Son yorumları okudum kızlar.Acele etmeyin şişlik ve ödem inecek.Kilo değildir korkmayın.Yemenize dikkat edin gaz yapacak bir şeyler yemeyin.Korseyi en az iki ay kullanın bence.Size destek olur çok sıkmayın.5-6 ay sonra vücudunuz tam oturmuş bel oyuntunuz çıkmış olur.
Dik yürümeye başlayacaksınız vücudunuz buna zamanla izin verecek.Kendini koruma altına alıyor doğal olarak.Yaşadıklarınız normal üzülmeyin.
Dikiş iz konusuna gelince sanırım doktor tekniği.Normalde çamaşır içinde kalması gerekir.Benim ve gördüklerim hep aynı.Çamaşırdan gözükmüyor yani.
sevgili nolac hemen hemen aynı donemlerde amelıyat olduk benımde karnımda sıs var ama ben kılomu yoksa odemmı tam karar veremedım ama cıddı bır cıkıs var karnımda..canım sıkıldı ama ıkı ıhtımal var dımı bırıncısı kılo ıkıncısı sıs ınsallah sıstır ve zamanla ıner yada kılo ordakı olay ozamanda dık yurumeye baslayınca hemen yuruyuse baslıycam benım persembe gunu 1ayım oldu hala yatak ıstırahatındeyım yaram tamamen kapandı ve ben antıbıyotık kremden ız bırakmayan kreme gectım bugun ustelık bugun vucuduma sureklı gıydıgım korsemıde cıkardım doktora sormadım cunku o bana kendını hazır hıssedersen cıkar demıstı..15gun hada yatıcam yatakta..haftada ıkı kez carsı pazar dolasıyorum ama dıger gunler sureklı yatak ıstırahatındeyım ne ıs yapıyorum ne dert ne tasa:)))keyfıme gore gezmeye gıdıyorum arkadslarımı agırlıyorum ve carsı pazar uzun surelı yuruyemıyordum basta ama sımdı daha ıyıyım..bu arada karnımdakı sısle bırlıkte ıctekı dıkıslerımde agrı sızım sızım sızlıyor ama agrı kesıcı almıyorum nedense..galıba normale donsun ıstıyorum artık..yuruyusum herkesın endısesıne ragmen haftadan haftaya dık yurumeye basladım ha bu arada kendımı ve ıctekı dıskılerımı zorlamadan esmene hareketlerı yapıyorum fakat ıllede duz yuruycem dıye kendımı hıcccccccc zorlamıyorum..cunku en buyuk korkum doktorumun dedıgı su cumle'MERAK ETME DIKISLERIN PATLARSA TEKRAR ACAR DIKERIZ'yokya!!!!! allah allah dedım hıc kendımı dıkıslerımı patlatacak kadar yormuyorum...bu gunluk bukadar yaza burun amelıyatı ıcın hazırlık yapıyorum..burun amelıyatını devlete yaptırmak ıstemıyorum cunku cıdden cok ustun koru yapıyorlar..benımkısı kadar zor amelıyat olmus ve suan acıdan dolayı kendınde super degısıklık hıssedemeyen bırısı bıle pısman deılse bence herkes olmalı cunku bu arkadsın bırının yazdıgı gıbı elımle yada yaz gunu hırkayla karnımı gızlemek kadar acı vermez hıcbır amelıyat...herkesı opuyorum..
Burdan ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur diye kendi ameliyat sürecimden bahsetmek istiyorum.
Ben ameliyat olalı tam 27 gün oldu. Ameliyatımı Esta World Etiler Hastanesinde Doç. Dr. Fatih Peker yaptı. Şuanda çok iyi durumdayım ameliyat olduğum günden beri ayaktayım.
1 hafta sonra işe başladım iki haftadır araba kullanabiliyorum. Size en önemli tavsiyem doktorunuzu seçerken çok dikkat etmeniz. Hastane koşulları da çok önemli tabii...
ben iki gün kaldım hastanede ve bu süre boyunca gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir ekip tarafından güler yüzle bakıldım.
Ayrıca hocanın asistanı Sinan bey çok tatlı ve ilgili, ameliyat sürecinizden itibaren her şeyimle yakından ilgilendi. ne zaman arasam her sorunumla alakadar oldu.
izlerim çok iyi durumda henüz herhangi bir ürün kullanmama rağmen ince ve düz sadece biraz kırmızımsı diyebilirim.Göbek deliğim muhteşem oldu eski halinden çok daha estetik görünüyor.
Korse kullanmaya devam ediyorum. 6 haftanın sonunda ondan da kurtulacağım. Ödem konusuna gelince benim ikinci haftadan itibaren şişlerim inmeye başladı. Şuanda çok az bir şişlik o da ameliyat
çevremde o kadar karnıma bakınca gerçekten çokmutlu oluyorum. Eski haline düşününce gerçekten iyi ki bu ameliyatı olmuşum diyorum.
Eğer gerçekten bu süreci göze alıyorsanız kendinizi güvenilir ellere emanet etmelisiniz bence en önemli husus bu...
herkese kucak dolusu sevgiler ve mutluluklar her şey gönlünüzce olsun :)[/QU
geçmiş olsun bende ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu senin kadar net bir şey söyleyebilsem keşke yani bilmiyorum dikişlerimin uzun olması benim canımı çok sıkıyo internette gördüğüm hiçbir karın germede benimki kadar yukarda değil iç çamaşırımın altında falan değil söyledğin gibi doktor çok önemli karnım dümdüz ama şimdide bu uzun çizgiyle uğraşıyorum.birde dikişlerinde sızlamalar devam ediyormu seninde bende çok fazla korse çıktığında geceleri uyuyamıyorum sızıdantakıyorum korseyi hep
geçmiş olsun bende ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu senin kadar net bir şey söyleyebilsem keşke yani bilmiyorum dikişlerimin uzun olması benim canımı çok sıkıyo internette gördüğüm hiçbir karın germede benimki kadar yukarda değil iç çamaşırımın altında falan değil söyledğin gibi doktor çok önemli karnım dümdüz ama şimdide bu uzun çizgiyle uğraşıyorum.birde dikişlerinde sızlamalar devam ediyormu seninde bende çok fazla korse çıktığında geceleri uyuyamıyorum sızıdantakıyorum korseyi hep
kızlar doktora gittim bugün 17. Günümde şişlerimiz biraz inmeye başladı.dikiş izini sordum şiş inince daha aşağı inip bikininin içinde kalacakmış rahatladım. Ama sol göğsüm tam olarak yuvarlanmadı:) bi tane değil ki bi sürü yer yaptırınca sonra düşünecek şey de çok oluyor.
Kızlar nolar bana yardımcı olun yarın 20. Günüm dikişlerimi alınacak göğüslerimdekiler çok korkutuyor acıyormu ne olur bilgi verir misiniz? Lipo dikiş yerlerim sanki kabuk bağladı dikişi oradan nasıl çıkaracak kabus oldu bana yardımcı olun lütfeeennn
bende karın germe düşünüyordum ama bunları okuyunca gözüm korktu anlayamadıgım nokta su karın germedede göbek kalıyor yani tam göbek inmiyormu ben lipo oldum öbekten 4 gün evvel sislik ve ödem var yani genital bölgenin üst kısmından korsenin acık olan kısmı sis burası böylemi kalacak lipyla karın germe arasındaki fark bumu yoksa vay bosunamı oldum gögüs ameliyatıda oldum bende sızlama var alttaki dikişlerin patlaması derken patlayabiliyormuymus
Her vücut yapısı bir değildir ki herkesin beklentisi aynı olsun canım.Sen vücudunu biliyorsun yaptıracağın işlemi de biliyorsun tahmin ediyorsun az çok nasıl olacağını.Şişlik ve ödem zaman içinde gider.Bir ay sonra farkı farkediyorsunuz tam verim 4-5 ay sonra alınıyor.
Lipo çok deforme olmayan karna yapılabilir.Sarkmış olan karna ne kadar faydası olur tartışılır.Siz karnınıza lipo yaptırdınız şimdide ameliyat mı olacaksınız?
Kızlar sol göğsüm ameliyattan sonra büZgüsü az mı bilmiyorum.sag göğsüm yuvarlandı sol daha yayvan dü dürüyor korkuyorum çok.bilgisi olan varmı
Her vücut yapısı bir değildir ki herkesin beklentisi aynı olsun canım.Sen vücudunu biliyorsun yaptıracağın işlemi de biliyorsun tahmin ediyorsun az çok nasıl olacağını.Şişlik ve ödem zaman içinde gider.Bir ay sonra farkı farkediyorsunuz tam verim 4-5 ay sonra alınıyor.
Lipo çok deforme olmayan karna yapılabilir.Sarkmış olan karna ne kadar faydası olur tartışılır.Siz karnınıza lipo yaptırdınız şimdide ameliyat mı olacaksınız?
Kızlar nolar bana yardımcı olun yarın 20. Günüm dikişlerimi alınacak göğüslerimdekiler çok korkutuyor acıyormu ne olur bilgi verir misiniz? Lipo dikiş yerlerim sanki kabuk bağladı dikişi oradan nasıl çıkaracak kabus oldu bana yardımcı olun lütfeeennn
bende karın germe düşünüyordum ama bunları okuyunca gözüm korktu anlayamadıgım nokta su karın germedede göbek kalıyor yani tam göbek inmiyormu ben lipo oldum öbekten 4 gün evvel sislik ve ödem var yani genital bölgenin üst kısmından korsenin acık olan kısmı sis burası böylemi kalacak lipyla karın germe arasındaki fark bumu yoksa vay bosunamı oldum gögüs ameliyatıda oldum bende sızlama var alttaki dikişlerin patlaması derken patlayabiliyormuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?