• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec, sanırım bu gün sizin doğum gününüz. Doğum gününüzü tebrik eder, nice mutlu yıllara derim.

Asskn; müthiş hafızanız var teşekkür ederim bu ayın 14.ü doğum günüm :34: sağlıklı,huzurlu yıllar olsun herkese inşallah...sevgiler

ameliyat olanlara geçmiş olsun ameliyat olacaklara allah kolaylık versin acısız sorunsuz geçsin herses dümdüz def gibi gergin bir karına sahip olsun inşallah :9:
ben bayramdan sonra olacağım 2 yıl gebelikti emzirmeydi derken oruç tutamadım bu yılda kalsın istemedim bayramdan sonraya erteledim
korkum yok ama bu karından öyle bıkmışımki terslik olur aksilik olur sonuçlarından memnun kalmam filan diye korkuyorum sadece
acısını filan dert ettiğim yok
daha 1 ay var ama ben sürekli bu konu hakkında konuşuyorum eşimle :1:
o da bıktı benden :1:
daha şimdiden kayınvalideme hastanede giyeceğim gecelik pijama soruyorum :1:

Benim bugun tam 5 hafta oldu bende cok korktum cok arastirdim AMA sukur korktum gibi olmadi agri ilk uyanirken oldu sadece 20 dakka siddetli degil sonrasi herseydenkorkum Hic korkma hakikaten sonuc insani cok mutlu ediyo umarim hersey gonlunce olur ve oructa tuttum beni zorlamadi AMA Bol Bol dinleniyorum olacak herkese Bol sans

ameliyat günümü beklerken you tube den bu ameliyatları olmuş bir sürü kişinin videosunu izledim.kendimi hazırlarsam daha kolay atlatırım diye sürekli kendime şunları söylüyorum..bi kaç gün acı,bikaç uykusuz gece ve bel ağrıları....sonra geçicek ,istediğim karna ve memelere kavuşacağım...hatta belki popoya da...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bende cokk izlemistim YouTube den olanlar gece gunduz okuyodum herkes farkli AMA orda dendi kadar zor olmuyo uykusuz gece agri falan kotu olmadi bende odem disinda umarim hersey yolunda gider istedin vicuda kavusursun

sağol canım inşallah benimde güzel geçer öyle zorki yaşayan bilir
canım onu kendisi söyledi korse filan hepsi içinde dedi hastaneye başka para ödemiyorsunuz dedi

canım şimdi karnın nasıl dümdüz yağsız ve gerginmi

İyi düşün iyi olsun.Herşey güzel olacak merak etme.Ben kilolu değilim.Doğal olarak yağımda fazla yoktu.Karın düz olunca bazı bölgeler göze çarpmasın diye lazer lipo yapıldı, vücut şekillendirme amaçlı.Karnım düz çok şükür.Hamile görüntüsünden kurtuldum :nazar: Alıştım sanki hep böyleymişim gibi.Müthiş rahatlık vede moral insana.Bence bir kadının kendi için yaptığı en güzel şey.:nazar:

Merhaba kızlar,
Amelıyat günüm yaklaşıyor. Pazartesi günü hayırlısıyla yeni karnıma ve göğüslerıme kavuşuyorum.
:-)
Inşallah hemen toparlanırım.. Narkoz ve amelıiyat sonrası ağrılardan korkuyorum..

Her şey çok güzel geçer inşallah :nazar: hiç korkma :50: iyi düşün iyi olsun :34: ağrıyı falan kafana takma.Ben ağrı kesici bile kullanmadım hastaneden çıktıktan sonra.Hastaneye yatış o heyecan o kadar.Uyu kalk olduda bitti maşallaaaah :nazar: hepsi bu.
Kendini yorma,zorlama dikkat et.Hareketlerin kısıtlanacak doğal olarak.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Drenler alındıktan sonra dahada rahat ediyorsun.Şimdiden geçmiş olsun :nazar:

Benim bugun tam 5 hafta oldu bende cok korktum cok arastirdim AMA sukur korktum gibi olmadi agri ilk uyanirken oldu sadece 20 dakka siddetli degil sonrasi herseydenkorkum Hic korkma hakikaten sonuc insani cok mutlu ediyo umarim hersey gonlunce olur ve oructa tuttum beni zorlamadi AMA Bol Bol dinleniyorum olacak herkese Bol sans

inşallah canım :9:
hayırlısıyla bende kurtulurum bu göbekten

İyi düşün iyi olsun.Herşey güzel olacak merak etme.Ben kilolu değilim.Doğal olarak yağımda fazla yoktu.Karın düz olunca bazı bölgeler göze çarpmasın diye lazer lipo yapıldı, vücut şekillendirme amaçlı.Karnım düz çok şükür.Hamile görüntüsünden kurtuldum :nazar: Alıştım sanki hep böyleymişim gibi.Müthiş rahatlık vede moral insana.Bence bir kadının kendi için yaptığı en güzel şey.:nazar:

benim kilom var ama tamda göbekte
yani göbeğe lipoda yapılınca kurtulucam inşallah :9:
bencede bir kadının kendisi için yapacağı en güzel şey büyük yatırım diye düşünüyorum
inanırmısın 1 yıldır bu kadarı verdim ama doğumu yeni yapmıştım zaten o ara olamazdım
ama ilerde ameliyat olacağım diye hep tedbirli davrandım çok para harcamadım
arkadaşlarım kıştan beri dünya alışveriş yaptılar estetik parasını fazla fazla harcadılar ben kıstım
sonra şimdi ameliyat olacağım dediğimde eşim hiç tereddüt etmedi fiyatıda uygundu doktor yapabilriiz deyincede tamam dedik
şimdi o arkadaşlarım sakın olma delimisin bile bile bıçak altına yatılırmı diyorlar :1:
bende asıl yaptırmamak delilik ben 1 yıldır bunu bekliyodum diyorum
sizde o kadar harcamayıp borç yapmasaydınız bu işe para harcasaydınız diyorum
evin perdelerine binlerce lira dökmeye gerek yok önce ameliyat bence kadın için en önemli ihtiyaç
sonradan anladılar hatalarını ama iş işten geçti :1:

bencede bir kadının kendisi için yapacağı en güzel şey büyük yatırım diye düşünüyorum
inanırmısın 1 yıldır bu kadarı verdim ama doğumu yeni yapmıştım zaten o ara olamazdım
arkadaşlarım kıştan beri dünya alışveriş yaptılar estetik parasını fazla fazla harcadılar ben kıstım
sonra şimdi ameliyat olacağım dediğimde eşim hiç tereddüt etmedi fiyatıda uygundu doktor yapabilriiz deyincede tamam dedik
şimdi o arkadaşlarım sakın olma delimisin bile bile bıçak altına yatılırmı diyorlar :1:
evin perdelerine binlerce lira dökmeye gerek yok önce ameliyat bence kadın için en önemli ihtiyaç

sizin ameliyat ne zaman?

Her şey çok güzel geçer inşallah :nazar: hiç korkma :50: iyi düşün iyi olsun :34: ağrıyı falan kafana takma.Ben ağrı kesici bile kullanmadım hastaneden çıktıktan sonra.Hastaneye yatış o heyecan o kadar.Uyu kalk olduda bitti maşallaaaah :nazar: hepsi bu.
Kendini yorma,zorlama dikkat et.Hareketlerin kısıtlanacak doğal olarak.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Drenler alındıktan sonra dahada rahat ediyorsun.Şimdiden geçmiş olsun :nazar:

umarım ben de senin gibi atlatırım...:3:

Belki sizinde fıtığınız vardır .Karın kas yırtılması yani.Genelde bayanlarda oluyor.O kadar şiş olmasının bir nedeni bu.Kaslar dikildiğinde lipo yapıldığında görüntünüz çok güzel olacak eminim.Bence de isabetli bir karar tebrik ederim.

Belki sizinde fıtığınız vardır .Karın kas yırtılması yani.Genelde bayanlarda oluyor.O kadar şiş olmasının bir nedeni bu.Kaslar dikildiğinde lipo yapıldığında görüntünüz çok güzel olacak eminim.Bence de isabetli bir karar tebrik ederim.

belkide vardır canım bilemiyorumki
ayy inşallah bende çok sıkıldım kurtulucam inşalah

Günaydın..
Newest de anestezi doktorunu bekliyorum.. Guatr ilaci kullanıyorum ve bunun için kan tahlili istenecekse amelıyat yarına eterlenecek :-/ bakalım ne diyecek.. Hayırlısı

insanların patavatsızlıklarına sinir oluyorum
dün apartman komşuma rastladım ayak üstü konuştuk o benden kilolu epeyce
bana kilolarını verdin dedi bende göbeğimi göstererek bu var ama ramazandan sonra kurtulucam dedim
karın gerdirmemi dedi evet dedim
hemen bak biliyosun demi bu ameliyat çok zor riskli daha 5 ay önce edirne uzunköprüde kadının biri öldü dedi :53:
valla ne yalan diyeyim kötü oldum neden ölmüş filan detay sordum bilmiyroum dedi
bilmiyosan neden söylüyosun

insanların patavatsızlıklarına sinir oluyorum
dün apartman komşuma rastladım ayak üstü konuştuk o benden kilolu epeyce
bana kilolarını verdin dedi bende göbeğimi göstererek bu var ama ramazandan sonra kurtulucam dedim
karın gerdirmemi dedi evet dedim
hemen bak biliyosun demi bu ameliyat çok zor riskli daha 5 ay önce edirne uzunköprüde kadının biri öldü dedi :53:
valla ne yalan diyeyim kötü oldum neden ölmüş filan detay sordum bilmiyroum dedi
bilmiyosan neden söylüyosun

Ilginc insanlar kotu seyler den bahsedip kendince vazgecirmeye calisirlar asla destek olmak aklimiza gelmez hakinda hayirlisi takma kafana doktorundan eminsen korkma herseyde risk var Ben kendim butun kotu sonuclara baktim YouTube den okudum AMA vaz gecmedim ister delilik desinler yapmasaydim hep keske diyecektim Allahim kimseye pismanlik vermesin

Back