• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşlar
ara sıra girip yazıyorum belki hatırlayan vardır :1:
ben çanakkalede yaşıyorum burada estetik konusu kısıtlı imkanlar
devlete gittim doktoru beyenmedim
şimdi emrah arslana gideceğim bugün konuştuk bugün 5 buçuğa randevu verdi çok heycanlıyım
karın düşünüyorum ama eğer fiyatta anlaşırsak göğüste beraber yaptırırım
göğüslerim büyük geniş zor oluyor hele sıcaklarda :ssz:
fiyat makul gelirse ikisini beraber yaptırırım ama olmazsa önce karın yaptırırım
muayene ücretliymiş 150 tl dediler
bugün gidicez telde konuştuk sıcak samimi geldi bakalım inşallah öyledir
devlette hayal kırıklığı yaşamıştım adam suratıma bile bakmamıştı sanki bedavaya yapıyor :47:

merhaba arkadaşlar
şimdi emrah arslana gideceğim bugün konuştuk bugün 5 buçuğa randevu verdi çok heycanlıyım
fiyat makul gelirse ikisini beraber yaptırırım ama olmazsa önce karın yaptırırım
devlette hayal kırıklığı yaşamıştım adam suratıma bile bakmamıştı sanki bedavaya yapıyor :47:

Canim yapacaksan ikisini beraber yap kurtul Ben bi ay once karin germe oldum surecim masallah iyiydi simdi keske diyorumm meme diklestirme de yapsaydin diye hakikaten hem cesaret edemedim hem param cikismadi diye AMA yapsaydim simdi gecmis gitmisti tuh tuh artik seneye gene

merhaba arkadaşlar

Hayırlı olsun inşallah her şey gönlünüzce olur.
Ben muayne ücretine takıldım.Görüşmede ücret almıyorlar ki.

Canim yapacaksan ikisini beraber yap kurtul Ben bi ay once karin germe oldum surecim masallah iyiydi simdi keske diyorumm meme diklestirme de yapsaydin diye hakikaten hem cesaret edemedim hem param cikismadi diye AMA yapsaydim simdi gecmis gitmisti tuh tuh artik seneye gene

para durumu bizdede çıkışmıyo canım ya

merhaba arkadaşlar bugün nihayet muayene gittik
olumlu güzel geçti
hem karın germe hemde liposakşın beraber yapacak yani karnımdan yanlardan arka belimden komple yağ alacak göbek deliğini tekrar yapacak
sezeryan yerinden açacak ekstra iz olmayacak yani
iki gün hastanede yatacakmışım
acı içinde sezeryan acısından daha fazla acımaz dedi
düz bir karın sahibi olacaksın artı şekilli olacak dedi
hastane masraflarıda dahil toplam 5200 tl istedi
dediğim gibi burada sadece iki doktor var biri devlette ve görüşmemiz kötü geçmişti hiç ilgilenmemişti
diğeride bu emrah bey başkada yok
emrah bey üniversitede hocalık yapıyor hemde özel muayene açmış ve ameliyatlarını özel anadolu hastanesinde yapıyor
biz hastaneye ekstra para ödemiyormuşuz doktor veriyormuş öyle dedi biz parayı doktora vereceğiz yani
ameliyat sonrası olabilecek sorunlardan bahsettim biraz yani şekli bozukluğu yaşarmıyım filan diye olmaz dedi düz bir karnın olacak dedi
sigara içip içmediğimi sordu çok önemli dedi zaten içmiyordum ve şeker hastalığın varmı dedi yok dedim bu ikisi önemli dedi
göğüs için 6 bin dedi kombin yaparsakta 10 bin 700 istedi
eşim göğüse yanaşmıyor çünkü ben düzenli çalışıyorum ağırlıkla dolayısıyla şekli dikliği iyi sadece büyükler diye ,stiyordum ama eşim istemedi ilerde bi 10 sene sonra filan sarkma filan olursa eğer o zaman silikon taktırtırsın dedi
her halükarda büyük seviyor yani :1:
güven verdi sadece tek kötü yanı muayene ücretliydi
yarın arayacağım doktoru ve karın ameliyatına karar verdiğimizi söyleyeceğim bayramdan sonra inşallah bende kurtulacağım yıllardır bıktığım göbeğimden :14:
eşim çok sevindi sağlık olarak bakıyor bu işe
fiyatıda bize uygun geldi biz daha çok tutar diye bekliyorduk açıkçası
doktor çok ilgili davrandı kasıntı bir tip değil ne dediğini anlıyosun
anneme anlattım o da sevindi hep üzülüyodun çok iyi gittin dedi
yeni bir umut doğdu arkadaşlar benim için
tek sorun beişim 16 aylık hastanede 2 gün yatınca annem bakacak evde sadece onu kabul eder çünkü
ama benide arar
ben hastanede yatınca annem bebeğe bakacak kayınvalidem bakamaz bana yaşlı eşim izin alıp yanımda o kalır sanırım
ben 10 kilo vermiştim bayrama kadar 7-8 kilo daha vermek hedefim spor ve l-carnitinle
5 yıllık spor geçmişimde var inşallah artık 1 ayda ne verirsem
78 kiloyum boyum 170

bugün doktoru aradım ve ramazan bayramından sonra ameliyat olmaya karar verdiğimi söyledim tamam dedi
ramazan boyunca spora ağırlıkla çalışmaya devam
tabiki akşamlaarı çalışıyorum gündüz bebek artı oruçluyum olmuyor
arkadaşlar ameliyat sonrası ne kadar süre sonra dik yürümeye başlıyoruz

hala diyet spor yaptığım için kilo veriyorum bu yüzden ameliyat öncesi tekrar muayene ederiz dedi
bende bu muayeneden ve ameliyat sonrası muayene vs.. görüşmelerin ücrete tabii olup olmadığını sordum yok dedi bikerelikmiş heralde

hala diyet spor yaptığım için kilo veriyorum bu yüzden ameliyat öncesi tekrar muayene ederiz dedi
bende bu muayeneden ve ameliyat sonrası muayene vs.. görüşmelerin ücrete tabii olup olmadığını sordum yok dedi bikerelikmiş heralde

Hayırlı olsun hakkında.İnşallah her şey istediğin gibi geçer.Bir dahaki gidişine korseyi de sor.Sonradan parasını isteyen doktorlarda vardı yazmışlardı burda.Kdv,hastanede kullanılan ilaç vs.Doktorla herşey dahil olarak konuş.Bu ücretin dışında hiç bir ücret ödemeyeceğini belirt canım.
Herkesin bünyesi farklı.Benim sürecim iyi geçti.Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici falan hiç kullanmadım.Ödemim fazla olmadı.On gün sonrası dik yürüdüm.Sosyal hayata başladım.İnşallah senin sürecinde benim gibi rahat ve sorunsuz geçer.

Hayırlı olsun hakkında.İnşallah her şey istediğin gibi geçer.Bir dahaki gidişine korseyi de sor.Sonradan parasını isteyen doktorlarda vardı yazmışlardı burda.Kdv,hastanede kullanılan ilaç vs.Doktorla herşey dahil olarak konuş.Bu ücretin dışında hiç bir ücret ödemeyeceğini belirt canım.
Herkesin bünyesi farklı.Benim sürecim iyi geçti.Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici falan hiç kullanmadım.Ödemim fazla olmadı.On gün sonrası dik yürüdüm.Sosyal hayata başladım.İnşallah senin sürecinde benim gibi rahat ve sorunsuz geçer.

sağol canım inşallah benimde güzel geçer öyle zorki yaşayan bilir
canım onu kendisi söyledi korse filan hepsi içinde dedi hastaneye başka para ödemiyorsunuz dedi

canım şimdi karnın nasıl dümdüz yağsız ve gerginmi

Merhaba kızlar,
Amelıyat günüm yaklaşıyor. Pazartesi günü hayırlısıyla yeni karnıma ve göğüslerıme kavuşuyorum.
:-)
Inşallah hemen toparlanırım.. Narkoz ve amelıiyat sonrası ağrılardan korkuyorum..

Merhaba kızlar,
Amelıyat günüm yaklaşıyor. Pazartesi günü hayırlısıyla yeni karnıma ve göğüslerıme kavuşuyorum.
Inşallah hemen toparlanırım.. Narkoz ve amelıiyat sonrası ağrılardan korkuyorum..

Sonuçtan memnun olacaksınız işallah, yalnız size tavsiyem kesinlikle iyice dinlenmeniz. Kendinizi yaklaşık bir hafta sonra bu ameliyatı olmamış gibi hissedeceksiniz ve rahat hareket etmeye başlayacaksınız. Bu duruma aldanmayın iyileşme aşamasınızı hızlı ve problemsiz bir şekilde atlatabilmeniz için en az bir ay boyunca hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Karnınızı ve kollarınızı zorlamamalısınız. Bol bol dinlenmelisiniz ki vücut hem enerjisini iyileşmeye yoğunlaştırsın hem de yeni ödem oluşturmadan, ameliyattan kalanları hızlıca vücuttan atsın. Unutmayın, aldanmayın bol bol dinlenin. Bir de Naime21'in Karbonat uygulaması var ona da bir bakın isterseniz. Şimdiden gelmiş geçmişler olsun. Her şey gönlünüzce olsun.

arkadaşlar ameliyat olanlara cok gecmiş olsun. bilgileriniz gayet net.. bende karar verdim doktorumla konuşacagım 3 gibi.. cesaret verdiniz yaa:) dahaö nce muayene olmuştum.ankarada esabil eker bey var.güven verdi bana.önemli olan birde doktora güven konusu öyle degilmi?:72:

Merhaba kızlar,

inşaallah herşey güzel geçer senin için...narkozdan korkma daha önce burun ameliyatı olmuştum.damar yolundan bir ilaç veriyorlar kolundan yukarı soğuk bişey çıktığını hissediyorsun hani bu muymuş derken uyumuşsun bile...ama ameliyat sonrası ağrılar için bişi diyemem yaşayıp görücez...

ameliyat günümü beklerken you tube den bu ameliyatları olmuş bir sürü kişinin videosunu izledim.kendimi hazırlarsam daha kolay atlatırım diye sürekli kendime şunları söylüyorum..bi kaç gün acı,bikaç uykusuz gece ve bel ağrıları....sonra geçicek ,istediğim karna ve memelere kavuşacağım...hatta belki popoya da...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ameliyat olanlara geçmiş olsun ameliyat olacaklara allah kolaylık versin acısız sorunsuz geçsin herses dümdüz def gibi gergin bir karına sahip olsun inşallah :9:
ben bayramdan sonra olacağım 2 yıl gebelikti emzirmeydi derken oruç tutamadım bu yılda kalsın istemedim bayramdan sonraya erteledim
korkum yok ama bu karından öyle bıkmışımki terslik olur aksilik olur sonuçlarından memnun kalmam filan diye korkuyorum sadece
acısını filan dert ettiğim yok
daha 1 ay var ama ben sürekli bu konu hakkında konuşuyorum eşimle :1:
o da bıktı benden :1:
daha şimdiden kayınvalideme hastanede giyeceğim gecelik pijama soruyorum :1:

Herkese merhaba :3:

bilen bilir bilmeyenler için yazıyorum karın germe olalı hemen hemen 3.ay oldu 9.gün önce tatile çıktım en çok merak ettiğim yüzme konusu idi bu başlığı ezbere biliyorum neredeyse ameliyat sonrası doğru düzgün yüzen pek olmamıştı bende ilk 2.gün sadece kurbalama yüze bildim insan tedirgin oluyor karında bi gerginlik hissi zorlarsam bişey olacak diye engelliyor ama 3.günden sonra deniz aşkım vücudun da açılmasıyla kulaç atarak bayağı güzel yüzdüm sonrası dahada iyi hissederek devam etti....güneşlenme yapmadım hep gölgede kaldım izler koyulaşmasın diye benden haberler böyle iyi ki yaptırmışım diyebilenler denim çok şükür dar elbise badilerin keyfi başka idi karın içeri çekme derdim yoktu :1: ameliyat olmuş arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum olacaklara da başarılı operasyonlar diliyorum sevgiler

Back