Arkadaşlar forumu çok sık takip ediyorum..artık geceleri okumaktan gözlerim bozuldu..minik ekrandan okumak çok zor oluyor
Neden geceleri okuyorum?Çünkü çok yoğun çalışıyorum,eve gelince de bizim kız bırakmıyor peşimi,onu uyutunca işte hemen foruma giriyorum..
Hepinizi tebrik ederim..Ben de bu ameliyatı olmayı çok istiyorum..çok da ihtiyacım var..çünkü çok kilo aldım hamilelikte..şimdi de sarkık derisi olan bir göbeğim var..Eskiden ipli bikini giyerdim düşünüyorum da inanamıyorum gerçekten nasıl giymişim ben o minicik bikinileri..Tekrar bu ameliyattan sonra bırakın ipli bikiniyi normal bikini giyebilir miyim kızlar?ya gerçekten yaz gelecek diye ödüm kopuyor..Çok merak ediyorum hiç fotoğrafı olan yok mu?
Bir arkadaşa defalarca talep gönderdim ama kabul etmedi..Özel mesaj da atamıyorum arkadaşım olmadığı için..
ya çok merak ediyorum kızlar nolur bana bilgi verin..kaç liraya mal oluyor ve kaç günde işe giderim..
Slm Ben aml olali bugun uc hafta oldu karin germe laser lipo yanlarim a iki gun kaldim hastanede iyim simdi AMA hala hic bi is yapmiyorum annemler yardim ediyo is en az bi ay olmaz cunku odem oluyo bide dikislerine dikkat etmen gerek sezeryan kismi ortada olan kisim zor iylesiyo AMA agri olmuyo ilk gunler disinda oda ani hareketlerde gulunce oksurunce agri oluyodu umarim istedin gibi olur hersey destek aldinda iyi oluyor