- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhh çok dua edelim birbirimize inşallah aml tan çıktığın anda iyiki olmuşum diyecek kadar iyi,ağrısız,sıkıntısız olursun...
Ben iki kez sezarye oldum " oleyim daha uyi " ddm.... yane karin germe aml beni tam öldurecek gibi geliyor bsna..... ama bu koca göbekle yaşamaktansa bu çok k9rkunç aml olayim..... ((((((((( inş wazgeçmem ((((((( tabiki de yazarim paylaşirim nasil geçti neler yaşiyorum ws....bu arada keşke bende aml olanların fotoğraflarını görebilsem....
arzuuirem lütfen sen aml tan sonra yaşadıklarını açık açık yaz olurmu lütfennn çok ağrın olmaz İnşaallah ama olursa(yine diyorum inşaallah olmaz)açıkça yaz lütfen ben kendimi ona göre hazırlamak istiyorum
Ben iki kez sezarye oldum " oleyim daha uyi " ddm.... yane karin germe aml beni tam öldurecek gibi geliyor bsna..... ama bu koca göbekle yaşamaktansa bu çok k9rkunç aml olayim..... ((((((((( inş wazgeçmem (((((((
Ben iki kez sezarye oldum " oleyim daha uyi " ddm.... yane karin germe aml beni tam öldurecek gibi geliyor bsna..... ama bu koca göbekle yaşamaktansa bu çok k9rkunç aml olayim..... ((((((((( inş wazgeçmem ((((((( tabiki de yazarim paylaşirim nasil geçti neler yaşiyorum ws....
Ekledin mi arkaşlari..... gördünmü goyolari???? Nasil????
anlıyorum seni..bende üç sezeryan..ilki o kadar kolaydıkii anlatamam devlet hastanesinde oldum ama ne ağrı ne sızı vardı.ilk gece ben ayaktaydım bebeğimi beşiğinden alıp emzirip yerine bile koydum kolumda serumla :) üçüncü gün tamamen dik bir şekilde oturuyor yürüyordum..sadece bant alerjisi olmuştu aml yerimde..serçe parmak kalınlığında su toplamıştı iki baştan.o da öyle aman aman canımı yakmadı..ama ikinci ve üçüncü çok zordu.işte bende bu sebepten çok korkuyorum..az çok benziyor gibi geliyor sezeryanla karın germe..ne diyim arkadaşım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..inş...korktuğumuz gibi olmaz:18:
Inş...... sen arkadaşlari ekledinmi fotolari gorebildinmi????
benimmi eklemem gerekiyor ben hiç anlamamki bu işlerden profilimi bile zar zor düzenledim bilgilerimi kimse görmesin diye çok endişelendim :))
nasıl ekleniyor bulamadım.şimdi seni eklemek için profiline baktım ama olmadı göremedim
bende yeniiyim yolladım sankii inş..fotoğrafları bende görürüm sen gördünmü?
Yok... bende yolladim arkdşlik isteğimi onlar kabulletmesi lzm ancak ozmn görebileceğiz fotolari))))
Bu yabanci linki bana yolliyabilirmisin bende bi göz atayim....anlıyorum..çok merak ediyorum ben yabancı bir site linki vermişlerdi geçmiş sayfalarda ordan baktım ayyy felaketti yaa...buradakiler Türkiyede öyle olmadığını aml dikişinin bile çok güzel olduğunu söylüyorlardı..bakıp görmek lazım..
Bu yabanci linki bana yolliyabilirmisin bende bi göz atayim....
hayır bakma bence çünkü burada ki tecrübeli hanımlar Türkiyede yapılan ameliyatlarla hiç alakası yok diyorlardı yorumlarında...emin ol kafanı karıştırmaktan başka hiç bir şşeye yaramaz..ben çok pişmanım keşke hiç bakmasaydım...4 yıl önce farklı bir il de oturuyordum oaradaki estetik dr nun çok iyi olduğunu söyledi hastanede çalışan arkadaşım tam niyetlenmiştim gidip ona aml olacaktım.netten bir bakayım şu aml nasıl yapılıyor dedim ve o aml vidyosunu izledim aman Allahıım ağlama krizine girdim resmen ve amlyt fikrini söküp attım kafamdan...aradan 4 yıl geçti şu an şartlarım çok daha kısıtlı ama buradaki arkadaşların hele hele bazılarının yorumları o kadar samimi geldiki bana bak tekrardan düşünüyorum :)
demem oki sakın böyle gereksiz vidyo ve resimlerle ilgilenme....
Yok yok hiç bakmam video fikan bakarsan izkersem asla we aska aml olmam....ama tabi az çok tahmin edebiliyorum nekadar korkunc olacak resmen derimi yuzecekler sonrada fazlaliklarimi kesip atacaklar ........ kork7 filmi gibi ((((((
ama bak sonrasını düşün hayal et...süper olacaksın tam fıstık olacaksın İnşaallah