• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ben mora terapiyede gittim 2arkadaş ben 4gün içmedim oda 2gün yok canım beyinde bitmeyince olmuyor...çok zararlı ama seviyorum ben sigara içmeyii :(:2:

Figencim Kötüden örnek olmaz ama sen biraz itirafa zorlamışsın bizi:)

Bende amelıyat öncesi ve sonrası bırakmayı arzu etmiştim.Bırakmak düşüncesi bile stres oluşturuyor ve başlıyorsun peş peşe yakmaya.

Bırakmak ve kurtulmak olumsuz kelımeler olduğu için iyice tetıklıyor bilinçaltı.Yapış iyice yapış gibi algılıyor.

Bırakmamış biri olarak sana tavsiyem.Asgarıye indirmeye çalış.Yak söndür.Bir iki nefes al at.Elının altında değilde daha uzak yerlerde tut paketini.

Üşenmelisin gidip almaya:)gittiysende eğer yarısına gelmeden söndür.En azından iyileşme sürecinde bunları yaparsan çarcabuk iyileşirsin.

Yara iyileşmesinde çok etkili.Ve yaralarına beslenmene dikkat et.Ektra dikkat etki daha fazla özen gösterki o meretin marifeti kalamasın.

Her yaktığında iyileşme duygusunu harekete geçirirsen azaltacağına inanıyorum.

Figencim Kötüden örnek olmaz ama sen biraz itirafa zorlamışsın bizi:)

Bende amelıyat öncesi ve sonrası bırakmayı arzu etmiştim.Bırakmak düşüncesi bile stres oluşturuyor ve başlıyorsun peş peşe yakmaya.

Bırakmak ve kurtulmak olumsuz kelımeler olduğu için iyice tetıklıyor bilinçaltı.Yapış iyice yapış gibi algılıyor.

Bırakmamış biri olarak sana tavsiyem.Asgarıye indirmeye çalış.Yak söndür.Bir iki nefes al at.Elının altında değilde daha uzak yerlerde tut paketini.

Üşenmelisin gidip almaya:)gittiysende eğer yarısına gelmeden söndür.En azından iyileşme sürecinde bunları yaparsan çarcabuk iyileşirsin.

Yara iyileşmesinde çok etkili.Ve yaralarına beslenmene dikkat et.Ektra dikkat etki daha fazla özen gösterki o meretin marifeti kalamasın.

Her yaktığında iyileşme duygusunu harekete geçirirsen azaltacağına inanıyorum.
canım tavsiyerini dinleyeceğim zaten bi iki nefesten sonra canım istemiyor ama yazık olmasın die söndürmüyorum :) ameliat olduktan sonra içmemeye çalışacağım bakalım:36:

benım 3hftayı gerıde bıraktım hem kendım bıraz canı tatlı oldugumdan hemde zaturreden dolayı 2hafta gerıden takıb edıyorum ama doktorumda öle sen bugun amelıyat olup yarın kalktım dıyene ozenme yavas ıyıles ama ıyıles dedıgınden(doktorumda bana benzıyor)bende hıc acele etmedım dıkıslerım kendımı yordugumda acıyor bugun usudum acıkcası..ve pansuman oldugudma dıkıs ustum usuyor kendım evde sabah aksam antıbıyotık krem suruyorum ıplerım 1ayda erıycektı ama yaram kapandı bıle..korseden dolayı tamamen duz yuruyemıyorum ama sanırım 10gune kadar duz yururum allah bılırm gercı ama ıyılesme seyrım bunu gosterıyor ya hanı derlerya egrısı dogrusunu buldu dıye galıba agır gectıgınden daha dıkkatlı bakıldı ve yaram cıdden cok ıyı kapandı belkı hafıf gecse senın gb hemen ayaga kalksam daha sonradan zorluk cekebılırdım belkı..dıyecegım sukı bukadar tez canlı olmak sadece sana zarar verır..olabıldıgıne dıkkatlı ol..kas yapalım derken goz cıkarmayalım allah yardımcın olsun bu arada ben sıgara kullanmıyordum ya bırde kullansaydım sanırım kurtulamazdım..

Dernin çıktığı yerden hafif bi akıntı vardı bugün. İyi değilim gittikçe kötü oluyor gibiyim ayağı kalkınca başım dönüyor hala nefes almakta zorlanıyorum. İştahım tam tezat harika rengim hala sapsarı çok kolay giderken bi üşütmeyle ne hale geldim.ama zor bi ameliyat bence yok bişey sezeryanden kolay hikaye.ve yine olsa yine yaptırırım:)

bıde ankaradan dr tavsıye eden bırı olsa :(

Ankarada olanlar yazmıştı ama okuman lazım topiği daha öncede yazdım.Aslında şehir şehir ayrılsa ne güzel olur.İstanbulda olanlar,Ankara da olanlar gibi.Bende çok zorlanmıştım oku oku.Hatim indirmiştim inan topikleri.

Kızlar benim karnım hamile gibi şiş bugün 11. Günüm. Ve dikiş yerimden çok sızıntı oldu doktora gittim normal yağları eritmek için ameliyatta verilen sıvı yağlarla birlikte akıyormuş dışarı hiç başınıza geldimi. Bu şişelim ne zaman inmeye başlıycak

:14:
umarım deneyimmi olan bir arkadas cvp verecektir o kadar candanki herkes(darısı başıma karnımı gerdirmekkk istyrmmm)
Bugün 12 günüm çok İyiyim ağrılarım geçti kambur yürümek dışında bi sorunum yok çok mutluyum.sadece eğik yürümek sıkıntı azıcık.ben üşüttüğüm için hastalandım biraz onun dışında çoook güzel.:) o sıkıntılara deger. Kendimiz için bişey yapıyoruz. Şimdiden geçmiş olsun. :)

Bugün 12 günüm çok İyiyim ağrılarım geçti kambur yürümek dışında bi sorunum yok çok mutluyum.sadece eğik yürümek sıkıntı azıcık.ben üşüttüğüm için hastalandım biraz onun dışında çoook güzel.:) o sıkıntılara deger. Kendimiz için bişey yapıyoruz. Şimdiden geçmiş olsun. :)

allah acil şifa versin sana ve herkeseee

8mart ta canım...:36: yani16gün kaldı:)

hadi hayırlısı sana çok dua edicem buradaki desteklerin kendi adıma aldığım cesaretten dolayı önemini anlıyorum okudukça kesin kafaya taktım ben dün ve bugün muay.için randevlr almıştım ama yoğun grip atlattıyorum iptal bundada vardır bi hayır diyorum hadi figenim ol kurtul darısı başıma ahhh ahhhh

Kızlar benim karnım hamile gibi şiş bugün 11. Günüm. Ve dikiş yerimden çok sızıntı oldu doktora gittim normal yağları eritmek için ameliyatta verilen sıvı yağlarla birlikte akıyormuş dışarı hiç başınıza geldimi. Bu şişelim ne zaman inmeye başlıycak

Akıntı olayını bilmiyorum.Ödem için doktorum bitki karışımı vermişti.Daha çabuk atıyor vücut.Ameliyatınız çok yeni biraz sabır.Bir aydan sonra daha rahatlarsınız ve her geçen gün daha da iyiye gidecek farkedeceksiniz.Yürüyüş yapın hergün faydası oluyor.

hadi hayırlısı sana çok dua edicem buradaki desteklerin kendi adıma aldığım cesaretten dolayı önemini anlıyorum okudukça kesin kafaya taktım ben dün ve bugün muay.için randevlr almıştım ama yoğun grip atlattıyorum iptal bundada vardır bi hayır diyorum hadi figenim ol kurtul darısı başıma ahhh ahhhh

canım inşallahh olup bende mutlu kadınlar kervanına katılırım..benide sadece eğik yürümek korkutuyor:2:onun dışında inşallah iyi:2: geçer sen hangi şehirde idin dilersen faceden ekle beni görüşelim öptm canım:36: https://www.facebook.com/figensin:36:

sanada tekrar tekrar gecmiş olsun hergeçen gün hayırlı haberlerini almak umuduyla acil şifalar sanada dua ediyorum a.e.o

Back