Dün yazamadım.. Internettim olmuyordu.. Ağrılarım var.. Göğüslerime karnımdan daha çok ağrıyor ama ilaçlarla ağrılar azalıyor.. Sorun olmuyor.. İnsallah senin ameliyatında böyle geçer.. Ve hemen toparlanırsın..
Merhaba arkadaşlar.Ben dokuz gün önce karın germe ve lipo oldum.sağlıkçı olduğum içi daha çok korkuyor ve korkutuluyordum. Beş yıl düşünüp karar verdikten sonra kafamı bulandırmamak için tek bir doktorla görüşüp on gün sonra operasyon oldum. Şimdilik çok iyiyim.ama bu kararı vermemde yazışmalardaki pozitif iyi niyetli destekçi mesajlar çok yardımcı oldu.ben sadece takipçi olarak aranızdaydım. Herkese çok teşekkür ediyorum :)))
maşallah sana,görüntün nasıl.fark hissediyor musun?
geçmiş olsun canım
daha yeni sayılır ama merak ettiğim giyemediğin pantolanlar oluyormu hiç denedinmi
benim göbeğim yüzünden olmuyor çirkin duruyo sarkma var yağda var
banada lipo ve tam karın germe yapılacak
o kadar takıyorumki karnımı ameliyat sonrası hayal gibi geliyo bana öyle bıkmışım yani
tek istediğim yeni bir karın düz sıkı yağsız
bu isteğime kavuşabilecekmiyim acaba çon bunaldım artık
ne giysem göbeğim yüzünden yakışmıyo veya hep bol giymek zorundayım
pantolon giyemiyorum beli katlanıyo karnım üzerine yığılıyo gibi oluyo sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum
geçmiş olsun canım
daha yeni sayılır ama merak ettiğim giyemediğin pantolanlar oluyormu hiç denedinmi
benim göbeğim yüzünden olmuyor çirkin duruyo sarkma var yağda var
banada lipo ve tam karın germe yapılacak
o kadar takıyorumki karnımı ameliyat sonrası hayal gibi geliyo bana öyle bıkmışım yani
tek istediğim yeni bir karın düz sıkı yağsız
bu isteğime kavuşabilecekmiyim acaba çon bunaldım artık
ne giysem göbeğim yüzünden yakışmıyo veya hep bol giymek zorundayım
pantolon giyemiyorum beli katlanıyo karnım üzerine yığılıyo gibi oluyo sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum
Sevgili Hugocuk aynada(aml dan önce ) baktığımda göbeğim ;yaşlı birkadının en azbenden 20-30 yaş ileri bir kadının göbeği gibi gelirdi Oysa şimdi 9 günün sonunda 10 yaşındaki kızımın(kızımla hayalimiz ;aynı renk modelde bikinilerimizi ben göbeğimden utanmadan giyip,denize girmek)göbeğine benziyor.Genç kız iken bile şuanda ödemlerim olmasına rağmen bukadar gergin olmamıştı
Halen korse kullandığım için pantolon denemedim.fakat öylebirşeyki günbegün kilo kaybediyorum(lipo+alınan göbek parçası+ödemazalması)1ay sonra denemeyi düşünüyorum
Sevgili Hugocuk aynada(aml dan önce ) baktığımda göbeğim ;yaşlı birkadının en azbenden 20-30 yaş ileri bir kadının göbeği gibi gelirdi Oysa şimdi 9 günün sonunda 10 yaşındaki kızımın(kızımla hayalimiz ;aynı renk modelde bikinilerimizi ben göbeğimden utanmadan giyip,denize girmek)göbeğine benziyor.Genç kız iken bile şuanda ödemlerim olmasına rağmen bukadar gergin olmamıştı
Benim bugun tam 6 hafta oldu aml olali seninle ayni sorunu yadiyodum heryer orantili sadece gobek sinir ediyodu sim dumduz cok odem oldu bende AMA genede duz fark ediyo pantolon larim yavas yavas olmaya basladi elbiselerde ozellikle o mutlulugu hic biseye degistirmem hep aynada bakmakla geciyo bi odem sorun oda gecince cok mutlu sonuc yani olucaksan aml dusunme sonuc istedin gibi olur insallah sadece doktorundan emin ol bence
Korse takıyorum ama kesinlikle fark görünüyor.. Düm düz duruyor karnım.. Ve göğüslerde büyüdüğü için karın dahada arka planda kalıyor.. Şimdiden çok mutluyum..
Merhaba arkadaşlar.Ben dokuz gün önce karın germe ve lipo oldum.sağlıkçı olduğum içi daha çok korkuyor ve korkutuluyordum. Beş yıl düşünüp karar verdikten sonra kafamı bulandırmamak için tek bir doktorla görüşüp on gün sonra operasyon oldum. Şimdilik çok iyiyim.ama bu kararı vermemde yazışmalardaki pozitif iyi niyetli destekçi mesajlar çok yardımcı oldu.ben sadece takipçi olarak aranızdaydım. Herkese çok teşekkür ediyorum :)))
profilinize baktım sizde antalyadaymışsınız...hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?bende antalyadayım.
çok geçmiş olsun...iyi ki yaptırmışım diyenlerden misiniz?süreciniz nasıldı?ben de pazartesi olucam da ...
çok sevindim senin adına inşallah benimde öyle olur..peki hareket ederken hala eğik mi yürüyorsun?birde göbeğin nasıldı?kilo fazlan var mıydı?yoksa sadece sarkıklık mı vardı?dikişlerin nasıl ?ne bileyim anlatsan ya biraz...ne yazarsan bi hevesle okuyorum anla ruh halimi...
beni üşenmeyip mesajlarıyla bilgilendiren herkese çok teşekkürler....büyük gün yarın...saat 09.00 da hastanede olucam.3-4 saat sürermiş...artık gelişmeleri eve dönünce yazıcam.benden dualarınızı esirgemeyin...darısı tüm isteyenlere...
beni üşenmeyip mesajlarıyla bilgilendiren herkese çok teşekkürler....büyük gün yarın...saat 09.00 da hastanede olucam.3-4 saat sürermiş...artık gelişmeleri eve dönünce yazıcam.benden dualarınızı esirgemeyin...darısı tüm isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?