• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben iki kez sezarye oldum " oleyim daha uyi " ddm.... yane karin germe aml beni tam öldurecek gibi geliyor bsna..... ama bu koca göbekle yaşamaktansa bu çok k9rkunç aml olayim..... ((((((((( inş wazgeçmem ((((((( tabiki de yazarim paylaşirim nasil geçti neler yaşiyorum ws....

Ablacım kasları kesmedikleri için sezeryan kadar acımaz :)

Ablalarım yazdıklarınızı okudum ve ikinizde aşırı heyecanlısınız. Lütfen bu kadar heyecan yapmayın. Emin olun ki bu heyecan sizlerin geçireceği operasyona da etki yapar. Siz ameliyat olmaya karar verin ve kendinize güvenin sonrasını iyi bir hekim seçerek devam ettirin. İyi bir hekim başarılı bir operasyon ve daha da çok memnuniyettir. Ben annem için çok ama çok araştırma yaptım ve sonunda çok ama çok iyi bir hekim buldum. :) Ve ameliyat sonrası kendinizi koruyun kollayın. Sonrasında meyvelerini toplayın. Doktorunuzun tüm dediklerini uygulamaya çalışın. Ve aklınızda ki bir şüpheyle de ameliyata girmeyin. Doktorunuzla konuşun, sorun o güzelce bilgilendirir sizleri. Umarım ameliyatınız çok ama çok mükemmel geçer de burada mutluluklarımızı paylaşırız. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım güzel bayanlar :D
Bursada ameliyat olmayı düşünenlere doktorumuzun ismini verebilirim. Biz çok memnunuz kendisinden :D

Ablalarım yazdıklarınızı okudum ve ikinizde aşırı heyecanlısınız. Lütfen bu kadar heyecan yapmayın. Emin olun ki bu heyecan sizlerin geçireceği operasyona da etki yapar. Siz ameliyat olmaya karar verin ve kendinize güvenin sonrasını iyi bir hekim seçerek devam ettirin. İyi bir hekim başarılı bir operasyon ve daha da çok memnuniyettir. Ben annem için çok ama çok araştırma yaptım ve sonunda çok ama çok iyi bir hekim buldum. :) Ve ameliyat sonrası kendinizi koruyun kollayın. Sonrasında meyvelerini toplayın. Doktorunuzun tüm dediklerini uygulamaya çalışın. Ve aklınızda ki bir şüpheyle de ameliyata girmeyin. Doktorunuzla konuşun, sorun o güzelce bilgilendirir sizleri. Umarım ameliyatınız çok ama çok mükemmel geçer de burada mutluluklarımızı paylaşırız. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım güzel bayanlar :D
Bursada ameliyat olmayı düşünenlere doktorumuzun ismini verebilirim. Biz çok memnunuz kendisinden :D

Cnm moral için çok teşekkur ederim.....benim aml günum belli we çok korkuyorum çekeceğim ağrilarim aklimdan çikmiyor... yukarda yazdiğim gibi karnim 2 haftadir ağriyor... ama korkularima rağmen amlyattan da wazgeçemiyorum.....

Cnm moral için çok teşekkur ederim.....benim aml günum belli we çok korkuyorum çekeceğim ağrilarim aklimdan çikmiyor... yukarda yazdiğim gibi karnim 2 haftadir ağriyor... ama korkularima rağmen amlyattan da wazgeçemiyorum.....

ablacım o kadar çok ağrı çekmiyorsun annem dedi. evet ilk gün ağrın oluyor ve onu hastanede ağrı kesici vererek kesiyorlar ve o gün genel olarak uyuyorsun. sonrasında da ağrın için gene ağrı kesici verilecek. annem eve gelince hiç ağrı kesici almadı. sen alsan ağrın hafifler. Bide doğumlarını sezeryanle yaptıysan ağrı o kadar çok olmuyormuş doktorumuz öyle dedi emin ol bak :) hem ağrı çeksen bile sonunda çok güzel bir vücudun olacak. onu düşün ve mutlu ol, huzurlu ol. :D

gizem sağol bizden küçük olmana rağmen bize güzel moral veriyorsun:17:

ilk gün annen neler yaşadı sen yanındamıydın?ilk kendine gelirken neler yaptı mesela?sonra ne kadar zaman ağrısı oldu?

arzuu 10 günün kaldı cnm bak ne güzel sende ben toprak gibi koca göbeğinle vedalaşş :32:
çok kolay geçecekk inşaallah hep kendi kendine bunu söyle

gizem sağol bizden küçük olmana rağmen bize güzel moral veriyorsun:17:

ilk gün annen neler yaşadı sen yanındamıydın?ilk kendine gelirken neler yaptı mesela?sonra ne kadar zaman ağrısı oldu?

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. :)
ilk gün ben annemin yanındaydım. aslında kendine çok fazla gelemedi sersem gibiydi. zaten ağrı fazla hissetmesin diye ağrı kesiciler vuruldu hep. çok fazla ağrı hissetmediğini söylüyor hep. tabi ağrım hiç yoktu da demiyor. en fazla ağrısı ilk gün olmuş. ondan sonra annem doktorun verdiği ağrı kesici bile kullanmadı ki annemin ameliyat kesisi çok büyük baştan başa yani. öyle yani sizlerin kesisi tahminimce annemden küçük olur annemin çok fazla inanın ki

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. :)
ilk gün ben annemin yanındaydım. aslında kendine çok fazla gelemedi sersem gibiydi. zaten ağrı fazla hissetmesin diye ağrı kesiciler vuruldu hep. çok fazla ağrı hissetmediğini söylüyor hep. tabi ağrım hiç yoktu da demiyor. en fazla ağrısı ilk gün olmuş. ondan sonra annem doktorun verdiği ağrı kesici bile kullanmadı ki annemin ameliyat kesisi çok büyük baştan başa yani. öyle yani sizlerin kesisi tahminimce annemden küçük olur annemin çok fazla inanın ki

canım çook teşekkür ederim annene sevgilerimizi ilet..bu arada annen kaç yaşında?birde sigara kullanıyormu?eee birdeee kilosu nasıl yani kilolumu zayıfmı?

canım çook teşekkür ederim annene sevgilerimizi ilet..bu arada annen kaç yaşında?birde sigara kullanıyormu?eee birdeee kilosu nasıl yani kilolumu zayıfmı?

ilettim :) onunda sizlere vaaar :) annem 50 yaşında. hayatı boyunca hiç sigara kullanmadı. 75 kilo civarı.

rica ederim. umarım yardımcı olmuşumdur. :) başarılı operasyonlar, güzel vücutlar sizlere :)

aaa olmazmıı ben gün içinde ara ara girip bakıyorum keşke birileri denk gelsede aml ile ilgili sorular sorsam diye :37:

Birkaç gündür işlerim dolayısıyla bakamamıştım,burası hareketlenmiş.

Bence en önemlisi birbirini korku konusunda gaza getirmeyin hanımlar :52: olup bitecek diye düşünün..

beni bu haftasonu hamile sandılar :( bacaklarım,kollarım ince bir karnım var..hamile misin diyen oldu yeni mi doğum yaptın diyen oldu.eskiden de diyolardı ama şimdi daha bi emin oldum.bu amelliyat gerekli.önceki o sarkık gitsin bende rahatca karnımı gere gere yürüyeyim :9

resim bende merak ediyorum,kimseninkini görmedim.bu amelliyatı olan kimseyi tanımıyorum.sadece internetten bakıyorum resimlere

Selamlar,

Ben de 01 Agustos 2013 te karın germe +lipo oldum. Su ara korse kullanımını bıraktım ama sanki yanlardan yayıldı gibi.
Bu normal midir? Germe sonrası resim /fotolarınızı ben de merak ediyorum benimki su an kırmızımsı bir sekilde boydan boya bir cızgı :)
sevgiler & Saygılar

Ameliyat olacaklara guc kuvvet, olmuslara da saglık ve geçmiş olsun dileklerimler..:))

not : Bu arada ameliyattan hiç korkmayın..2-3 gun bir zorluk var. O kadar ..

Son düzenleme:
Selamlar,

Ben de 01 Agustos 2013 te karın germe +lipo oldum. Su ara korse kullanımını bıraktım ama sanki yanlardan yayıldı gibi.
Bu normal midir? Germe sonrası resim /fotolarınızı ben de merak ediyorum benimki su an kırmızımsı bir sekilde boydan boya bir cızgı :)
sevgiler & Saygılar

Ameliyat olacaklara guc kuvvet, olmuslara da saglık ve geçmiş olsun dileklerimler..:))

not : Bu arada ameliyattan hiç korkmayın..2-3 gun bir zorluk var. O kadar ..

Geşmiş olsun.... çabuk çabuk eyleşirsin inş..... sürecini anlatabilirmisin lütfen..... nerde oldun aml????

merhaba arkadaşalr ben bu form un en eskilerindenim 2010 yılında karın germe oldum .bir bilgi daha vermek istedim yeni aml. olan arkadaşlara ince görüntü sizi yanıltmasın sıkı bir korse kullanımı ile sanki çok incelmiş bir görüntü oluşturuyor ama korse kullanımını bıraktığınızda vücüt tekrar genişleme yapıyor ama asla sarkık bir göbek olmuyor tabii ve aml. sonrası çamuk doyma hissi kontrol etmezseniz geçici buna dikkat edin ben 75 kilo ile alm .olsun şimdi 69 70 arasıyım ve görüntü çok güzel aml. çızgısı çok dikkatli bakıldığında görünüyor

Selam. Sen hangi doktora amelyat olmushtun?

canımcım ben iyiyim artık..dikişlerimin geçmesini bekliyorum..dün Serdar beyin yanındaydık.çok olumlu herşey yolunda..darısı başına..sevgiler..:))

merry umarım buralardasındır aradan 3 yıl geçmiş sen ameliyat olalı ve dr aynı seninle ,iletişime geçmek istiyorum burayı yıllardır takip ediyorum sırf sana yazmak için üye oldum

Back