bulantı bende de olmadı.ya zaten ben estetik bir operasyon geçirmedim.orada anlatmak istediğim şey başkaydı konu farklı yere geldi
Özür dilerim o zaman yanlış anladığım için anladığıma cevap yazdım da ben. Kusura bakmayın gerçekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulantı bende de olmadı.ya zaten ben estetik bir operasyon geçirmedim.orada anlatmak istediğim şey başkaydı konu farklı yere geldi
Ameliyatımın üzerinden yaklaşık 3 ay geçti... İyi ki olmuşum.. Albümümü merak edenler için bir süreliğine herkese açıyorum...ameliyatı düşünenlere fikir verir.süreçle ilgili merak edilenleri kendi açtığım başlıkta anlattım.(Antalya'da araştırmalara başladım ) başlığında kafanıza takılanları bulabilirsiniz....
Öncelikle size de geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum size. Lütfen bana kızmayın. Ameliyat kesiniz niçin o kadar yüksekte ve düz şekilde. Annemin kesisi öyle değilde çok merak ettim açıkçası.
selam cls,Arkadaşlar bişey sorucam bugün pansumanım vardı göbeğimde morluk var olabilirmiş böyle sizde de varmıydı
Öncelikle size de geçmiş olsun. Ben bir şey sormak istiyorum size. Lütfen bana kızmayın. Ameliyat kesiniz niçin o kadar yüksekte ve düz şekilde. Annemin kesisi öyle değilde çok merak ettim açıkçası.
Benimde vardı birkaç gün içinde geçti...
Kesi iç çamaşırımın içinde kalıyor.anneninki nasıl merak ettim.belki sarkıklığın durumuna göredir.
Arkadaşlar bişey sorucam bugün pansumanım vardı göbeğimde morluk var olabilirmiş böyle sizde de varmıydı
yükleyeceğim birazdan fotoğrafları profilime
Gizemcim şimdi girdim baktım profiline,ben göremedim herhangi bir resimalbümü canım