Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hangi ilde oldunuz acaba ?ne kadar ödediniz?benimde fazla kilom yok .2 doğum yaptım.devlette olacağım bende,3000tlödeyeceğim.

Ben yalova devlet hastanesinde oldum. Aliye ceyla özbayoğlu doktorum. Çok iyi bir insan. Ve işini güzel yapan bir doktor. Evet fiyatlar aynı. Siz de doktor hakkında olumlu şeyler duymuşsunuzdur herhalde tekniğini de görürseniz içiniz rahat eder.

Kizlar amelıyat sonrası resim albümü olan var mı? Güzel sonuçları merak ediyorum
Nldglp adlı kullanıcının albümü var. Arkadaşlık isteği gönderin kabul ederse onunkiler çok ayrıntılı ve gerçekten sonuçlar da harika. Ben şahsen çok beğendim sonuçlarını. Benimki daha tam rayına oturmadı . Sertlik ve ödem var. İnşallah iyileşince onunki gibi olur.

Biri benden mi bahsetti Arkadaşlar arkadaşlık teklifi yapan ama kabul etmediğim 35 kişi var şu an listede.Sadece arkadaşlık teklif gönderenlerin kabul etmiyorum.Burayı da takip edemediğim için kimden geldiğini de bilmediğim için liste habire kabarıyor.Lütfen bir şekilde bana ulaşmaya çalışın özel msj la ya da açtığım topiğe msj yazarak benimle birebir konuşursanız ben de az da olsa sizi tanıma imkanı bulurum.Hem de arkadaşlık isteğinizi kabul ederim.

Segah merhaba demeyi unutmuşum.Selamlar bu arada

Aynen katılıyorum arkadaşım.Benimde liste kabarık ama ??? arkadaşlar anlayışla karşılar inşallah.
Bu arada ameliyat olanlara geçmiş olsun,olacaklarada herşeyin hayırlısını diliyorum.

Nerdesiniz kayboldunuz anlatmiyorsununuz nasil oldunuzu kizlarrr

Merhaba Nurgül. Ne anlatalım artık rutine bağladı. Şişliklerin inmesini ve izlerin geçmesini bekliyoruz. Ben hiç yememe dikkat etmiyorum galiba. Biraz da ondan şiş karnım. Ama aynada bakıyorum çok hoşuma gidiyor. Sarkık bir görüntü yok. Ben şimdi de göğüslerimi kafama taktım. Çok değil ama biraz iri ve sarkık. Ya ameliyat olacağım veya sporla daha dik bir görüntü sağlamaya çalışacağım. Sizin bildiğiniz bir yöntem var mı

Yok ya bilmiyorum galiba ilerde bende gogusleri kucultecegm simdi kotu durmuyo herkes sacmaladimi dusunuyo AMA ne yalan soyleyim Ben istiyorum daha kucuk olsun benim dikislerde sezeryan kismi hala tam iylesmedi kenarlardaki izler cok iyi gorunuyo sislik ayni sinir bozucu sabah iyi aksam cogaliyo

Selam. Tatilden döndün galiba. Hiç buralara uğramıyorsun artık. Biz senin muhabbetinden hoşlanıyorduk

Döndüm de malesef abimin açık kalp ameliyatı vardı 4 gün önce.Çok koşturmaca yaşıyorum.Çok zorlu bir ameliyatmış malesef Günde 2 kere hastaneye gidiyorum.İnan haşat oluyorum.Bir süre daha böyle.Sonra normale dönerim sanırım Bir de yazın pek giremiyorum havuza gitmekten ve gezmekten Kışa doğru canlanır gene buralar.

AAA gerçektenmi düşünüyorsun

Ahh sende benim gibisin demek benimde sabah düz olurdu akşama doğru sanki içimi pompalıyorlar gibi şişerdim Benimki 2 ay kadar sürdü desem yalan olmaz sanırım.Yürüyüşlerden sonra düzelmeye başlamıştı.

Merhaba ben diğer Ercan beyin sayfasında yazarken bi arkadas size meme küçültmeyle ilgili sorularımı yöneltmemi istedi ben de sizi burada buldum kusura bakmayın yenirim sitede :) ben sorularımı sormak istiyorum izleriniz ne durumda ve ben okullar açılmadan kaçgun önceden bu ameliyatı olmalıyım sizce buluşmalarınız oluyormuş ben de katılmayı düşünüyorum kısmette basınızı çok ağrıtırım çok :))

Son düzenleme:

Aslında 1 ay öncesi en mantıklısı.İyice iyileşmiş olurlar.Bu arada sizi ekledim girip resimlerden bakabilirsiniz.Şu an için yaz olduğundan herkes biryerlerde malesef Eylül e doğru sanırım herkes gelmeye başlar.İnşallah o zaman toplanırız.

Çok teşekkür ederim :) en hoşuma giden de dümdüz karın lafın oldu..gerçekten hemen kendini gösteriyor mu?Bazıları çok şiştim eski pantolanlarıma giremiyorum falan diye yazmıştı..Bir de benim en korktuğum dikişlerin açılması..

Tüm gelişmeleri paylaşacağım hepinizle..İnşallah kazasız belasız ben de atlatırım..

Belki biliyorsunuzdur Realself isimli bir sitede tüm estetik ameliyatlarının hastalar tarafından before after fotoları paylaşılıyor.Ordan bakıyorum bazı sonuçlar harika bazıları çok korkunç onun için çok korkuyorum :2:

Nerdesiniz kayboldunuz anlatmiyorsununuz nasil oldunuzu kizlarrr

Merhaba nurgül doğru söylüyorsun pek uğriyamıyorum bu aralar.Gayet iyim kendimi çok daha iyi hissediyorum.Bugün göbeğimde ki dikişler alınıcak inş.Ağrım sızım hiç yok,geceleri de artık rahat uyuyorum.Şişlik dışındi bi sıkıntım yok ama şişlik beni çok rahatsız ediyor.Hiç ameliyat olmamışım gibi ödem var tabi karnımı görünce mutlu oluyorum o ayrı.:)))Dikiş izlerinin ve şişliğin geçmesini bekliyorum artık.

ben ne dedim hastane odasında sana bulaştı mı bu işe yandın arkası geliyor diye olsun tabi yaptır gel kardeşinle ekimde beraber olun gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…