Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Chelsea selam; bende hemen sonucunu verdi ödemim çok olmadı belki ondan dır ben kıyafetlerime girdim hatta belden 1.ay sonra hepsi bol geldi ama kişinin yapısı ile ilgili 3.ay beklemek gerekiyor... sen tarihini aldın mı nerede kime olacaksın ameliyatını? O sitelerde ki resimler çok kötü ya hiç ilgisi yok inan

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iylesir abin

Dusunuyorm AMA simdi deil bikac sene sonra sarksinlar biraz hala iyi sayilirlar Annem kriz gecirir bidaha hmn olursam AMA dogrusu Ben istiyorum hayirlisi evt sislik aksam cok oluyo AllahA sukur baya duzeldim AMA yarisi gitti diyebilirm benim hamileliklerde cok oldu hemen kucuk bisey de sislik oluyo bekliyordum bunu amA rahatsiz etmesinde gecer zaten Cuma gunu dort hafta olucak yarisi gecti sayilir bi ay daha gecer diye bekliyorum insallah

Sislikte hergun biraz daha azaliyo bitki caylari hskikaten iyi geliyo Ben internetten de arastirdim ne bulursam iciyorum odem icin ya olsun odemde kavustukya gzl gobeklerimize oda gecer zamanla hic bi pantolonm olmasada hep esofmanla dolassamda mutluyum cok cok gzl bise ya kendime verdim en Guzel 30 yas hediyesi oldu iyiki yapmisim bu arada gezmelere basladinmi Ben hala Ev isi yapmiyorum AMA geziyorum Bol Bol tabi Ev gezmesi AMA olsun

ben ne dedim hastane odasında sana bulaştı mı bu işe yandın arkası geliyor diye olsun tabi yaptır gel kardeşinle ekimde beraber olun gidin

Bilsem Annem kriz gecirmeyecek derdim doktor beni 90 60 90 bi hale getir:)) AMA Annem oldurur budefa simdi deil ancak bikac yil sonra yaparim

bu ameliyatı 2 veya daha fazla zaman önce geçiren var mı aramızda?izler nasıl oluyor?bugün you tube da bayağı bir video izledim izler gayet barizdi...çeşitli yağlar,kremler falan sürüyorlar...

Ev işlerine başlamadım henüz benim eşim dağılsın çok iyi bakıyor bana ve çocuklara:)Bugün Dr gittim baya moral oldu.Dikişlerimi aldı konseyi istersen çıkarabilirsiniz dedi.Ama ben takıyorum yinevde gayet temiz görünüyor bir sıkıntı yok dedi.İçim baya rahatladı.Benden çıkan parçaları görmek istememiştim ben ama bugün resimlerine bakmak istedim.Eski resimlerime de baktım (öncesi fotolarıma) yani büyük değişim olmuş bende inanamadım bi kez daha:)))Çok mutluyum kızlar:))))

Senin adina cok sevindim umarim bundan sonrada cok rahat gecer ne kadar oldu tam sana Ben ufakta olsa basladim gezmelere evi toparlamaya falan benim 25 gun oldu tam

Süper şanslısın zaman :) içime su serptin sağol :)

Ben birkaç doktorla görüştüm ama kime olacağımı bilemiyorum..Sizleri gördükçe cesaretim yerine geliyor,Aralık gibi falan olmak istiyorum aslında ama bakalım belki de daha erken olabilir..Tek bildiğim seneye yaz böyle olmayacağım..

Gerçekten çok kötü o fotolar değil mi?Yani onları gördükçe korktum gerçekten Allahım dedim bu ne?
En byük korkum dikişlerin açılması ve göbek deliğimin kötü olması..İnşallah kötü birşey olmaz hergün dua ediyorum..

Senin foton var mı Jelesec?
Arkadaşın npdlg nin (nickini hep unutuyorum :) fotolarını gördüm..Yani böyle bir değişim olamaz..Harika ötesi olmuş

Benim de olur mu acaba?

Senin adina cok sevindim umarim bundan sonrada cok rahat gecer ne kadar oldu tam sana Ben ufakta olsa basladim gezmelere evi toparlamaya falan benim 25 gun oldu tam

Benim bugün 14.günüm cnm bende bugün azıcık toplamalara başladım ama 10dk ayakta isem 20 dk oturuyorum.Dikkat etmek gerek iyim diye hemen ayaklanmak yanlış bence.Bol bol dinlenerek iyi olucaz inşallah:)))

Benim bugün 14.günüm cnm bende bugün azıcık toplamalara başladım ama 10dk ayakta isem 20 dk oturuyorum.Dikkat etmek gerek iyim diye hemen ayaklanmak yanlış bence.Bol bol dinlenerek iyi olucaz inşallah:)))

maşallah sana..ağrın varmı? bende 22 sınde olucam.yakın takipçinim.foto koyarsan görmek isterım.gecmiş olsun...

maşallah sana..ağrın varmı? bende 22 sınde olucam.yakın takipçinim.foto koyarsan görmek isterım.gecmiş olsun...

Ne güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah :))En keyiflisi ne biliyormusun,her sabah uyanıyorsun ve bakıyorsun ki bir gün önceden çok daha iyisin.kendimde ki değişime şaşırıyorum:)Bugün korseniz çıkardım bakalım şimdilik bir sıkıntı yok umarım olmaz da.Senin adına çok sevindim herşey dilediğin gibi olur ve sende çabuk iyileşirsin umarım.Resim koyamicam ben cesaret edemicem sanırım ama sonucumdan çok memnun olduğumu tekrar belirtmek isterm:))))

Evt dinlenmek gerek benim odem cok daha iyi artik Ben bi iki haftaya ise baslamak istiyorum AMA bakalim iyi hissedersm artik hareketlerimde kisitlama Yok genede korku var bu arada Ben korseyi bi ay daha takicakmisim fitik tan dolayi insallah gecer cabuk cunku sabirsizlaniyorum cikarmak icing

şimdi yazdığın mesajları geriye dönüp okudum sanırım 3-4 gün zorlanmışsın ,sonra rahatlamaya başlamıssın...yazdıkların bana güç veriyor.bu site ve sizler olmasaydınız öylece geçerdi günler herhalde...aynı durumda aynı psikolojiye sahip insanlarla konuşmak rahatlatıyor...moral veriyor...deneyimlerini ve resimlerini paylaşan herkese teşekkürler...

Hergün takip ediyorum mesajlarınızı bana umut veriyorsunuz sayenizde kararımı kesin verdim arkadaşlar bende amlyat olacam herkese geçmiş olsun

Aynen canım ilk günler zorlandım,yalnız ağrı sızıdan çok benim sıkıntım kimseye bişey söylememekti.Ailem arıyor arkadaşlar arıuor herkese bi yalan söylemek beni çok bunaltmıştı.Annem arıyor gelmek istiyor ben hep bi bahane buldum.Bu beni acaip bunaltmıştı.Hastabeden ilk eve geldiğim gün ağlamıştım bu yüzden,ha bir de oğlumu kucağıma alıp uyuyamamak çok zoruma gitmişti.Yalan değil ilk bir kaç gün sıkıntılı ama sonrası gerçekten çok keyifli.Bana en çok burada ki arkadaşlar moral verdi.Kendi süreçlerini anlatıp tavsiyeler de bulundular,hepsinden Allah razı olsun.Şuan nasılım diye sorarsan sağlık durumum çok iyi öyle ki,Annem ameliyat oldu şuan bende kalıyor ona ben bakıyorum ve o ameliyat olduğumu bilmiyor bile:)Anlamadı kimse bir şey.Hastanede gece Annemin yanında kalıcak kadar iyim.Tabi şişlik oluyo batma oluyor ama dik yürüyorum korsryi çıkardım bir sıkıntım yok.Mutluyum iyi ki oldum iyi ki karar verdim ve iyi ki burda ki arkadaşlar var:)))

sanada şimdiden geçmiş olsun.
Hangi ameliyatları olmayı düşünüyorsunuz?

Karın ve göğüs küçültme düşünüyorum artık bu hamile göbeğinden çok sıkıldım herkes kaç aylık hamilesin diye soruyor ne giysem yakışmıyor heryerim orantılı bu koca göbek beni çileden çıkarıyor aynalara küstüm artık kendime kıyafet değil kamuflaj alıyorum.... İşte böyle arkadaşlar sizler beni çok yüreklendiriyorsunuz lütfen yorumlarınızı esirgemeyin gelişmeleriniz bana cesaret veriyor teşekkürler

Yazdıklarına katılıyorum.Bu yüzden ameliyatı tercih ettim.İyikide olmuşum.İsabetli bir karar vermişin bence.Sonrası muhteşem..İstediğini almak,giymek,karnı içeri çekmemek.İnşallah sende benim gibi sorunsuz ameliyat,rahat nekehat evresi geçirir,istediğin vücuda kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…