Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar gobegim akmaya başladı sizlerdede böyle bir durum oldumu ne kadar süreceğini bilen varmı acaba.doktor önemli bişey değil dedi ama ne kadar süreceğini sormayı unuttum.
O zaman bende sadece fazla deri alınmış olmalı birde benim ameliyatım cok rahat oldu hemen ayaklandim ya nasil öğrenebilirim bunu bilmiyorum bir güvensizlik var midemde cok rahat fazla da yemek yesem bir rahatsızlık vermiyor ama gobek de bir gerilme hissediyorum.yada fazla bir germe işlemi yapmamış da olabilir aklımda bir sürü soru ucusup duruyor valla.
Teşekkür ederim asskn dünden beri göbeğim akmıyor kurumaya başladı dikislerim alındı iki gün sonra akması durdu dikişlerin fazla kalması akmasına neden oldu Demekki.doktora sormuştum zaten olur öyle dedi.ama simdi gecti cok şükür.bugun 3 hafta oldu tam.karnim sertliği geçmeye başladı sanki.spor yapmaya ne zaman başlayabiliriz acaba biliyormusun,doktoruma sormayı unuttum.Bugun azıcık yarim mekik çekmeye başladım kendimi zorlamadım.
Teşekkür ederim asskn dünden beri göbeğim akmıyor kurumaya başladı dikislerim alındı iki gün sonra akması durdu dikişlerin fazla kalması akmasına neden oldu Demekki.doktora sormuştum zaten olur öyle dedi.ama simdi gecti cok şükür.bugun 3 hafta oldu tam.karnim sertliği geçmeye başladı sanki.spor yapmaya ne zaman başlayabiliriz acaba biliyormusun,doktoruma sormayı unuttum.Bugun azıcık yarim mekik çekmeye başladım kendimi zorlamadım.
Öncelikle geçmiş olsun.Akıntının durmasına sevindim.Mekik için çok erken daha.Karın kasını zorlayan hareketlere hemen başlamamak lazım.İç dikişlerin toparlanması dış dikişlere göre daha zormuş.Aman dikkat.
Beni aydınlattığınız icin teşekkürler arkadaslar.
ben de 20 kg verdim ve karnımda acaip sarkmalar oldu gerçi bir 20 kg daha vermem lazım ideal kiloya dusmek icin fakat bu karnımdaki sarkma cok cirkin kilodumun ustune dusuyor bayagı (( spor yapmama ragmen erimiyor gogus altım cok ince fakat cok cirkin bir gobegim var. ben de operasyon gecirmeyi dusunuyorum. İstanbul'dayım. ust kol ve ic bacak da yaptırmak istiyorum. uygun fiyatlı ve iyi bir doktora ihtiyacım var. onerileriniz bekliyorum.
ben de 20 kg verdim ve karnımda acaip sarkmalar oldu gerçi bir 20 kg daha vermem lazım ideal kiloya dusmek icin fakat bu karnımdaki sarkma cok cirkin kilodumun ustune dusuyor bayagı (( spor yapmama ragmen erimiyor gogus altım cok ince fakat cok cirkin bir gobegim var. ben de operasyon gecirmeyi dusunuyorum. İstanbul'dayım. ust kol ve ic bacak da yaptırmak istiyorum. uygun fiyatlı ve iyi bir doktora ihtiyacım var. onerileriniz bekliyorum.
ayrıca simdiden gecmis olsun . umarım hersey istediginiz gibi neticelenir.
çok tşk ederim derya darısı senin başına inşallah sende kolayca atlatırsın
benim ameliyatım epidural anestezi yöntemiyle yapıldı bu yüzden daha acısız ve ağrısız imkanın varsa böyle yaptır.sonrasında katateri çıkartmadıklarından uyuşturucu vermeye devam ediyorlar böylece çok konforlu bir ameliyat sonrası yaşıyorsun.4 saat sürdü ve türk sanat müziği eşliğinde geçti.zaman zaman galip bey beni uyuttu çünkü benim hipo tiroidden hipere dönen bir problemim vardı hemde sıkılırsın demişti.
korsemi giydirip odama getirdiler bir iğne daha yaptılar ve sonrasında arkadaşlarımı ve kızımı aldılar içeriye beni gören inanamıyoruz incecik olmuşsun göbek bel yok ay bizdemi yaptırsak dedi.ama şu an öyle değilim çünkü ödemler başlıyor ve biraz şişiyorsun.3 yada 4 saat sonra bana çorba içirdiler ve ilk yürüyüşümü yaptım tabiki iki büklüm ve yataktada v şeklinde yatıyorsun ayaklar ve üst beden yüksekte.sondayı yürüyüşten önce çıkartmışlardı ve bana günde 3lt su içmelisin dendi ve hemen büyük bir sürahi kondu önüme dolayısıyla sabaha kadar 3 kez yürümüş oldum.bu arada gece 11 gibi bana peynir,ızgara tavuk,domates,salatalık ve maruldan oluşan salatayı yedirdiler.her yarım saatte bir tansiyon,nabız ve vücut ısım kontrol edildi.normalde nabzım çok yüksek ve tansiyonum çok düşük olmasaydı ertesi gün öğleye doğru çıkacaktım fakat benim tiroid yüzünden dengem bozuldu,tahlil yaptılar hemen kan seviyem 13,5 tan 9,5 düştü demir şurubuna başlattılar ve nabzımı düzenlemek için gerekli ilaçları serumuma verdiler sürekli.3.gün çıkmamında sebebi bu ama şu an herşey yolunda zaten öyle olmasa bırakmazlardı gerçekten galip bey selçuk bey harika dr lar personelde çok ilgiliydi özel hemşirem ece hnm sabaha kadar gözünü kırpmadı başımda.ertesi gün dilek hnm geldi oda yine ertesi güne kadar sürekli ilgilendi.Allah hepsinden razı olsun.ben onları yoran ve ilaç konaklama anlamında maliyeti olan bir hasta oldum ama tek kuruş fazladan istemediler,yüzlerinden gülümsemeleri hiç eksilmedi.Evimde de çok şükür yatağımdan kendim kalkıp gidiyorum tuvalet ihtiyacımı karşılıyorum dolaşıyorum.reflüm olduğu için günde 2 şişe sade maden suyunu içemiyorum sadece.pazartesi günü direnler çıkacak ve ilk pansumanım yapılacak.İnşallah sende pazartesiyi kolayca geçirirsin.sen nerede oluyorsun ameliyatını
o kadar cok yorum var ki sayfaları takip etmek ve ana mesajları yakalamak cok guc. gozlerim kızarmaya basladı. Acaba mumkunati varsa bana ne turden operasyon gecirdiginizi, doktorlarınızı ve maliyetlerinizi yazabilir misiniz?