Arkadaşlar iz kremini göbek deliğine de sürüyoruz değil mi? Sormayı unuttum da
Arkadaşlar iz kremini göbek deliğine de sürüyoruz değil mi? Sormayı unuttum da[/
Naber nasil gidiyo
Arkadaşlar iz kremini göbek deliğine de sürüyoruz değil mi? Sormayı unuttum da[/
Naber nasil gidiyo
varsa fotonuz bende görebilir miyim acaba?
hangi ilde oldunuz acaba ?ne kadar ödediniz?benimde fazla kilom yok .2 doğum yaptım.devlette olacağım bende,3000tlödeyeceğim.
Nldglp adlı kullanıcının albümü var. Arkadaşlık isteği gönderin kabul ederse onunkiler çok ayrıntılı ve gerçekten sonuçlar da harika. Ben şahsen çok beğendim sonuçlarını. Benimki daha tam rayına oturmadı . Sertlik ve ödem var. İnşallah iyileşince onunki gibi olur.Kizlar amelıyat sonrası resim albümü olan var mı? Güzel sonuçları merak ediyorum
Nldglp adlı kullanıcının albümü var. Arkadaşlık isteği gönderin kabul ederse onunkiler çok ayrıntılı ve gerçekten sonuçlar da harika. Ben şahsen çok beğendim sonuçlarını. Benimki daha tam rayına oturmadı . Sertlik ve ödem var. İnşallah iyileşince onunki gibi olur.
Nldglp adlı kullanıcının albümü var. Arkadaşlık isteği gönderin kabul ederse onunkiler çok ayrıntılı ve gerçekten sonuçlar da harika. Ben şahsen çok beğendim sonuçlarını. Benimki daha tam rayına oturmadı . Sertlik ve ödem var. İnşallah iyileşince onunki gibi olur.
Biri benden mi bahsettiArkadaşlar arkadaşlık teklifi yapan ama kabul etmediğim 35 kişi var şu an listede.Sadece arkadaşlık teklif gönderenlerin kabul etmiyorum.Burayı da takip edemediğim için kimden geldiğini de bilmediğim için liste habire kabarıyor.Lütfen bir şekilde bana ulaşmaya çalışın özel msj la ya da açtığım topiğe msj yazarak benimle birebir konuşursanız ben de az da olsa sizi tanıma imkanı bulurum.Hem de arkadaşlık isteğinizi kabul ederim.
Segah merhaba demeyi unutmuşum.Selamlar bu arada
Nerdesiniz kayboldunuz anlatmiyorsununuz nasil oldunuzu kizlarrr
Merhaba Nurgül. Ne anlatalım artık rutine bağladı. Şişliklerin inmesini ve izlerin geçmesini bekliyoruz. Ben hiç yememe dikkat etmiyorum galiba. Biraz da ondan şiş karnım. Ama aynada bakıyorum çok hoşuma gidiyor. Sarkık bir görüntü yok. Ben şimdi de göğüslerimi kafama taktım. Çok değil ama biraz iri ve sarkık. Ya ameliyat olacağım veya sporla daha dik bir görüntü sağlamaya çalışacağım. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı
Selam. Tatilden döndün galiba. Hiç buralara uğramıyorsun artık. Biz senin muhabbetinden hoşlanıyorduk
Yok ya bilmiyorum galiba ilerde bende gogusleri kucultecegm simdi kotu durmuyo herkes sacmaladimi dusunuyo AMA ne yalan soyleyim Ben istiyorum daha kucuk olsun benim dikislerde sezeryan kismi hala tam iylesmedi kenarlardaki izler cok iyi gorunuyo sislik ayni sinir bozucu sabah iyi aksam cogaliyo
AAA gerçektenmi düşünüyorsun
Ahh sende benim gibisin demek benimde sabah düz olurdu akşama doğru sanki içimi pompalıyorlar gibi şişerdimBenimki 2 ay kadar sürdü desem yalan olmaz sanırım.Yürüyüşlerden sonra düzelmeye başlamıştı.
Merhaba ben diğer Ercan beyin sayfasında yazarken bi arkadas size meme küçültmeyle ilgili sorularımı yöneltmemi istedi ben de sizi burada buldum kusura bakmayın yenirim sitede :) ben sorularımı sormak istiyorum izleriniz ne durumda ve ben okullar açılmadan kaçgun önceden bu ameliyatı olmalıyım sizce buluşmalarınız oluyormuş ben de katılmayı düşünüyorum kısmette basınızı çok ağrıtırım çok :))
Bu ameliyat kişiye ve vucuduna göre değişiyor.Tekrar doğum yapmayı düşünüyorsan doğum sonrası yaptır.
Şimdi yaptırmayı düşünüyorsan kilon varsa vermeye çalış.Kilo problemi olmayanlarda sonuç daha güzel.İyileşme süreci kişiye göre değişiyor.Ben ağrısız çabuk iyileşenlerdenim.Bir gün kaldım hastanede.Hastane çıkışı ağrı kesici falanda kullanmadım.Ağır bir işte çalışmıyorsan 2 hafta sonra başlayabilirsin.Ameliyat sonrası dümdüz karın keyfi çok güzel.
Fiyat yapılan işleme ve doktora ve hastaneye göre değişiyor.En zoru doktor seçimidir.Allah yardımcınız olsun.Her şey gönlünüzce olur inşallah.
Nerdesiniz kayboldunuz anlatmiyorsununuz nasil oldunuzu kizlarrr
Yok ya bilmiyorum galiba ilerde bende gogusleri kucultecegm simdi kotu durmuyo herkes sacmaladimi dusunuyo AMA ne yalan soyleyim Ben istiyorum daha kucuk olsun benim dikislerde sezeryan kismi hala tam iylesmedi kenarlardaki izler cok iyi gorunuyo sislik ayni sinir bozucu sabah iyi aksam cogaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?