Umarim iyisindir bidaha yazmadin mrk ettim
Umarim iyisindir bidaha yazmadin mrk ettim
Teşekkür ederim. Çok iyiyim şükür. Fazlalıklardan kurtuldum. Korkmama da hiç gerek yokmuş.ilk saatler dışında ağrım olmadı. Sadece eğik yürümek biraz zorluyor. O da on güne geçermiş. Benim fazla kilom yoktu. Sarkık ve çatlağım ise çoktu. 65 kilosum boyum 1.63 Doktorum fazla kilosu olmayanlarda çok güzel sonuç alındığını söyledi. Dün Pansuman yaparken gördüm karnımı dümdüz ve sımsıkı idi. İnşallah öylece iyileşir. Yara izi de soluklaşınca güzel olacak diye düşünüyorum darısı size.
nurgul az kaldı heyecan doruktadır sende şimdi :18: başarılı bir ameliyat diliyorum sana ve olmak isteyen tüm arkadaşlara
yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara da sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum bende dahil
Hiç korkma. Ben çok memnunum. Yıllarca sarkık göbekle uğraşıp durmaktansa bir seferde kurtuluyoruz. Ben devlet hastanesinde özel hastane kadar güzel bir ortamda ameliyat oldum. Hemşireler hastabakıcılar doktorum ilgili ve sıcaktı. Ben şahsen bu kadarını beklemiyordum. Doktorum karın kaslarımı mide bölümünden itibaren dikti. Sımsıkı oldu. Gerek olsaydı liposakşın da yapıcaktı. Şimdi evdeyim. Ameliyatın dördüncü günü taburcu oldum. Ama direnlerden biri hala duruyor. Eğer erken çekersem ödem oluşur. Senin de moralin bozulur dedi. Perşembe çektirmeye gidicem. Bence özele o kadar para dökmeye gerek yok. Devletteki doktor da çok daha iyi olabiliyor.Insallah gunler gectikce daha iyi olursun bunlar bana morel oluyo bende kismetse Cuma gunu olacagim
Hiç korkma. Ben çok memnunum. Yıllarca sarkık göbekle uğraşıp durmaktansa bir seferde kurtuluyoruz. Ben devlet hastanesinde özel hastane kadar güzel bir ortamda ameliyat oldum. Hemşireler hastabakıcılar doktorum ilgili ve sıcaktı. Ben şahsen bu kadarını beklemiyordum. Doktorum karın kaslarımı mide bölümünden itibaren dikti. Sımsıkı oldu. Gerek olsaydı liposakşın da yapıcaktı. Şimdi evdeyim. Ameliyatın dördüncü günü taburcu oldum. Ama direnlerden biri hala duruyor. Eğer erken çekersem ödem oluşur. Senin de moralin bozulur dedi. Perşembe çektirmeye gidicem. Bence özele o kadar para dökmeye gerek yok. Devletteki doktor da çok daha iyi olabiliyor.
Cok sevindim senin adina umarim daha iyi olursun dren bir dedin ilki cikarken acidimi odem cok oluyomus burda okudugm kadariyla galiba drenden sonra AMA karnin dan memnun olmana sevindim ya benim zmn azaldikca stres oluyo sigara kullaniyormuydun sen bide hep yatarakmi geciyo
Evet teşekkür ederim. Sen ne zaman olacaksın.iyi olmana sevindim canım umarım en kısa sürede iyileşir yeni göbeginin tadını çıkarırsın agrısız acısız günler dilerim darısı bana
Ödem oluşmaması için drenleri biraz geç alıyor. Direnlerden birindeki sıvı miktarı çok azaldığı için aldı. Alırken fazla bir şey hissetmiyorsunuz. Ama biraz rahatsızlık hissettiriyor tabi. Sigara kullanmıyordum. Kan dolaşımı için yürümemin çok önemli olduğunu söyledi. Ama eğik yürümektendolayı zorlanıyorum. Yatarken de biraz zorlanıyorum. Karnımı gerdirmemeye çalışıyorum.hepsi geçici zorluklar. Sonuç önemli. Emeksiz yemek olmuyor
Evet teşekkür ederim. Sen ne zaman olacaksın.
Ben taburcu olurken soracağım sizin için. Ama bunun anlaşılmaması çok zor bence. Belki de kaslarınızda çok sarkıklık yoktur da ondan dikmemiştir doktor. Şimdi hala sarkık mı
Kizlar simdi girisimi yaptim hastanedeyim kan alindi cokk heycanliyim simdi nolur bana dua edin lutfen cok korkuyorum vazda gecemiyorum
Kizlar simdi girisimi yaptim hastanedeyim kan alindi cokk heycanliyim simdi nolur bana dua edin lutfen cok korkuyorum vazda gecemiyorum
Evet sordum. Eğer dikmişse karındaki sıkılıktan anlar dedi. Fakat küçük dikiş atmışsa belki anlamamıştır dedi. Benimkini biraz fazlaca sıkmış. Mide bölümünden itibaren sımsıkı olmuş. Sizinki hala gevşek mi?Sorabildinizmi bilmiyorum ama karin kasların cok zayifti dedi çift dikis attım dedi ama hiç bilemiyorum baska estetik uzmanı da yok buralarda Onun icin ogrenemiyorum.bunu nasil Ogrenebilecegimi sorarsanız cOk sevinirim.peki siz nasil oldunuz hala cikmadinizmi hastahaneden.
Ciktim kizlar hastanedeyim agrim oldu uyaninca ilk AMA simdi iyim bunalm oldum hep boylemi kapicam diye yurudum bi iki kere agri var herkese tesekurederim umarimcabuk iylesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?