• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti... İyi ki olmuşum.. Albümümü merak edenler için bir süreliğine herkese açıyorum...ameliyatı düşünenlere fikir verir.süreçle ilgili merak edilenleri kendi açtığım başlıkta anlattım.(Antalya'da araştırmalara başladım ) başlığında kafanıza takılanları bulabilirsiniz....

Öncelikle size de geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum size. Lütfen bana kızmayın. Ameliyat kesiniz niçin o kadar yüksekte ve düz şekilde. Annemin kesisi öyle değilde çok merak ettim açıkçası.

annemin de fotoğraflarını koyabilirim isterseniz? Tabi annemin yaşı 50 sizler gibi genç değil :)

Öncelikle size de geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum size. Lütfen bana kızmayın. Ameliyat kesiniz niçin o kadar yüksekte ve düz şekilde. Annemin kesisi öyle değilde çok merak ettim açıkçası.

Kesi iç çamaşırımın içinde kalıyor.anneninki nasıl merak ettim.belki sarkıklığın durumuna göredir.

Arkadaşlar bişey sorucam bugün pansumanım vardı göbeğimde morluk var olabilirmiş böyle sizde de varmıydı

ben daha amelliyat olmadım tabi yanlış fikir vermek gibi olmasın amao morluk lipo morluğu filan olmasın??yada korsenin sıktığı bi nokta mı morardı acaba?

Bu arada bende gün aldım 6.kasımda inşallah amelliyatım var:52: galiba heycandan bana uyku yok günlerdir gizli gizli sevinç içindeyim!

gizemcim annenin resimlerini bende görmek isterim

Gizemcim! Anenin resimlerini ne zaman gorucez? Bende merak ettim amelyat kesisini.

Kızlar göbeğimin tam ortasında morluk ayrıca bende lipo yok dr olabilir dedi ama bugün pansumanda bi anlık gördüm fena oldum şuanda kötü görünüyo gerçekten ama bunların geçiceğini biliyorum

Arkadaşlar bişey sorucam bugün pansumanım vardı göbeğimde morluk var olabilirmiş böyle sizde de varmıydı

göbek deliğindeyse olması çok muhtemel ablacım. biraz etrafındaysa oda normal, nedeni ise göbek deliğininde ameliyat olmasındandır.

Son düzenleme:
Back