diye :)neyse en sonunda sezeryan oldum kendime geldiğimde sadece sersemlik hissi vardı :) çok az bi ağrım oldu.sonrasınıda çok rahat geçirdim tek problemim bandajların alerji yapmasıydı..ikinci sezeryanımı istanbulda büyük bir özel hastanede yaptım Allahımm bitmek bilmeyen acılarım oldu.20.güne kadar her gün hatta bazen günde iki kere ağrı kesici iğne vuruldum.üçünyüde yine büyük bir özel hastanede spinal anestezi ile yaptım aml esnasında bazı komplikasyonlar oluştu ben öbür tarafa gidip geldim resmen yaşadıklarımı asla unutamam
sonrasında da anestezinin yan etkilerini yoğun bir şekilde yaşadım.ki ne dr um nede anestezi uzmanı bunlardan hiç bahsetmemişti bana.her neyse demem oki alsında birazda şans gibi.ama ben yinede riske atmak istemiyorum durumumu.yaşadığım yerdeki plastik cerrah çok tecrübeli olsa hadi bir düşünürüm ama o da yok.en iyisi özel artık :)
Anestezinin yan etkilerinden bahs edermisin? Senede bir anestezi almak sorun yaratirmi sence?
Anestezinin yan etkilerinden bahs edermisin? Senede bir anestezi almak sorun yaratirmi sence?
Ablalarım siz daha iyi bilirsiniz ama narkoz için şunu tavsiye edebilirim. Bol bol su için ki idrarla çabucak atarsınız narkozu. Annemde bu zamana kadar hiç yan etki yaratmadı, baş ağrısı, bulantı olmadı.
bu birazda şans işi galiba cls
ben ilk doğumu mu s...... doğum evinde yapmıştım.dr um harika bir insandı her şeyden önce benim pskoloğumdu çok sorunlu bir gebelik yaşadım beni rahatlatan tek insan oydu :) sonrasında bebeğimiz gelmemek için çok ısrar etti :)o gün dr um izinli olmasına rağmen tam 3 saatini bana ayırıp normal doğum için beni ikna etmeye çalıştı :) ama ben tuturdum sezeryanda sezeryan diye :)neyse en sonunda sezeryan oldum kendime geldiğimde sadece sersemlik hissi vardı :) çok az bi ağrım oldu.sonrasınıda çok rahat geçirdim tek problemim bandajların alerji yapmasıydı..ikinci sezeryanımı istanbulda büyük bir özel hastanede yaptım Allahımm bitmek bilmeyen acılarım oldu.20.güne kadar her gün hatta bazen günde iki kere ağrı kesici iğne vuruldum.üçünyüde yine büyük bir özel hastanede spinal anestezi ile yaptım aml esnasında bazı komplikasyonlar oluştu ben öbür tarafa gidip geldim resmen yaşadıklarımı asla unutamam
sonrasında da anestezinin yan etkilerini yoğun bir şekilde yaşadım.ki ne dr um nede anestezi uzmanı bunlardan hiç bahsetmemişti bana.her neyse demem oki alsında birazda şans gibi.ama ben yinede riske atmak istemiyorum durumumu.yaşadığım yerdeki plastik cerrah çok tecrübeli olsa hadi bir düşünürüm ama o da yok.en iyisi özel artık :)
Slm kizlar.... oncekikle destek için sagolun....ben çokkk çok iyim allahima sukurler olsun...massallah deyin)))....yazamadim cunku gucum yoktu...eeee kolay degil 2 operasion gecirdim....inaninki sifir ağri sifur sizi....ben halan inanamiyorum ruyami giruyorum diye.... bosuna korktum....bisuna onca stresss yaptim...kizlar hic jorkmayin hemen yaptirim aml.... benim dr insan degil benim doktorum bir melek hemd3 sihirli ellerine sahip bir melek.... ismail mithat akan...medipol mega uniwersite gastanesi....siddetle tafsiye ediyorum....haaa neden gucum yoktu onu soyleyim benim bulantim kusmam oldu 2 gun bsey iyemedim....ama suanda harikayim....we halim yok diye dr ewe salnadi yat dinlen burda ddi...hastanede yani.... yarin sabah taburcu oluyorum....hem guzellestim hem tatil yaptim...super ilgi alaka cok menmun kaldim kisacasi..iyiki bu doktorumu sectim aferim bana.... hepinizi opuyorum iyi bakin kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?