kendini iyi hissedince öyle çok merak ettiğim şey var ki anlatırsan sevinirim.ameliyatın ne kadar sürdü?uyanırken sorun yaşadın mı?ha bu arada boyun ve kilon kaçtı?kaç cc protez takılmış?ağrılarına ilaçlar etki ediyor mu?kusura bakma çok soru sordum sen toparlanınca yazarsın artık,tekrar geçmiş olsun...
Atomix Canım seve seve cevap veririm.. Amelıyat 3,5 saat sürdü, uyanırken ağrılarım oldu ama dayanamayacak kadar değil.. Narkozun yan etkisi olmadı.. Mide bulantısı falan yoktu.. Zaten bütün gün uyudum uyandım.. Saatler geçtıkce ağrılarda hafifledı..ilk kalmak istediğimde başım çok döndü zaten normaldede tansiyonum düşük benim.. Biraz bekledik birşeyler yedim içtim sonra sorun yaşamadan kalktım gezindim.. Sonda çekildi.. Şımdı tek başıma yavaşça kalkabiliyorum.. Ojelerimi bile sürdümşimdi bı dren var oda yarın çekilecek.. Allah'a şükür iyiyim..
Kilom 61 boyum 1,68
Ağrılar gerginlikler var ama bunlar geçici.. Moralimi yüksek tutuyorum ve sonuç çok güzel gibikorseyle güzel görünüyor.
300cc protez takılmış
geçmiş olsun canımOldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..
Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..
Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..
Atomix Canım seve seve cevap veririm.. Amelıyat 3,5 saat sürdü, uyanırken ağrılarım oldu ama dayanamayacak kadar değil.. Narkozun yan etkisi olmadı.. Mide bulantısı falan yoktu.. Zaten bütün gün uyudum uyandım.. Saatler geçtıkce ağrılarda hafifledı..ilk kalmak istediğimde başım çok döndü zaten normaldede tansiyonum düşük benim.. Biraz bekledik birşeyler yedim içtim sonra sorun yaşamadan kalktım gezindim.. Sonda çekildi.. Şımdı tek başıma yavaşça kalkabiliyorum.. Ojelerimi bile sürdümşimdi bı dren var oda yarın çekilecek.. Allah'a şükür iyiyim..
Kilom 61 boyum 1,68
Ağrılar gerginlikler var ama bunlar geçici.. Moralimi yüksek tutuyorum ve sonuç çok güzel gibikorseyle güzel görünüyor.
300cc protez takılmış
Kilom 61 boyum 1,68
300cc protez takılmış
nasılsın?son durumunla ilgili yazarsan sevinirim?geceyi nasıl geçirdin?
Merhaba arkadaşlar.Bugün nihayet iz kremlerine başlıyorum.contractubex ScarEx jel.İkisini de kullanıcakmışım.Önce Contraktubex sürücem biraz çekince diğerini,slikon gibi bişeymiş sürüp bırakıcakmışım.Siz ne kullanıyordunuz kızlar??
Gece hiç sorun olmadı.. Gayet iyi uyudum.. Ağrılar dediğim gibi var ama dayanabiliyorum.. Az önce dren çıkarıldı..
Sen kantaron yağı sürüyorum demiştin.Devam ediyomusun ve ne zaman sürmeye başladın bide memnunmusun arkadaşım?Krem de kullanıyormusun???
nasıl oldun canım?ağrı durumu vs..meraktayım yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim.bu arada yarın ameliyat öncesi doktor görüşmem var.pazartesiye az kaldı...
Sarı kantaron yağını çok az da olsa var olan kabuklanmaların düşmesinden sonra kullanmaya başladım. Halen devam ediyorum. Yaklaşık 15 gün önce contractubex de kullanmaya başladım. Göğüslerde inanılmaz netice aldım. Karın o kadar değil. Ama ben karın olayında bir de Hematom yaşamıştım, ondan kaynaklanan gecikme olabilir. Ayrıca şöyle birşey okumuştum bir yerlerde, vücuttaki dikey izler yatay izlere bakarak daha hızlı ve daha kaliteli iyileşirmiş.
umarım iyisindir... sesin soluğun çıkmayınca merak ettim seni...
şimdiden öğreneyim diye soruyorum.bazı yerlerde sarı kantaron diye geçmiş,bazı yerlerde sadece kantaron yağı diye....çeşitlerimi var acaba?hangisi yara izlerine etkili...malum ameliyatım pazartesi...
Sarı kantaron yağını çok az da olsa var olan kabuklanmaların düşmesinden sonra kullanmaya başladım. Halen devam ediyorum. Yaklaşık 15 gün önce contractubex de kullanmaya başladım. Göğüslerde inanılmaz netice aldım. Karın o kadar değil. Ama ben karın olayında bir de Hematom yaşamıştım, ondan kaynaklanan gecikme olabilir. Ayrıca şöyle birşey okumuştum bir yerlerde, vücuttaki dikey izler yatay izlere bakarak daha hızlı ve daha kaliteli iyileşirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?