Çok teşekkür ederim :) en hoşuma giden de dümdüz karın lafın oldu..gerçekten hemen kendini gösteriyor mu?Bazıları çok şiştim eski pantolanlarıma giremiyorum falan diye yazmıştı..Bir de benim en korktuğum dikişlerin açılması..
Tüm gelişmeleri paylaşacağım hepinizle..İnşallah kazasız belasız ben de atlatırım..
Belki biliyorsunuzdur Realself isimli bir sitede tüm estetik ameliyatlarının hastalar tarafından before after fotoları paylaşılıyor.Ordan bakıyorum bazı sonuçlar harika bazıları çok korkunç onun için çok korkuyorum :2:
Döndüm de malesef abimin açık kalp ameliyatı vardı 4 gün önce.Çok koşturmaca yaşıyorum.Çok zorlu bir ameliyatmış malesefGünde 2 kere hastaneye gidiyorum.İnan haşat oluyorum.Bir süre daha böyle.Sonra normale dönerim sanırım Bir de yazın pek giremiyorum havuza gitmekten ve gezmekten Kışa doğru canlanır gene buralar.
AAA gerçektenmi düşünüyorsun
Ahh sende benim gibisin demek benimde sabah düz olurdu akşama doğru sanki içimi pompalıyorlar gibi şişerdimBenimki 2 ay kadar sürdü desem yalan olmaz sanırım.Yürüyüşlerden sonra düzelmeye başlamıştı.
Merhaba nurgül doğru söylüyorsun pek uğriyamıyorum bu aralar.Gayet iyim kendimi çok daha iyi hissediyorum.Bugün göbeğimde ki dikişler alınıcak inş.Ağrım sızım hiç yok,geceleri de artık rahat uyuyorum.Şişlik dışındi bi sıkıntım yok ama şişlik beni çok rahatsız ediyor.Hiç ameliyat olmamışım gibi ödem var tabi karnımı görünce mutlu oluyorum o ayrı.:)))Dikiş izlerinin ve şişliğin geçmesini bekliyorum artık.
ben ne dedim hastane odasında sana bulaştı mı bu işe yandın arkası geliyor diye olsun tabi yaptır gel kardeşinle ekimde beraber olun gidin
Sislikte hergun biraz daha azaliyo bitki caylari hskikaten iyi geliyo Ben internetten de arastirdim ne bulursam iciyorum odem icin ya olsun odemde kavustukya gzl gobeklerimize oda gecer zamanla hic bi pantolonm olmasada hep esofmanla dolassamda mutluyum cok cok gzl bise ya kendime verdim en Guzel 30 yas hediyesi oldu iyiki yapmisim bu arada gezmelere basladinmi Ben hala Ev isi yapmiyorum AMA geziyorum Bol Bol tabi Ev gezmesi AMA olsun
Ev işlerine başlamadım henüz benim eşim dağılsın çok iyi bakıyor bana ve çocuklara:)Bugün Dr gittim baya moral oldu.Dikişlerimi aldı konseyi istersen çıkarabilirsiniz dedi.Ama ben takıyorum yinevde gayet temiz görünüyor bir sıkıntı yok dedi.İçim baya rahatladı.Benden çıkan parçaları görmek istememiştim ben ama bugün resimlerine bakmak istedim.Eski resimlerime de baktım (öncesi fotolarıma) yani büyük değişim olmuş bende inanamadım bi kez daha:)))Çok mutluyum kızlar:))))
Chelsea selam; bende hemen sonucunu verdi ödemim çok olmadı belki ondan dır ben kıyafetlerime girdim hatta belden 1.ay sonra hepsi bol geldiama kişinin yapısı ile ilgili 3.ay beklemek gerekiyor... sen tarihini aldın mı nerede kime olacaksın ameliyatını? O sitelerde ki resimler çok kötü ya hiç ilgisi yok inan
Senin adina cok sevindim umarim bundan sonrada cok rahat gecer ne kadar oldu tam sana Ben ufakta olsa basladim gezmelere evi toparlamaya falan benim 25 gun oldu tam
Benim bugün 14.günüm cnm bende bugün azıcık toplamalara başladım ama 10dk ayakta isem 20 dk oturuyorum.Dikkat etmek gerek iyim diye hemen ayaklanmak yanlış bence.Bol bol dinlenerek iyi olucaz inşallah:)))
maşallah sana..ağrın varmı? bende 22 sınde olucam.yakın takipçinim.foto koyarsan görmek isterım.gecmiş olsun...
Benim bugün 14.günüm cnm bende bugün azıcık toplamalara başladım ama 10dk ayakta isem 20 dk oturuyorum.Dikkat etmek gerek iyim diye hemen ayaklanmak yanlış bence.Bol bol dinlenerek iyi olucaz inşallah:)))
Ne güzel hadi bakalım hayırlısı inşallah :))En keyiflisi ne biliyormusun,her sabah uyanıyorsun ve bakıyorsun ki bir gün önceden çok daha iyisin.kendimde ki değişime şaşırıyorum:)Bugün korseniz çıkardım bakalım şimdilik bir sıkıntı yok umarım olmaz da.Senin adına çok sevindim herşey dilediğin gibi olur ve sende çabuk iyileşirsin umarım.Resim koyamicam ben cesaret edemicem sanırım ama sonucumdan çok memnun olduğumu tekrar belirtmek isterm:))))
Hergün takip ediyorum mesajlarınızı bana umut veriyorsunuz sayenizde kararımı kesin verdim arkadaşlar bende amlyat olacam herkese geçmiş olsun
şimdi yazdığın mesajları geriye dönüp okudum sanırım 3-4 gün zorlanmışsın ,sonra rahatlamaya başlamıssın...yazdıkların bana güç veriyor.bu site ve sizler olmasaydınız öylece geçerdi günler herhalde...aynı durumda aynı psikolojiye sahip insanlarla konuşmak rahatlatıyor...moral veriyor...deneyimlerini ve resimlerini paylaşan herkese teşekkürler...
Hergün takip ediyorum mesajlarınızı bana umut veriyorsunuz sayenizde kararımı kesin verdim arkadaşlar bende amlyat olacam herkese geçmiş olsun
sanada şimdiden geçmiş olsun.
Hangi ameliyatları olmayı düşünüyorsunuz?
Karın ve göğüs küçültme düşünüyorum artık bu hamile göbeğinden çok sıkıldım herkes kaç aylık hamilesin diye soruyor ne giysem yakışmıyor heryerim orantılı bu koca göbek beni çileden çıkarıyor aynalara küstüm artık kendime kıyafet değil kamuflaj alıyorum.... İşte böyle arkadaşlar sizler beni çok yüreklendiriyorsunuz lütfen yorumlarınızı esirgemeyin gelişmeleriniz bana cesaret veriyor teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?