Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim cnm.....bende acaip korkuyorum.... ama önümde çatlak dolusu yağ bağlamiş ve o yağ etirse sarkan derimle yaşamaktansa 1 hafta çekmeye raziğim.....ama korkum feciiii şekilde war.... yapcak bşey yok....
Keşke sigaradan kurtulsan. Çok şükür ben kurtuldum. Istanbulda. Sen nerde olacaksin?? Dr adi nedir?? Hanhi hastane?? Istersen ozelden de cevap verebilirsin.bende 10 ekimde ameliyat olucam ve sigarayı bırakamadım doktorum ameliyat sonrası daha önemli dedi o zaman hiç içmicem çünkü doğumdan sonra epeyce içmemiştim.sen nerde olucaksın
Keşke sigaradan kurtulsan. Çok şükür ben kurtuldum. Istanbulda. Sen nerde olacaksin?? Dr adi nedir?? Hanhi hastane?? Istersen ozelden de cevap verebilirsin.
eklerlermiii???
eklesinler lütfennn :)
Merhaba.Foruma girmeyeli bayağı olmuştu.Bu akşam bir açtım ki 30 küsür beğeni tlbtlb üyeden:)) dedim kim bu :44: Neyse fazla uzatmayayım.Ekledim :)
Merhaba.Foruma girmeyeli bayağı olmuştu.Bu akşam bir açtım ki 30 küsür beğeni tlbtlb üyeden:)) dedim kim bu :44: Neyse fazla uzatmayayım.Ekledim :)
mrb kızlar..kımse bana cevap vermemıs ( ankarada amelıyat olan yok mu hıc
Hoşgeldin gülüm bende ilk beğenileri görünce kim dedim ama sonradan tanıştık yazıştık:)) hadi geyikte toplanalım artık kış geldi
cls umarım en güzel sonuçları alırsın.seni takip edeceğim arkadaşım.bende kasım başında istiyorum :)
inş heyecan dorukta 3 günüm kaldı sen nerde kime olucaksın ameliyatını
Selamlar,
Ben de 01 Agustos 2013 te karın germe +lipo oldum. Su ara korse kullanımını bıraktım ama sanki yanlardan yayıldı gibi.
Bu normal midir? Germe sonrası resim /fotolarınızı ben de merak ediyorum benimki su an kırmızımsı bir sekilde boydan boya bir cızgı :)
sevgiler & Saygılar
Ameliyat olacaklara guc kuvvet, olmuslara da saglık ve geçmiş olsun dileklerimler..:))
not : Bu arada ameliyattan hiç korkmayın..2-3 gun bir zorluk var. O kadar ..
Slm sea... nasil oldun cnm....tamamen eyleştinmi...buraz anlatabilirmisin...bu arada perşembe aml olacam.... ne almam lazim hastaneye...beni aydinlatirsan..... çok sewinirim... teşekkür ederim...
Anladum cnm...çok sağol..tekrar geçmiş olsun...Valla ben sadece gecelik bir kac ic camasırıi terlik turu seyler almıstım. Gecelik cok ise yaradı. mutlaka al bence. cunku diren oluyor. Lavabo daha rahat olmakta..:))).Bir de yanımda sadece ilk gun arkadasım vardı. Sonraki gun refakatcım de yoktu. Ertesi gun kendim kalkıp ihtiyaclarımı karsılıyordum. Hiç stress yapma. Kendine guven. bitecek ve rahatlayacaksın. Sonuc ilk gunden belli olmakta. Onde biraz sislik vardı. O da on bes gun sonra gecti. Tam sonuc en az 6 ay sonra belli olmakta.. Ben de son 3,5 ayın gecmesini bekliyorum..
ben ankara da olucam perşembe günü sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim
ben ankara da olucam perşembe günü sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim