selam.19 temmuz cuma günü karın germe+lipo oldum. bugün direnlerım cıkartıldı. daha ıyıyım. henüz dik yürüryemiyorum. benim en büyük sorunum ağrı acıdan cok , cevremden gizlemeye calışmam oldu.yoksa emin olun iki sezaryen gecirmiş biri olarak söylüyorum ki sezaryenle kıyaslanamayacak kadar az ağrım oldu. yapılan kötü yorumları okuyunca cok tereddüt etmiştim ama sonucu düşününce ve ıyı yorumları dikkate alınca randevumu aldım. tabi eşimde beni cok cesaretlendirdi. hiç pişman degilim.etrefımdaki insanlar cakmadan birazda yürümem düzelirse cok daha mutlu olucam. merak ettiğiniz seyler olursa seve seve cevaplarım.
selam.19 temmuz cuma günü karın germe+lipo oldum. bugün direnlerım cıkartıldı. daha ıyıyım. henüz dik yürüryemiyorum. benim en büyük sorunum ağrı acıdan cok , cevremden gizlemeye calışmam oldu.yoksa emin olun iki sezaryen gecirmiş biri olarak söylüyorum ki sezaryenle kıyaslanamayacak kadar az ağrım oldu. yapılan kötü yorumları okuyunca cok tereddüt etmiştim ama sonucu düşününce ve ıyı yorumları dikkate alınca randevumu aldım. tabi eşimde beni cok cesaretlendirdi. hiç pişman degilim.etrefımdaki insanlar cakmadan birazda yürümem düzelirse cok daha mutlu olucam. merak ettiğiniz seyler olursa seve seve cevaplarım.
geçmiş olsun canım çok iyi yapmışsın ameliyat yaptırarak tebrik ederim
lipoda yapılmış
nasıldı karnında çok yağ varmıydı
eski ve yeni arasında çok fark varmı
derin kesilmediği için deri altı olduğundan sezeryan kadar acı vermeyeceğini söylemişti doktorumda
Nasıl yani? Deri kesilmeden mi?
yok öyle demek istemedim
sezeryan kadar derin kesilmiyor
merhaba hangi dr ameliyat oldunuz 3 bebiş dünyaya getirdim karnım çok sarktı ve kendimle barışık degilim çok mutsuzum ne kadar tuttu ameliyatınız
Geçmiş olsun arkadaşım.Seni çok iyi anlıyorum yazdıklarını okuyunca acaba bunkarı benmi yazmıştım dedim.Aynı şeyleri yaşadım bende o süreç deli etmişti beni.Biri aradığı zaman ne söylicemi şaşırıyordum.Hiç sıkma canını inan günler çabuk geçiyor.Bir arkadaş belim tutuldu demiş etrafındakilere çok mantıklı gelmişti bu giydiğimiz korseye de iyi bir bahane.benim bir ay oldu ve kimse anlamadı şuan keyfini çıkarıyorum.Darısı başına inşallah çok geçmiş olsun :))
geçmiş olsun canım çok iyi yapmışsın ameliyat yaptırarak tebrik ederim
lipoda yapılmış
nasıldı karnında çok yağ varmıydı
eski ve yeni arasında çok fark varmı
derin kesilmediği için deri altı olduğundan sezeryan kadar acı vermeyeceğini söylemişti doktorumda
sağol canım. fark şimdiden belli oluyor. otururken kat kat gözümün önüne düşen bi karnım yok artık.sezaryende 8 kat tabaka kesildiği için içten içten bir acı oluyor.ama karın germede hemen deri altına müdahale olduğu için öyle acımıyor.karındaki gerginlik biraz dikkatli olmanı gerektiriyor okadar.ameliyat videoları ve kotü yorumlar beni cok korkutmuştu ama tüm samimiyetimle söylüyorum hiç oyle değil. ihtiyacı olduğunu düşünenler uygun şartları sağlayınca hiç beklemeyip olsunlar. hele benim gibi gizlemek zorunda kalmazsanız daha kolay atlatırsınız beni en cok o zorluyor.
sağol canım. fark şimdiden belli oluyor. otururken kat kat gözümün önüne düşen bi karnım yok artık.sezaryende 8 kat tabaka kesildiği için içten içten bir acı oluyor.ama karın germede hemen deri altına müdahale olduğu için öyle acımıyor.karındaki gerginlik biraz dikkatli olmanı gerektiriyor okadar.ameliyat videoları ve kotü yorumlar beni cok korkutmuştu ama tüm samimiyetimle söylüyorum hiç oyle değil. ihtiyacı olduğunu düşünenler uygun şartları sağlayınca hiç beklemeyip olsunlar. hele benim gibi gizlemek zorunda kalmazsanız daha kolay atlatırsınız beni en cok o zorluyor
2 sezaryenden sonra burusuk, sarkık, cıvık bir karın ve kalın bir bel kaldı.aynada kendimi cıplak görmek istemiyordum.daha sonucu tam olarak göermek için cok erken ama simdi bile cok düzgün duruyor.fazlalıklarımdan kurtuldum. nekadar spor yaparsam yapıyım ne kadar zayıflarsam zayıflayım karnım hiç eksilmiyorduçtek care ameliyattı. ben devlet hastanesinde oldum. ankarada yaşıyorum.1100 tl gibi komik bi para tuttu . bu da bizi ayrıca mutlu etti.bunun 400 tlsi korse ve lipo aleti icindi.
merhaba arkadasim ankaarada nerde yaptirdin doktorun adini adresini yazarsan cok sevinirim fiyat cok uygun ben yurtdisinda yasadigim icin burasii pahali kismetse kisin düsünüyorum yakinda ankaraya gelecem adresi veya doktorun adini yazarsan sevinirim
ankara yenimahalle devlet hastanesi. doktorum dünya tatlısı Tuba Hilal Karadağ . özel hastanelere 6-7 bin liraları ödeyince daha iyi muamele göreceğimi düşünmedim. 1 gece kaldım nöbetçi hemşirede cok iyiydi. oda cok temiz ve güzeldi özel oda gibiydi.tv bile vardı.valla benim şansımamı bilmem ama işler cok yolunda gitti. cok şükür. bugün 5. günüm .düne göre daha dik yürüyorum .ağrı acı hiç yok.hafif sızlama var.yarın banyo yapabilcem.
cok tesekkür ederim. aynen bende telefonda ne diyeceğimi sasırıyorum.malum ramazanada denk geldik iftar davetleri oluyor katılamıyoruz . hergün bi yalan. neyse hafta sonuna doğru biraz daha düzgün yürürsem yavas yavas gezmelere başlarım.stresten olduğunu düşündüğüm bir baş ağrım var inan karnım hiç acımıyor. oturuyorsam kalkarken biraz zorlanıyorum o kadar. sen ne zaman dışarıdan anlasılamayacak kadar düzgün yürüyebildin.doktorum 1 ay sonra tatile gidip denize bile girebileceğimi söyledi
Aynen doktorun dediği gibi bir ay sonra denize girebilirsin inşallah.Canım ben 9 gün sonra nişana gittim kimse bilmiyordu fakat hasayım üşüttüm dedim tabi bişey anlamadı kimse.Bol ve salaş bir şeyler giydim öyle atlattım.Bir hadfta sonra tam dik yürümeye başladım bir ayı geçti şükür çok iyim.Çok da zayıf görünüyorum tadını çıkarıyorum.BOl bol dinlen keyfini çıkar:)
Sizi her okuduğumda Dejavu oluyor bende. İyi olduğunuza çok sevindim. Tekrar tekrar yazıyorum Kendinizi yormayın ve kesinlikle zorlamayın. Genelde görüntü aldatabiliyor, bende olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?