Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

geçmiş olsun bende ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu senin kadar net bir şey söyleyebilsem keşke yani bilmiyorum dikişlerimin uzun olması benim canımı çok sıkıyo internette gördüğüm hiçbir karın germede benimki kadar yukarda değil iç çamaşırımın altında falan değil söyledğin gibi doktor çok önemli karnım dümdüz ama şimdide bu uzun çizgiyle uğraşıyorum.birde dikişlerinde sızlamalar devam ediyormu seninde bende çok fazla korse çıktığında geceleri uyuyamıyorum sızıdantakıyorum korseyi hep[/QUOTE]

zehram aynı gun amelıyat olduk senle benım karnım bu ıkı haftadır sıs ve bugun ıyıce esımınde benımde gozume kocaman gorundu hatta arkadslar karnın sısmıs felan dedı acaba kılomu aldım?dıkıs sızlamaları benımde had safhada korseyı bugun cıkardım ama yarın takcam ustelık sızımıda kesmıyor mıllet 6 hafta takıyormus baksana..ıcten dıkıslerım cok sızlıyor ayrıca dedıgın gb camasır ıcınde felanda deıl ve cok uzun evet ve ucları batıyor ıstersen msn veya faceden oncesı ve sonfrası hallerını gosterelım bırbırımıze bakalım paralelmı gıdıyor durumlar bende endıselıyım acıkcası dıkı yuruyormusun sen suan??yanı genel olarak durumun nasıl?

Son yorumları okudum kızlar.Acele etmeyin şişlik ve ödem inecek.Kilo değildir korkmayın.Yemenize dikkat edin gaz yapacak bir şeyler yemeyin.Korseyi en az iki ay kullanın bence.Size destek olur çok sıkmayın.5-6 ay sonra vücudunuz tam oturmuş bel oyuntunuz çıkmış olur.
Dik yürümeye başlayacaksınız vücudunuz buna zamanla izin verecek.Kendini koruma altına alıyor doğal olarak.Yaşadıklarınız normal üzülmeyin.
Dikiş iz konusuna gelince sanırım doktor tekniği.Normalde çamaşır içinde kalması gerekir.Benim ve gördüklerim hep aynı.Çamaşırdan gözükmüyor yani.

valla suanda amelıyat oncesınden daha cok destege ıhtıyacım var..cunku en ufak bırsey moralımı al asagı edebılıyor..bu arada dıkıs ızıne takmıyorum cunku amelıyattan ılk cıktgımda daha yukardaydı hemen hemen belımde gıbıydı sımdı asagıda gb sanırım sıslıkler ındıkce oda asagı ıncek yanı gordugum o..ve hıcbır doktorun ben camasır uzerınde bırakacagını dusunmek ıstemıyorum..ya kılo almıs olmaktan odum kopuyor ama aldıysamda napıyım kendımı vurcak deılm ıyılesır ıyılesmez cıddı bır yurume programı dusunuyorum ha dık yurme ısıde ben hafıf hafıf esneme haraketı yapyorum hanı vardırya gerınırsın sabah kalktıgında onun gb ıkı kollarımı acıp tak ayagımı gerıya verıp esnemeye calısyorum..faydası oluyor kendımı haftalık degerlendırıyorum gecen hafta nekadar yuruyebılmıstım bu hafta nekadar sızım var gb..ama cıdden benım durumum normal bır karın germe operasyonu deıldı..buyuzden mukemmel bır sonuc olmasada sukretmekten baska carem yok..buna bın sukur dıyorum Allaha..

Bugün 16. Günüm yavaş yavaş içerdeki ağrılarım geçiyor tam dik yürüyemiyorum dikişlerimi sızlıyor bazen.benim dikişlerimi Perşembe günü alınacak ben en çok bundan korkuyorum acıyorum alınırken dikişler?şişim biraz indi ama doktor 1. Ayın sonunda inmeye başlayacağını söyledi. Zor bi ameliyat bence sezeryandaki kadar çabuk normal hayata dönülmüyor her ne kadar 7 katman açılsada sezeryanda bence karın germe daha zor.dikişimin sona doğru olan bi bölümünde açıklık var gibi içinden beyaz bişey görünüyor doktor normal olduğunu söyledi. Ama zorlama dedi. Ben dışarı çıkıyorum fazla ayakta kalmayacağım şekilde kahvaltı yemek alışveriş merkezi ve kızımı derse götürüyorum. Araba kullanıyorum.hala halsizlik var. Tam olarak normal hayatıma dönmemedim.sanırım tam iyileşmem 1 ayı. Bulacak olsun ne yapalım. Dikişim biraz yukarda gibi inermiş sizce tam çamaşır izinde değil gibi sanki

bence canını boşa sıkıyorsun çünkü benim ameliyat izimde uzun ama ince olduğun için çok önemsemiyorum. Zaten zamanla silikleşecek. Benimde dikiş yerlerim sızlamaya devam ediyor. Ama geçecek. Önemli olan sonuçtan memnun olmak benim dikişlerimi iç çamaşırım kapatıyor. Bence biraz kendine zaman tanımalısın,Şişlerin indikçe dikişlerin iç çamaşırının altında kalır diye düşünüyorum:)

zehram aynı gun amelıyat olduk senle benım karnım bu ıkı haftadır sıs ve bugun ıyıce esımınde benımde gozume kocaman gorundu hatta arkadslar karnın sısmıs felan dedı acaba kılomu aldım?dıkıs sızlamaları benımde had safhada korseyı bugun cıkardım ama yarın takcam ustelık sızımıda kesmıyor mıllet 6 hafta takıyormus baksana..ıcten dıkıslerım cok sızlıyor ayrıca dedıgın gb camasır ıcınde felanda deıl ve cok uzun evet ve ucları batıyor ıstersen msn veya faceden oncesı ve sonfrası hallerını gosterelım bırbırımıze bakalım paralelmı gıdıyor durumlar bende endıselıyım acıkcası dıkı yuruyormusun sen suan??yanı genel olarak durumun nasıl?[/QUOTE]

lebideryehayat burdan ekledim canım seni ama ben karnımın önceki halinin resmini çekmedim çok pişmanım acemilik işte hiç düşünmedim ama şimdiki halinide çok beğenmiyorum hem göbekten aşağıya dikiş var hemde uzun bir dikiş ve açık bir u şeklinde göbek hizama geliyor yanlardaki uçları ama bende hala çok şişim inşallh düzelir bide tek sevindiğim daha bir ay oldu ama dikiş izlerim çok ince iz kremi kullanmak istiyorum ne kullanacağımı bilmiyorum sadece bepantene sürüyorum daha dikişlerimin hepsini bile aldırmamışken doktorum izne ayrılmıs kime soracağımı bilemedim hastanede hemşire aldı göbeğimdeki dikişlerimi yarın eczaneden contractubex alıcam sizin kullandığınız başka varsa ismini bana yazarmısınız.. ben çabuk dik yürümeye başladım birde üç gün sonra falan çünkü doktorum beni çok germemiş öyle hissediyorum :)) birde doktorum ameliyattan sonra yaşın genç çocuk doğurursun sonra karın duvarını çok ellemedim dedi gıcık oldum çocuk düşünmediğimi söylemiştim çok karışık yazdım sanırım :) kendimi doktorun kobayı gibi hissediyorum acemiydi galiba benim doktor:)Allah yardımcımız olsun...

Kızlar doktora gittim bugün 17. Günümde şişlerimiz biraz inmeye başladı.dikiş izini sordum şiş inince daha aşağı inip bikininin içinde kalacakmış rahatladım. Ama sol göğsüm tam olarak yuvarlanmadı:) bi tane değil ki bi sürü yer yaptırınca sonra düşünecek şey de çok oluyor.

canım ben bu u şeklini pek anlamadım ..onun dışında bildiğim kadarı ilezamanla dikişler iniyor aşağı moral bozmak için çok erken sen kaçıcncı gün dik yürümeye başladın?izler içinde kantaron yağıda sürüyorlar bende yara yanık v.s izlerde kullanıyorm iyi geliyor...

Kızlar nolar bana yardımcı olun yarın 20. Günüm dikişlerimi alınacak göğüslerimdekiler çok korkutuyor acıyormu ne olur bilgi verir misiniz? Lipo dikiş yerlerim sanki kabuk bağladı dikişi oradan nasıl çıkaracak kabus oldu bana yardımcı olun lütfeeennn

bende karın germe düşünüyordum ama bunları okuyunca gözüm korktu anlayamadıgım nokta su karın germedede göbek kalıyor yani tam göbek inmiyormu ben lipo oldum öbekten 4 gün evvel sislik ve ödem var yani genital bölgenin üst kısmından korsenin acık olan kısmı sis burası böylemi kalacak lipyla karın germe arasındaki fark bumu yoksa vay bosunamı oldum gögüs ameliyatıda oldum bende sızlama var alttaki dikişlerin patlaması derken patlayabiliyormuymus

Acımıyor canım korkulacak bir şey yok.Düşünsene henüz dikiş olan yerlerde his yok nasıl acı hissedersinki.Bende çok korkmuştum ama tereyağından kıl çeker gibi alıyor doktor.Doktorla konuşurken anlamıyorsun bile.

Her vücut yapısı bir değildir ki herkesin beklentisi aynı olsun canım.Sen vücudunu biliyorsun yaptıracağın işlemi de biliyorsun tahmin ediyorsun az çok nasıl olacağını.Şişlik ve ödem zaman içinde gider.Bir ay sonra farkı farkediyorsunuz tam verim 4-5 ay sonra alınıyor.
Lipo çok deforme olmayan karna yapılabilir.Sarkmış olan karna ne kadar faydası olur tartışılır.Siz karnınıza lipo yaptırdınız şimdide ameliyat mı olacaksınız?

Kızlar sol göğsüm ameliyattan sonra büZgüsü az mı bilmiyorum.sag göğsüm yuvarlandı sol daha yayvan dü dürüyor korkuyorum çok.bilgisi olan varmı

cnmmm taHMİN ETMİŞTİM İSYAN edeceğini kendi adıma diyeyim fırsat bulamadm pc ye misafirlerim vardı bugün ist. b.köyde dr selahhatin yaman diye bi dr la görüştüm lipo yu klasık ve genel anestiziyle yapıyormuş 3kg önce almamız lazım bi seans 3 ay sonrada yine liipo ile karın ameliyatı yapabiliriz dedi off ya hiç kendimi klask lipoya empoze etmemiştim bi iki dr da gidicem görüşürüz k.i.b herkese saYGLR BU ARADA ÇIKMAM lazm bi ara yeni yazılar yazmış arkadaşlar okuycam herkese byyy

daha yeni yaptırdım lipoyu göbek ve basene daha 4 gün oluyor ancak ameliyatı kasımda olabilirim yaz sıcagında marmariste korseyle dolasamam hem turizmde calıştıgım için mayıs gibi işe baslıcagım ama bana doktor lipo sana yetecek göreceksin dedi bende sarkma veya catlak yok bakalım inş gecer

toprakcıgım eski yazılarını okudumda dr ist.da selahattin yaman dan bahsetmişsin ben kendisine bugün gittim ilk muay.olduğum dr oldu bu arada(geçen hafta dr aylin karanlık ve aylin bilginden randv vardıda kısmet olmamıştı)açıkcası görüşmemiz kısa ve öz sürdü benim burdaki okuduklarımdAn sonra önce bi seans lipo bi kaç ay sonra tekrar lipoyla karın germe kombine mantıklı olur diye düşünmeye başlamaştımki dr da içimi okudu sanki önerisi bu oldu direk çünkü kilom fazla ancak öğrendim ki klask lipo yapıyormuş üzüldüm sen bu araştırma süresince kendisi hakkında karın germe duydunmu hiç rica etsem ama bişey diyebilirim oradakeyken burun ameliyatı olmuş bi kaç hasta geldi 2 hnm iyice iyileşmiş hastalar bayıldımmmm burunlara tövbe yarabbi bu forumlar şaşırttı bni karın germe derken lipo lipo derken burun vsvsvsvs heryerimi yaptırırmışım:)

ok geçmiş olsun cnm allah şifa versin

Gizmo tekrardan merhaba:) Tatlım sen ne kadar paniksin böyle:)) Daha çok yenisin dur bakalım daha.Öyle hemen geçmez bu şişlikler Biraz sabır göstermen gerekecek malesef.Daha öncede bahsettiğim gibi eşim lazer lipo olmuştu geçen sene Nisan ayında.İlk haftalar yoğun bir şişlik yaşamıştı.Hatta eskisiyle hiç farkı yoktu görüntüsünün.Şiş ve ödemler yavaş yavaş inmeye başlamıştı.Haziran ayında yani tam 3 ay sonra insanlar başlamıştı artık eşime ''kilo mu verdin ne kadar zayıflamışsın'' demeye.Şu anda senesi geliyor nerdeyse ama karın yağlarından eser kalmadı.Sarkma kesinlikle yok.Dalgalanma ya da girinti çıkıntı diye bir şey de yok.Sadece tef gibi gergin değil.Doğal bir yumuşaklık var karnında.

Göğüsündeki sızılar normal.Hatta ara ara minik minik batmalar yanmalar yaşayabilirsin bunlar çok normal.Çünkü o bölgendeki dokular yeni yeni iyileşmeye ve hislerin geri gelmeye başlıyor Dikiş patlaması diye bir şey yok:) Eşim kot bedeni 36 idi.Şimdi 34-33 giyiyor.1-1.5 beden yani küçüldü.Kendine biraz zaman ver.Lipo da sonuç hemen alınmıyor.

Benim ise karın germe olmuştu.KArnımda bayağı bir sarkma ve derin çatlatlar vardı.KArın germede burdaki yağlarım alındı(3.5 kg) Ve fazlalık deri kesilip çatlak olan bölgelerimle bütün fazlalıklarım alındı.Şu anda 1.5 yıl oldu ameliyat olalı.2 beden daha küçük giyiyorum.Eskiden 46 bedendim şuan 42 bedenim.Hatta 40 bile olabiliyor bazen:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…