Atomix, nurgul sagolun..ameliyat yarına ertelenedi.. Yine yazarım.. :-*
Ayyyy heyecanlandım bak şimdi "ameliyat" deyince.İnşallah herşey yolunda gider ve istediğin sonuca ulaşıtsın.Bizi habersiz bırakma dualarımız seninle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insanların patavatsızlıklarına sinir oluyorum
dün apartman komşuma rastladım ayak üstü konuştuk o benden kilolu epeyce
bana kilolarını verdin dedi bende göbeğimi göstererek bu var ama ramazandan sonra kurtulucam dedim
karın gerdirmemi dedi evet dedim
hemen bak biliyosun demi bu ameliyat çok zor riskli daha 5 ay önce edirne uzunköprüde kadının biri öldü dedi
valla ne yalan diyeyim kötü oldum neden ölmüş filan detay sordum bilmiyroum dedi
bilmiyosan neden söylüyosun
bana kilolarını verdin dedi bende göbeğimi göstererek bu var ama ramazandan sonra kurtulucam dedim
hemen bak biliyosun demi bu ameliyat çok zor riskli daha 5 ay önce edirne uzunköprüde kadının biri öldü dedi
valla ne yalan diyeyim kötü oldum neden ölmüş filan detay sordum bilmiyroum dedi
Ah canım seni çok iyi anlıyorum.Ben işte bu yüzden kimseye söylemedim.Bir eşim çocuklarım ve bir arkadaşım biliyordu.Her gün başka bişey buluyodm her gün ayrı bir bahane.Hep derim benim hayatım ama bir karar verirken önce başkalarını ikna etmem gerekiyor ve ben bundan sıkıldım artık.Bu yüzden de kimsenin bilmeye hakkı yoktu.Bence sende ne kadar az insan bilse okadar iyi arkadaşım benden sana tavsiye.Ve ayrıca takma kimsenin lafını kararını ver ve o doğrultu da ilerle.Herşey güzel olucak buna inan:)))
Ah canım seni çok iyi anlıyorum.Ben işte bu yüzden kimseye söylemedim.Bir eşim çocuklarım ve bir arkadaşım biliyordu.Her gün başka bişey buluyodm her gün ayrı bir bahane.Hep derim benim hayatım ama bir karar verirken önce başkalarını ikna etmem gerekiyor ve ben bundan sıkıldım artık.Bu yüzden de kimsenin bilmeye hakkı yoktu.Bence sende ne kadar az insan bilse okadar iyi arkadaşım benden sana tavsiye.Ve ayrıca takma kimsenin lafını kararını ver ve o doğrultu da ilerle.Herşey güzel olucak buna inan:)))
sağol canım çok haklısın
benim eşimde bende çok istiyoruz
benim tek sorunlu bölgem
yıllardır spor yapıyorum bacaklarımda selülit bile yoktur aksatmam sporumu
ara verdiğim dönemlerde olsada yine başlar başlamaz geçer hemen
kol göğüs sırt ayrı ayrı devamlı çalışırım
önceden karın belde çalışırdım ama bel fıtığı çıkınca yapamıyorum
anlayacağın doğumdan sonra hiç bakamadım karnıma
birde doğum başka bişeye benzemiyor değişiyor insanın karnı napsan toplanmıyo belkide benimki toplanmıyodur bilmiyorum zatende 2 yıl oldu hiç karın çalışmadım eee öyle olunca tabiki çalışmayan yer hemen belli oluyor
eşimde bende çok istiyoruz şimdiden mutlu oluyoruz inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için
yanıltmak isteyen çok tabiki korkutmaya çalışanda oluyo
eşin neden istiyo seni beyenmiyomu deyip kurcalayanda
sevgiyi bu durumla ölçmeye çalışan bile oluyo
ne yani eşim benim herhangi biyerimi beyenmiyo olamazmı olabilir bunu neden büyütüyorlarki sonuçta böyle değildi karnım deformasyona uğradı ve eşimde bende beyenmiyoruz düzelmiş olsa daha mutlu oluruz bundan doğal ne olabilirki
özellikle eşim bu duruma sağlık olarak bakıyo
evet riskleri varmı var ama her ameliyatın riski var sezeryanın bile riski var
birde merak edip bakan arkadaşlarımda var gösterincede aman yok onda bişey o kadar bizdede var takmıyoruz diyorlar
ama ben takıyorum sevmiyorum psikolojimi kötü etkiliyor
recep ivedik diyorya göbek depresyon yaparmı diye bende yapıyor
bende karin germe oldumm esim ve cocuklarim haricinde kimse kaynanam bile bilmiyor birde kiz kardesim biliyordu cenesi düsük annem söylemis tabikiiii ne kadar az kisi bilirse o kadar iyii kaynanam konu komsu soruyor gecmis olsun ne oldu kadin hastaligiiii
bende karin germe oldumm esim ve cocuklarim haricinde kimse kaynanam bile bilmiyor birde kiz kardesim biliyordu cenesi düsük annem söylemis tabikiiii ne kadar az kisi bilirse o kadar iyii kaynanam konu komsu soruyor gecmis olsun ne oldu kadin hastaligiiii
Aynen ben de öyle. Başkalarının bilmediği, benim bildiğim bir durumdan kendime gırgır diyaloglar çıkartıyorum. Karşımdakini kırmadan eğleniyorum kendimce.
Bence komşu falan kimseye söylemeyin. Bu forumdan ve bu topikten daha güzel (konuşacak, soracak, öğrenecek, merakınızı giderecek) bir yer mi var. Maalesef insanlar kendilerinin ulaşamayacağı Ciğer'e mundar deme kolaylığını daima ilk tercih olarak seçmişlerdir. Bu yüzden işin içerisine nazar mı dersiniz, haset mi dersiniz alayı birden girer. Söylememenin şöyle bir güzel yanı da var; Ayol ne kadar zayıfladın sen böyle! Söylermisin! spor tercihin nedir? Bu kadar kısa sürede, nasıl bu kadar zayıflayabiliyorsun hayranım sana vallahi! Daha neler neler. Siz yaşayacağınız bu olayın anılarınızda mümkün olan en güzel yaşanmışlığı nasıl sağlarımın derdinde olun. Kendinizi biraz şımartın. Şu andan itibaren nekahet süresi bitene kadar Dünya etrafımda dönüyor moduna girin. Sağlıcakla atlatırsınız umarım bu süreci. İnanın keyfini sürerken ara sıra ohhhhhhhhhh sefam olsun şen kahkahalarını atacaksınız. Demedi demeyin.
Bencede en güzelini yapmışın.Milletin ağzına sakız vermenin anlamı yok.Çiğnemeleri hiç bitmez.Sana ay ne güzel görünüyorsun deseler bilen biri estetik oldu der yay babam yay sonu yok yani.Bunlarda insanı ayrı bir psikolojiye sokar.Biz psikolojimiz düzelsin, moral yükselsin, motivasyon olalım diye oluyoruz.Bir densizin çıkıp hepsini yerle bir etmesine izin vermeyin arkadaşlar.
Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..
Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..