Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birde şunu merak ediyorum.Kaç tane diren takılıyor arkadaşlar?Onlar amelliyat dikişlerine mi takılıyor yoksa başka yerlere midelik açılıyo?
Geçmiş olsun umarım sonuç dilediğin gibi olmuştur.
Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti... İyi ki olmuşum.. Albümümü merak edenler için bir süreliğine herkese açıyorum...ameliyatı düşünenlere fikir verir.süreçle ilgili merak edilenleri kendi açtığım başlıkta anlattım.(Antalya'da araştırmalara başladım ) başlığında kafanıza takılanları bulabilirsiniz....
harıkasın..bayıldım fotolara
Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti... İyi ki olmuşum.. Albümümü merak edenler için bir süreliğine herkese açıyorum...ameliyatı düşünenlere fikir verir.süreçle ilgili merak edilenleri kendi açtığım başlıkta anlattım.(Antalya'da araştırmalara başladım ) başlığında kafanıza takılanları bulabilirsiniz....
Ben doktorla bugün görüştüm..Göğüs dikleştirme de istiyordum,doktorum göğüs dikleştirme yaptığımızda var olan meme dokusunun küçüleceğini ufak bir silikonla desteklememiz gerektiğini söyledi.
Sizlerede danışmak istemedim..Sadece karın olursam maliyet yarı yarıya düşüyor..kararsız kaldım acaba bu sene karın olup seneyede göğüsü mü yaptırsam..yoksa olmuşken ikisinide olsam mı..maliyet olmasa hç düşünmem ikisini de olurum ama insan yinede düşünüyor..acaba beklesem mi göğüs için bir sene,kararsız kaldım
Ben doktorla bugün görüştüm..Göğüs dikleştirme de istiyordum,doktorum göğüs dikleştirme yaptığımızda var olan meme dokusunun küçüleceğini ufak bir silikonla desteklememiz gerektiğini söyledi.
Sizlerede danışmak istemedim..Sadece karın olursam maliyet yarı yarıya düşüyor..kararsız kaldım acaba bu sene karın olup seneyede göğüsü mü yaptırsam..yoksa olmuşken ikisinide olsam mı..maliyet olmasa hç düşünmem ikisini de olurum ama insan yinede düşünüyor..acaba beklesem mi göğüs için bir sene,kararsız kaldım
Selam atomix, fotolar için cok tşkler. Ben de 01 agustos 2013 te ameliyat oldum. 2 ay 10 gun :) geçti. Sadece karın germe. bu su anki durumunsa harikasın tek kelime ile :) goguste yaptırınca cok guzel olmus :)
tekrar tşkler.
ben daha fotoları ayarlayamadım ikizlerle ugrasmaktan tekrar tşkler..:)
Bende perşembe aml olacam.... ikimize de şimdiden geçmiş olsun inş iyi sonuçlar ve ağrisiz sIKINTISIZ sinuç aliriz.....
Bilemiyorum aklım çok karıştı..
Benimamelliyat ücretimi ailem karşılayacak,eğer istersen yaptır kızım dediler fakat biliyorsunuz az bir para değil insan yine de düşünüyor..Kesinlikle meme amelliyatı istiyorum bundan eminim.Bazen seneye yaptırayım kendim ödeyeyim diyorum,bazen şimdi hepsini bir olayım ilerde o parayı aileme veririrm diyorum.Bendne para ödememi beklemiyorlar ama olsun ne bileyim çok kararsızım:44: