Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha karnımı görmedim ama benim hiç ödemim yok sanırım dümdüzüm şuan
merhaba cls,
hiç ödeminin olmaması cok iyi. Benim vardı. dumduz degildim ..:) sevindim adına. cok guzel
çok sevindim cnm senin adına.inşaallah böyle devam eder...geceyi nasıl geçirdin v şeklinde yatılıyormuş öylemi?bende bel fıtığı var yaa ben o şekilde nasıl yatacağımı düşünüyorum
Bugün iş yerinde 2 kişi beni hamile sandı
Canım v şeklinde yatmaya çalışıyorum hastane yatağı daha rahattı şimdi geldim evdeyim dizlerimin altına yastık koydum
dualarım senınle ve cls ıle..umarım basarılı gecer..sen nerde oluosun amelıyatı? bu gece uyuyamazsn artık heyecandan :) ben senın yerınde olsam otururdm sabaha kdr yarın amelıyattan cıkınca ılacların etkısı bıde uykusuzluk uyurdum bol bol ..
Ben de 25 ekimde Bursa da devlet hastanesinde ameliyat olucam. Sarkan karnımdan kurtulucam. Dört gözle bekliyorum ve merak ediyorum.
teşekkür ederim cnm
aynen bende çok çektim o yüzden de tedirginiz zaten.bünye diyoruz ama ilk sezeryanım çok kolaydı benim ağrı acı diye bir şey yoktu.ben ilk gece sabaha kadar bebeğimi emzirmiştim oturur vaziyette.gayet dik durabiliyordum bebeğimi yatağından alıp yatırabiliyordum ama ikinci ve üçüncü kabus gibiydi..çok çektim valla :)
inşaallah cnm inşşaallah iyiki olmuşum bu aml diyeceksin
canım benim özel msj hakkım yok sanırım o yüzden burdan cvp vericem sana tabiki detaylı bi şekilde anlatıp her soruya doğru bi şekilde cevap vericem hayırlısı ile bi atlatayım en geç pazar günü yazarım die düşünüyorum ağrı acı tamamen bünye ile alakalı ben sezeryandan sonra çok çektim herkes kalkıp yürürken ben 5 gün yattım o yüzden inş bunda da böle bişeyle karşılaşmam
Merhaba bende ameliyat olmayi dusunuyorum cok da hevesliydim ancak biraz kilo vermeye calisiyorum.motivasyonum dusuyo hemen bayadir ugrasiyorum ama veremedim daha74 kiloyum.bu kilodayken ameliyat olmam eksi getirirmi bana.karnim hem sarkik hemde bicimsiz.en azindan motivede olurum diye dusunuyorum.bilmiyorum ya cok istekliyim aslinda ameliyat olmaya.sonucunu canlandiriyorumda gozumde.lipo yaptirdim esimle aramiz bile cok degisti .her yonden.vucudum sekillendi cok hosuna gitti.simdi kolay degil iki cocuk dogur vucudumda siki degil haliyle sarkti.simdi ameliyati olmayi cok istiyorum esim bana bakarken sikilmak istemiyorum.karnimi saklamak istemiyorum.
Daha karnımı görmedim ama benim hiç ödemim yok sanırım dümdüzüm şuan
Gizemturan ne kadar zaman oldu annen ameliyat olalı
Ben birde şunu merak ediyorum.Kaç tane diren takılıyor arkadaşlar?Onlar amelliyat dikişlerine mi takılıyor yoksa başka yerlere midelik açılıyo?