Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

birde ben sizi ekledim ama kabul etmemişsiniz resimlerinizi görmek istiyordum fikir için ayrıca sizin karnınız suan tef gibi gerginmi birde diyet yapıyormusunz yoksa normal mi yiyiorsunuz

Evet canım doktor listemde vardı .Arkadaşım yıllar önce göğüs büyütme olmuş kendisine memnundu.Araştırdığım dönem karın olan birini ne gördüm ne duydum.Doktorun önerisi banada mantıklı geldi.Kilolu olanların mutlaka ameliyat öncesi vermesi gerekir.Ameliyatın başarı oranı ve senin beklentin yüksek olması açısından.Bir kaç doktora daha danış.Bakalım onların önerileri ne olacak.Allah yardımcın olsun zor dönem.

birde ben sizi ekledim ama kabul etmemişsiniz resimlerinizi görmek istiyordum fikir için ayrıca sizin karnınız suan tef gibi gerginmi birde diyet yapıyormusunz yoksa normal mi yiyiorsunuz

Görmemişim sonradan kabul ettim BEn ameliyatımdan sonra gerçekten yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim.Ameliyatta zaten 5.5 kilo gitmişti.Sonrasında da uzun bir zaman diliminde yavaş yavaş 10 küsür kilo daha gitti. Ameliyat sonrası doktorum zaten protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti.Özellikle akşamları protein alıyordum.Çünkü gaz yapmıyordu.Ve küçük tabaklara geçmiştim artık.Azar azar yiyordum.Yürüyüşlerimi hergün yapıyordum hiç aksatmadan.2.ayda ise bağlı olduğum spor klübünde düzenli cardio ve minik minik ağırlık çalışmalarına başlamıştım.Şu anda dönüşümlü olarak da pilates,zumba ve cardio yapıyorum hala.

biraz zaman gecsin bende baslarım spora ama yazın calışıtıgım için spor biraz zor ama en azından yediklerime dikkat edeyim o zmn bacagımın kalınlıgından ziyade selülüt var bende işte burda bir güzellik merkezine gidiyordum 2 sean gittim gerci cok agrılı bişeydi ordaki doktor bayan sporla selülit gecmez demişti acaba ticari düşündüğü içinmi öyle dedi

Selülit bende de var ama az miktar diyelim.Üst baldır bölgemde var.Aslında selülit masajı çok işe yarıyor inanın.Yaptıran arkadaşım var.Ben de hatta geçen hafta yaptırdım.Oldukca etkili Arkadaşımın selülitli bölgesini bildiğim için gerçekten değişimi çok iyi buldum.Diğer yöntemleri açıkcası bilmiyorum

valla bu gittiğim yerde masajta var ama en etkili yol bu dedi doktor ozon enjekte ediyor hava yani oradaki kanı hareketlendiriyor ama cok acılı bir yöntem bilmiyorum baska yerde yok burda benim selülüt yer yer 3 oldu bacaklarda selülüt cok kötğü görüntü veriyor

Vallahi birazda genetik oluyor bu selülit durumu sevgili gizmo.Gıdalara da dikkat etmek gerekiyor.Sizin yaptırdığınız yöntemi ben kesinlikle yaptıramam.Zira feci fobim var iğne ile yapılan herşeye karşı,acıya hele hiç dayanamam o konuda da hiç bir bilgim yok gerçekten.

Şimdi demesin kimse koskoca karın gerdirmiş,meme küçültmüş:18: Onlar yapılırken baygındım bu yüzden sorun yoktu Ama canlı canlı mahvolurum:18:

bende zaten 2 kez dayanabildim :)))))))))) işkence için birebir bir tedavi valla dediğiniz gibi gıda ve genetik tabiki o bayan para kazandıgı için bu yöntem tek yöntem diyor diye düşünüyorum baska yerde yok burası kücük yer hani gidip bir kac yere sorup bilgi alabilme imkanım yok toplam bu tedavi için 1600 tl vercektim paramda hazırdı ama acılı oldugu için bıraktım off bayanların derdi ne cok :)) ya doktorada aslında sorup fikir alcaktım ama unutmusum o gün buarada kolunuza baktım cok asırı bir kilo yok bence hayırlısı olsun burdaki herkese tavsiyemde ameliyatınız ne olursa olsun kısın yaptırın sıcakta korse filan cekilmez :)

Şimdi demesin kimse koskoca karın gerdirmiş,meme küçültmüş:18: Onlar yapılırken baygındım bu yüzden sorun yoktu Ama canlı canlı mahvolurum:18:

sizin ne güzel damar yolunu dirsekten almıslar benimkini elden aldılar o yüzden ameliyattan sonra elimi tam yıkayamadım sorun oldu

8gün sonra ameliyat olacağım ama reglm 4gün geçti:18: hamile filan değilim sadece stresten sanırım,ameliat günüme denk gelirse ertelenecek 4tane bebe aspirini içtim yok yokk ..bunu hemen getirecek yok inadına gelmesse erteleyebilecek yöntem biliyormusunuzz ??

bende tam tersi adet olacam diye adet geciktirici içmiştim bana hatta doktor adetliyken bile ameliyatını yapabilirim demişti bence hamilelik testi yaptırın eger hamilelik riski yoksa regl olmanızda bir sorun yok primolut u içip bırakınca 4 gün sonra adet geliyor ama bence önce hekime danışmanızda fayda var

figenciğim ameliyata haftalar kala yasaklardan biride aspirin ve benzeri ilaçlar diye biliyorum hayatım ben ya sen dr söylemeyi atlama bunu ltfnnn hadi hayırlısı cnmmm

veya bıkmış:))) başına gelecekleri biliyor soru üstüne soru gelecek diye görüşme 10dk içinde bitti şaka bi yana 10 dk sürdü ama kısa öz diyebilirimki sormana gerek bile kalmıyor fakat klask lipo yapıyor olması biraz üzdü bni dalgalanmalar vs diye burada bir yıgın yazı okuyunca karar ver yine görüşürz dedi.Genel anesteziyle yapıyormuş genel anestizinin lokalden çok daha güvenli olduğunu anlattı bana hastanın durumunu takip etmemiz daha kolay dedi buda tamamda ya klask lipo niye bu kdr korkuttuki bni offf

allahım herkese yardımcı olsun sağolasın güzl temenin içn

günler sonra bugece yarısından itibaren yine sabahladım topiği en başından okumaya çalışa çalışa bitiremedim tabiiii oku okuu kim kime oldu nasıl oldu sonuçlar olumlu olumsuz eleştirler vs yine herkesi birbirine karıştırdım olsakta kurtulsak yarabbi şu ameliyattan hayılısı ile bunaldım iyice dr kararsızlığından yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…