• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aynen doktorun dediği gibi bir ay sonra denize girebilirsin inşallah.Canım ben 9 gün sonra nişana gittim kimse bilmiyordu fakat hasayım üşüttüm dedim tabi bişey anlamadı kimse.Bol ve salaş bir şeyler giydim öyle atlattım.Bir hadfta sonra tam dik yürümeye başladım bir ayı geçti şükür çok iyim.Çok da zayıf görünüyorum tadını çıkarıyorum.BOl bol dinlen keyfini çıkar:)

ne güzel ya senin adına cok sevindim.insallah bende o günleri görürüm.şimdi bile karnıma bakınca mutlu oluyorum. cmt günü iftara cağırıldık.artık daha fazla kaçamayacagımızı düşünerek kabul ettik. 9.günüm olacak. umarım daha dik yürürüm.

şanslısın canım
bende devlete gitmiştim o zaman kiloluydum gerçi ama fikir almak için gittim
adam yüzüme bile bakmadı kilolusun olmaz dedi
bende kilo vericem dedim
işte ver kilo öyle gel biz bu ameliyatı nisan mayıs gibi yapıyoruz dedi o zaman gel dedi
bende dedim kilo versem bile azda olsa karnımda yağ kalıyo ben bunu istemiyorum yani bu ameliyatı olmuşken yağlarda kalmasın dedim
o da bana işte illa kalır kilo versende ama biz almıyoruz dedi :53:
bende uzatmadım çıktım
sonuçta devlet bile olsa para ödüyosun ama az alıyoruz diye heralde ilgilenmedi
aylar sonra kilolarımı verdim emrah arslana gittim özelde yapacak 5200 liraya anlaştık liposuctionda yapacak karında gerecek herşeyi çok güzel anlattı ikna oldum

benim doktorumda ilk gittiğimde kilo ver gel dedi.sonucun iyiolması için karnının biraz daha boşalıp gevşemesi gerkiyor dedi.verip gittim.yapılması gerekenleri anlattı.lipo şart dedi.tamam dedik .randevumuzu aldık çıktık.ama tabi ben randevu gününe kadar olmasammı vazmıgeçsem yanlışmı yapıyorum diye düşünüp durdum. ameliyat günü doktorum gayet güler yüzlü karşıladı. doktoruna güven cok önemli anlayacağın.umarım herşey yolunda gider. cok mutlu olacaksın.

benim doktorumda ilk gittiğimde kilo ver gel dedi.sonucun iyiolması için karnının biraz daha boşalıp gevşemesi gerkiyor dedi.verip gittim.yapılması gerekenleri anlattı.lipo şart dedi.tamam dedik .randevumuzu aldık çıktık.ama tabi ben randevu gününe kadar olmasammı vazmıgeçsem yanlışmı yapıyorum diye düşünüp durdum. ameliyat günü doktorum gayet güler yüzlü karşıladı. doktoruna güven cok önemli anlayacağın.umarım herşey yolunda gider. cok mutlu olacaksın.

benim gittiğim hiçte güleryüzlü değildi
bu doktorumda karnımı çekti baktı gevşedi zaten kilo verince deriyi çekti eliyle ve kolayca geldi çok iyi dedi
ama diğeri hiç kontrol dahi etmedi soğuk surat bi karış filan sanki bedava yapacak
inşallah bendede sorunsuz olur
tek sorunum çünkü ondanda kurtuldummu benden mutlusu olmaz :52:

benim gittiğim hiçte güleryüzlü değildi
bu doktorumda karnımı çekti baktı gevşedi zaten kilo verince deriyi çekti eliyle ve kolayca geldi çok iyi dedi
ama diğeri hiç kontrol dahi etmedi soğuk surat bi karış filan sanki bedava yapacak
inşallah bendede sorunsuz olur
tek sorunum çünkü ondanda kurtuldummu benden mutlusu olmaz :52:

eminim cok mutlu olacaksın.emin ol ameliyat öncesi süreç ameliyat sonrasından daha zor. karar verme,doktor bulma,nasıl ıyileşeceğini düşünme, sonuç iyi olacak mı diye düşünme falan.inan iyileşmek daha kolaymış.senin ameliyat tarihin ne zamandı?

ben bugün biraz, hatta bayağı yordum kendimi.ev temizledim orucum başım cok ağrıyor. keske yapmasaydım .neyse bu bana ders oldu.bi daha yapmam.sen yorulunca ne olmustu .dikişlerinde falan sorun cıktımı.korkuttun beni.
Yaklaşık on gün sonra gibi işe başladım. İkinci gün öğrencim sandalyeden düşmesin diye elimle destek olayım dedim ve kendimi fazla zorlayınca karın bölgemde Hematom (kılcal damar çatlaması) yaşadım. Geçmiş yazılarımda detaylı anlatmıştım. Onun için tüm arkadaşlara, görüntüye bakıp aldanmayın kollayabildiğiniz kadar uzun süre kendinizi kollayın diyorum.

Yaklaşık on gün sonra gibi işe başladım. İkinci gün öğrencim sandalyeden düşmesin diye elimle destek olayım dedim ve kendimi fazla zorlayınca karın bölgemde Hematom (kılcal damar çatlaması) yaşadım. Geçmiş yazılarımda detaylı anlatmıştım. Onun için tüm arkadaşlara, görüntüye bakıp aldanmayın kollayabildiğiniz kadar uzun süre kendinizi kollayın diyorum.

anladım şeker sağol. birde bugün dikişlerimde acayip bir kaşıntı başladı .seninde olmuşmuydu.babanem derdi ki iyileşen yara kaşınır .acaba ondan mı?

eminim cok mutlu olacaksın.emin ol ameliyat öncesi süreç ameliyat sonrasından daha zor. karar verme,doktor bulma,nasıl ıyileşeceğini düşünme, sonuç iyi olacak mı diye düşünme falan.inan iyileşmek daha kolaymış.senin ameliyat tarihin ne zamandı?

bayramdan hemen sonra canım allah nasip ederse
annem gelecek ufaklığa bakmak için

bayramdan hemen sonra canım allah nasip ederse
annem gelecek ufaklığa bakmak için

Cok ıyı olur.hele küçük bir cocukta varsa bir yardımcı sart. benimde biri 7 biri 2 yasında iki tane var.büyüğü sevdiği için ananeye gönderdim,küçüğü de evde babası idare etti.sağolsun eşim en büyük destekçim ve yardımcım.. herkesten sakladığım için başka çarem yok tu.allah kolaylık versin canım

Cok ıyı olur.hele küçük bir cocukta varsa bir yardımcı sart. benimde biri 7 biri 2 yasında iki tane var.büyüğü sevdiği için ananeye gönderdim,küçüğü de evde babası idare etti.sağolsun eşim en büyük destekçim ve yardımcım.. herkesten sakladığım için başka çarem yok tu.allah kolaylık versin canım

benimki 17 aylık yaramazmı yaramaz ele avuca sığmaz dakika oturmaz bir çocuk
annem ancak baş ediyor sürekli peşinde koşmaktan yorgun düşüyor akşama kadar
eşim ancak bikaç gün izin alabilir o yüzden annem gelecek 2 hafta filan kalır bende inşallah çabuk toparlanırım
sezeryanda hiç yatmamıştım ağrım sızım hiç olmadı bakalım bu sefer ne olacak

benimki 17 aylık yaramazmı yaramaz ele avuca sığmaz dakika oturmaz bir çocuk
annem ancak baş ediyor sürekli peşinde koşmaktan yorgun düşüyor akşama kadar
eşim ancak bikaç gün izin alabilir o yüzden annem gelecek 2 hafta filan kalır bende inşallah çabuk toparlanırım
sezeryanda hiç yatmamıştım ağrım sızım hiç olmadı bakalım bu sefer ne olacak

süper o zaman .iyi şanslar

merhaba arkadaşalr ben bu form un en eskilerindenim 2010 yılında karın germe oldum .bir bilgi daha vermek istedim yeni aml. olan arkadaşlara ince görüntü sizi yanıltmasın sıkı bir korse kullanımı ile sanki çok incelmiş bir görüntü oluşturuyor ama korse kullanımını bıraktığınızda vücüt tekrar genişleme yapıyor ama asla sarkık bir göbek olmuyor tabii ve aml. sonrası çamuk doyma hissi kontrol etmezseniz geçici buna dikkat edin ben 75 kilo ile alm .olsun şimdi 69 70 arasıyım ve görüntü çok güzel aml. çızgısı çok dikkatli bakıldığında görünüyor

merhaba arkadaşalr ben bu form un en eskilerindenim 2010 yılında karın germe oldum .bir bilgi daha vermek istedim yeni aml. olan arkadaşlara ince görüntü sizi yanıltmasın sıkı bir korse kullanımı ile sanki çok incelmiş bir görüntü oluşturuyor ama korse kullanımını bıraktığınızda vücüt tekrar genişleme yapıyor ama asla sarkık bir göbek olmuyor tabii ve aml. sonrası çamuk doyma hissi kontrol etmezseniz geçici buna dikkat edin ben 75 kilo ile alm .olsun şimdi 69 70 arasıyım ve görüntü çok güzel aml. çızgısı çok dikkatli bakıldığında görünüyor

umarım benim dikişlerde senin ki kadar silikleşir. şu anda görüntü cok kötü.özel bişeyler kullandın mı dikişlerine?

Karın germe inanın çok korkulacak bi ameliyat değil görüştüğüm doktorlar genelde en zor ameliyat demişlerdi (daha önceden lpo ve meme küçültme ameliyatlarım la kıyasladığımda lipodan daha kolay olduğunu söyleyebilirim) sadece dikkat şart hemen ayaklanmamak işe güce sarmamak lazım :34: iz memeye göre belirgin ama daha 3.ay oldu umarım zamanla kaybolur ama büyük keyif inşallah hep böyle gergin düz kalır:)))

Son düzenleme:
Karın germe inanın çok korkulacak bi ameliyat değil görüştüğüm doktorlar genelde en zor ameliyat demişlerdi (daha önceden lpo ve meme küçültme ameliyatlarım la kıyasladığımda lipodan daha kolay olduğunu söyleyebilirim) sadece dikkat şart hemen ayaklanmamak işe güce sarmamak lazım :34: iz memeye göre belirgin ama daha 3.ay oldu umarım zamanla kaybolur ama büyük keyif inşallah hep böyle gergin düz kalır:)))

şimdi nasıl karnınızda yağlanma veya herhangi bir değişiklik oldumu zamanla
limon korseyi çıkarınca incelik kalmıyo demiş sizdede öylemi fark varmı zamnala değişiyormu

Son düzenleme:
şimdi nasıl karnınozda yaülanma değişiklik oldumu
limon korseyi çıkarınca incelik kalmıyo demiş sizdede öylemi fark varmı zamnala değişiyormu

ben öncesi halimle şimdi ki göbeğimi kıyaslayınca harika sonuç:))yemek çok yersem bugün davet vardı feci yedim karnım gerildi evet korse çok topluyor bi gerçek ama çıkarınca eskisine dönmüyorsunuz korkmayın :34:sarkmış deri koca göbek gitmiş olması keyif ama bu keyfe güzelliğe kapılıp yememek lazım:))) ameliyat sonrası diyete devam

Son düzenleme:
ben öncesi halimle şimdi ki göbeğimi kıyaslayınca harika sonuç:))yemek çok yersem bugün davet vardı feci yedim karnım gerildi evet korse çok topluyor bi gerçek ama çıkarınca eskisine dönmüyorsunuz korkmayın :34:sarkmış deri koca göbek gitmiş olması keyif ama bu keyfe güzelliğe kapılıp yememek lazım:))) ameliyat sonrası diyete devam

tabiki zaten tekrar kilo alınırsa ameliyatın anlamı kalmaz

tabiki zaten tekrar kilo alınırsa ameliyatın anlamı kalmaz

Aynen öyle ama insanoğlu hemen yeni haline alışıyor:)) yemeğe saldırabiliyor benim gibi; pazartesi nlglpd ile sıkı diyete başlıyoruz yoksa başa döneceğiz :ssz:

Son düzenleme:
evet liponun ağrısı daha cokmuş.son iki günde onu anladım.lipo yapılan yerler şişmeye başladı ve mosmor. bence yürüyüşümü etkileyende o sırtımdaki ağrılar yoksa ön tarafta bi problem yok.yinede dün(7. günümdü) iftara dışarı cıktık ailece .. cok sıkılmıştım artık evde kendimi dinlemekten iyi oldu..

Back