merhaba arkadaşlar
ara sıra girip yazıyorum belki hatırlayan vardır
ben çanakkalede yaşıyorum burada estetik konusu kısıtlı imkanlar
devlete gittim doktoru beyenmedim
şimdi emrah arslana gideceğim bugün konuştuk bugün 5 buçuğa randevu verdi çok heycanlıyım
karın düşünüyorum ama eğer fiyatta anlaşırsak göğüste beraber yaptırırım
göğüslerim büyük geniş zor oluyor hele sıcaklarda
fiyat makul gelirse ikisini beraber yaptırırım ama olmazsa önce karın yaptırırım
muayene ücretliymiş 150 tl dediler
bugün gidicez telde konuştuk sıcak samimi geldi bakalım inşallah öyledir
devlette hayal kırıklığı yaşamıştım adam suratıma bile bakmamıştı sanki bedavaya yapıyor
merhaba arkadaşlar
ara sıra girip yazıyorum belki hatırlayan vardır
ben çanakkalede yaşıyorum burada estetik konusu kısıtlı imkanlar
devlete gittim doktoru beyenmedim
şimdi emrah arslana gideceğim bugün konuştuk bugün 5 buçuğa randevu verdi çok heycanlıyım
karın düşünüyorum ama eğer fiyatta anlaşırsak göğüste beraber yaptırırım
göğüslerim büyük geniş zor oluyor hele sıcaklarda
fiyat makul gelirse ikisini beraber yaptırırım ama olmazsa önce karın yaptırırım
muayene ücretliymiş 150 tl dediler
bugün gidicez telde konuştuk sıcak samimi geldi bakalım inşallah öyledir
devlette hayal kırıklığı yaşamıştım adam suratıma bile bakmamıştı sanki bedavaya yapıyor
Hayırlı olsun inşallah her şey gönlünüzce olur.
Ben muayne ücretine takıldım.Görüşmede ücret almıyorlar ki.
Canim yapacaksan ikisini beraber yap kurtul Ben bi ay once karin germe oldum surecim masallah iyiydi simdi keske diyorumm meme diklestirme de yapsaydin diye hakikaten hem cesaret edemedim hem param cikismadi diye AMA yapsaydim simdi gecmis gitmisti tuh tuh artik seneye gene
para durumu bizdede çıkışmıyo canım ya
evet bende öyle biliyordum fakat aldılar
özel bir poliklinikte büro açmış çocuk polikliniğinde yer açmış kendine
hala diyet spor yaptığım için kilo veriyorum bu yüzden ameliyat öncesi tekrar muayene ederiz dedi
bende bu muayeneden ve ameliyat sonrası muayene vs.. görüşmelerin ücrete tabii olup olmadığını sordum yok dedi bikerelikmiş heralde
Hayırlı olsun hakkında.İnşallah her şey istediğin gibi geçer.Bir dahaki gidişine korseyi de sor.Sonradan parasını isteyen doktorlarda vardı yazmışlardı burda.Kdv,hastanede kullanılan ilaç vs.Doktorla herşey dahil olarak konuş.Bu ücretin dışında hiç bir ücret ödemeyeceğini belirt canım.
Herkesin bünyesi farklı.Benim sürecim iyi geçti.Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici falan hiç kullanmadım.Ödemim fazla olmadı.On gün sonrası dik yürüdüm.Sosyal hayata başladım.İnşallah senin sürecinde benim gibi rahat ve sorunsuz geçer.
Merhaba kızlar,
Amelıyat günüm yaklaşıyor. Pazartesi günü hayırlısıyla yeni karnıma ve göğüslerıme kavuşuyorum.
Inşallah hemen toparlanırım.. Narkoz ve amelıiyat sonrası ağrılardan korkuyorum..
Merhaba kızlar,
Amelıyat günüm yaklaşıyor. Pazartesi günü hayırlısıyla yeni karnıma ve göğüslerıme kavuşuyorum.
Inşallah hemen toparlanırım.. Narkoz ve amelıiyat sonrası ağrılardan korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?