• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar profilimdeki albüme bakabilirsiniz şimdi. Herkese görünür değilmiş de ondan bakamıyormuşsunuz.

Arkadaşlar profilimdeki albüme bakabilirsiniz şimdi. Herkese görünür değilmiş de ondan bakamıyormuşsunuz.

Annene çok geçmiş olsun...ameliyat olalı ne kadar oldu karnı çok şiş görünüyor.dikişi çok güzel yapılmış. Doktorun eline sağlık...kesi şekli dediğim gibi sarkmanın durumuyla ilgili...

Acaba Ercan beyin yaptıgı dikişlerde gizemturanın annesinin dikisi kadar ince oluyormu? Ercan beyin hastaları lutfen cevab yazın...

Annene çok geçmiş olsun...ameliyat olalı ne kadar oldu karnı çok şiş görünüyor.dikişi çok güzel yapılmış. Doktorun eline sağlık...kesi şekli dediğim gibi sarkmanın durumuyla ilgili...

Bende albümde yazdım sanki ameliyat olmamış gibi çok şiş; bi tarafın dikişi yukarıya çıkmış bayağı ödemler inince daha aşağı iner? Annen kaç kilo ile ameliyata girdi? Önemli olan annenin mutluluğu dikişleri ince 1.sene doldumu silikleşir çok geçmiş olsun tekrar

Herkese mutlu bayramlar!!!

Gizemcim albme baktım geçmiş olsun.Şişlikler inince bakalım nasıl olucak bende merakla beklicem :)

Bende albümde yazdım sanki ameliyat olmamış gibi çok şiş; bi tarafın dikişi yukarıya çıkmış bayağı ödemler inince daha aşağı iner? Annen kaç kilo ile ameliyata girdi? Önemli olan annenin mutluluğu dikişleri ince 1.sene doldumu silikleşir çok geçmiş olsun tekrar

Jelesec seninde dikişlerin o kadar incemi?

Teşekkür ederiz. 36 gün oldu ameliyat olalı. Ama fotoğrafları ameliyatından 15 gün sonraki hali. Şu an daha da şiş. Hıı çok merak etmiştim kesi şeklini teşekkür ederim. Umarım kızmadınız bana. Cevabınız için teşekkür ederim.

Ameliyattan 15 gün sonraki hali gerçekten su an dikişleri daha da silikleşti ve ödemi de gitti sayılır. Bir beden küçüldü bile yani. 75 kilo civarıydı sanırsam. Annem çok mutlu beklediğinden daha da iyi geldi. teşekkür ederiz.

Ameliyattan 15 gün sonraki hali gerçekten su an dikişleri daha da silikleşti ve ödemi de gitti sayılır. Bir beden küçüldü bile yani. 75 kilo civarıydı sanırsam. Annem çok mutlu beklediğinden daha da iyi geldi. teşekkür ederiz.

çok değilmiş kilosu bende o kiloda idim ameliyat öncesi :ssz: ne güzel herkes mutlu olur inşallah sonucundan

Back