Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

inşallah ablacım. Umarım bir an önce ameliyat kararına verirsin de sana da moral veririz. :) hiç korkma ameliyat olduktan sonra iyi ki olmuşum diyeceksin. Haberlerini bekliyorum :)

Geçmiş olsun umarım sonuç dilediğin gibi olmuştur.

Teşekkür ederiz. Valla ameliyatın ertesi günü iyi ki olmuşum dedi.Ve şu an çok memnunuz. Önünde torba gibi bir şeyi yok artık. İstediği gibi giyiniyor artık. Dar elbiselere merhaba dedi. Beklediğinden daha da iyi bir sonuç aldı ameliyatından.

Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti... İyi ki olmuşum.. Albümümü merak edenler için bir süreliğine herkese açıyorum...ameliyatı düşünenlere fikir verir.süreçle ilgili merak edilenleri kendi açtığım başlıkta anlattım.(Antalya'da araştırmalara başladım ) başlığında kafanıza takılanları bulabilirsiniz....

harıkasın..bayıldım fotolara

Şimdi baktım fotoğraflara..fıstık gibi olmuşsun arkadaşım maşallah sana!zaten inceymişsin o sarkık gidince manken gibi olmuşsun..çok ama çok beğendim canım içine sinsin hep mutlu ol

Ben doktorla bugün görüştüm..Göğüs dikleştirme de istiyordum,doktorum göğüs dikleştirme yaptığımızda var olan meme dokusunun küçüleceğini ufak bir silikonla desteklememiz gerektiğini söyledi.

Sizlerede danışmak istemedim..Sadece karın olursam maliyet yarı yarıya düşüyor..kararsız kaldım acaba bu sene karın olup seneyede göğüsü mü yaptırsam..yoksa olmuşken ikisinide olsam mı..maliyet olmasa hç düşünmem ikisini de olurum ama insan yinede düşünüyor..acaba beklesem mi göğüs için bir sene,kararsız kaldım

ikisini birlikte olmak daha zor olmaz mı? birde ödeyebilecek gücünüz var mı? siz zorlanacak mısınız ablacım önemli olan o..

atomix sen bir harikasın..albümünü gördüm ve en çok istediğim şeydi bu çoook teşekkür ederim cnm
bu arada iştahlandım iyice bende olsamda kurtulsam bir an evvel sanırım 15 gün sonrasına yani dr uygun olursa görüşmeye gitcem artık beklemek istemiyorum.bu gün pantolon aldım biraz sıkıyor ve derim o kadar gevşemişki göbek bölgesinden fışkıranları görünce ağladım valla...bu nedir yaa dedim pantolonuda çıkarıp attım

cnm öncelikle hayırlısı olsun tabiki sen bilirsin eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa ikisini birden ol kurtul neden fazladan narkoz alasınki...ama çok zorlanırım ödeyemem diyorsan destekli sütyenlerle idare et :) sadece göbekten kurtul

Selam atomix, fotolar için cok tşkler. Ben de 01 agustos 2013 te ameliyat oldum. 2 ay 10 gun :) geçti. Sadece karın germe. bu su anki durumunsa harikasın tek kelime ile :) goguste yaptırınca cok guzel olmus :)
tekrar tşkler.
ben daha fotoları ayarlayamadım ikizlerle ugrasmaktan tekrar tşkler..:)

cnm senin albümüde sabırsızlıkla bekliyorum özelliklede aml hemen sonraki fotoğrafları :) kendimi hazırlamam lazım pskolojik olarak :)

Bilemiyorum aklım çok karıştı..

Benimamelliyat ücretimi ailem karşılayacak,eğer istersen yaptır kızım dediler fakat biliyorsunuz az bir para değil insan yine de düşünüyor..Kesinlikle meme amelliyatı istiyorum bundan eminim.Bazen seneye yaptırayım kendim ödeyeyim diyorum,bazen şimdi hepsini bir olayım ilerde o parayı aileme veririrm diyorum.Bendne para ödememi beklemiyorlar ama olsun ne bileyim çok kararsızım:44:

o zaman ablacım ikisini birden ol acısında, ağrısından bir kere de kurtulmuş olursun. eğer ödemek istersen ailene ödersin sonra. :) ablacım sen doktorun düzgün seç de kendine de güven her şey hallolacaktır.

Nykie ablacım sen nerede ameliyat olacaksın? Bursadaysan annemin doktorunu önerebilirim.

cnm ücret ne kadar öğrenebilirmiyim? yani fikir vermemiz daha kolay olur o zaman...ben olsam ikisini bir arada yaptırırdım helede ailem karşılıyorsa
benim amlyt paramın yarısını ben karşılayacağım zor günler için sakladığım değerli bir kaç şey var onları satıp amlyt paramı çıkaracağım işin kötüsü tamamını karşılayamıyorum artık kredi fln çekicez başka türlü olmuyor sonuçta devlet memuruyuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…