Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mesajına cvp yazdım.
Sanırım bir daha doğurmayı düşünmüyorsun bu ameliyatı olacağına göre Vücut doğumdan bir yıl sonra toparlar derler kiloda vermende.Yatta biraz dinlen ameliyatına geç kalma
Şimdiden geçmiş olsun.Nerde oluyorsun ameliyatını?

arzuuirem şimdiden geçmiş olsun lütfen aml sonrası yaz olurmu..çok güzel geçecek inşaallah harika dümdüz bir karnın olacak ne mutlu sana

Benim 11 yaşinda kizim war ku kizimi diğurdugumda ayni kizlik kiloma 1 hafta icinde döndüm... tabi izaman 22 yasinfaydim... oğlumşumu dogurdum 33 yaşindaim...we kilom huc ama hiç gidecek gibi degil ki hade arti ona da razi oldum ama önumde kocaaaa göbeğimle yaşamak istem8yorum... inu hayatimda kesio atacam)))) istanbulda aml

))) tesekkur ederim arkadasim... ins iyi olur ve biter...ben istanbuldaim...

Ama iyi okursamins iyi olurum..ozaman tabiki de yarin hemen paylasirim durumumu... nasil gecti nasil bitti w s.....

şu an evde oturacak yer yok bütün sülale bende aamaaa benim aklım sende :) hele bu bir haftadır hep seni andım içimden dua edip durdum

canım ilk adımı attın şimdi geriye sefasını sürmek kalıcak inşallah..şimdi hastanedesindir umarım herşey gönlünce olur.en kısa zamanda bize yaz,iyi haberlerini bekliyoruz

Amin inş.... ewt hastanedeyim... yatişimi yaptim odama geçtim çizimler yapildi... şuanda bekliyorum)))) çokkkk korkuyooooorum; ((

Amin inş.... ewt hastanedeyim... yatişimi yaptim odama geçtim çizimler yapildi... şuanda bekliyorum)))) çokkkk korkuyooooorum; ((

canım hadi bakalım çıktık bi yola Allah utandırmasın bende akşam 5 te olucam ameliyat inş ağrısız sızısız istediğimiz gibi atlatırız.

HAdi kızlar çok güzel olucak inşallah!!! az sonra işe gideceğim o nedenle ancak akşam göreceğim forumu tekrar..

Kalbim sizinle keşke bende şu an sıramı bekliyo olsaydım.Sakın korkmayın çokçok çok iyi olucak

geçmiş olsun şimdiden :) dualarımız seninle :)

Ben de 25 ekimde Bursa da devlet hastanesinde ameliyat olucam. Sarkan karnımdan kurtulucam. Dört gözle bekliyorum ve merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…