Gizmo tekrardan merhaba:) Tatlım sen ne kadar paniksin böyle:)) Daha çok yenisin dur bakalım daha.Öyle hemen geçmez bu şişliklerBiraz sabır göstermen gerekecek malesef.Daha öncede bahsettiğim gibi eşim lazer lipo olmuştu geçen sene Nisan ayında.İlk haftalar yoğun bir şişlik yaşamıştı.Hatta eskisiyle hiç farkı yoktu görüntüsünün.Şiş ve ödemler yavaş yavaş inmeye başlamıştı.Haziran ayında yani tam 3 ay sonra insanlar başlamıştı artık eşime ''kilo mu verdin ne kadar zayıflamışsın'' demeye.Şu anda senesi geliyor nerdeyse ama karın yağlarından eser kalmadı.Sarkma kesinlikle yok.Dalgalanma ya da girinti çıkıntı diye bir şey de yok.Sadece tef gibi gergin değil.Doğal bir yumuşaklık var karnında.
Göğüsündeki sızılar normal.Hatta ara ara minik minik batmalar yanmalar yaşayabilirsin bunlar çok normal.Çünkü o bölgendeki dokular yeni yeni iyileşmeye ve hislerin geri gelmeye başlıyorDikiş patlaması diye bir şey yok:) Eşim kot bedeni 36 idi.Şimdi 34-33 giyiyor.1-1.5 beden yani küçüldü.Kendine biraz zaman ver.Lipo da sonuç hemen alınmıyor.
ne güzel acıklamıssın cok sagol cnm tabi burda o yazıları okuyunca haliyle panik oldum bugun 6 günüm biraz daha iyi hareket edebiliyorum lipoda ama zaman zaman batma oluyor buarada 40 kadar inebilmeniz cok güzel bişey soracagım bende bacakta var biraz bacaktan almadı be 40 beden giyiniyordum simdi nasıl oluyor üst bölge 38 olunca alt 40 mı kalıyor sizinde bacakta varmıydı vede komple tüm vucutmu 40 oldunuz
toprakcıgım eski yazılarını okudumda dr ist.da selahattin yaman dan bahsetmişsin ben kendisine bugün gittim ilk muay.olduğum dr oldu bu arada(geçen hafta dr aylin karanlık ve aylin bilginden randv vardıda kısmet olmamıştı)açıkcası görüşmemiz kısa ve öz sürdü benim burdaki okuduklarımdAn sonra önce bi seans lipo bi kaç ay sonra tekrar lipoyla karın germe kombine mantıklı olur diye düşünmeye başlamaştımki dr da içimi okudu sanki önerisi bu oldu direk çünkü kilom fazla ancak öğrendim ki klask lipo yapıyormuş üzüldüm sen bu araştırma süresince kendisi hakkında karın germe duydunmu hiç rica etsem ama bişey diyebilirim oradakeyken burun ameliyatı olmuş bi kaç hasta geldi 2 hnm iyice iyileşmiş hastalar bayıldımmmm burunlara tövbe yarabbi bu forumlar şaşırttı bni karın germe derken lipo lipo derken burun vsvsvsvs heryerimi yaptırırmışım:)
Gizmo tekrardan merhaba:) Tatlım sen ne kadar paniksin böyle:)) Daha çok yenisin dur bakalım daha.Öyle hemen geçmez bu şişliklerBiraz sabır göstermen gerekecek malesef.Daha öncede bahsettiğim gibi eşim lazer lipo olmuştu geçen sene Nisan ayında.İlk haftalar yoğun bir şişlik yaşamıştı.Hatta eskisiyle hiç farkı yoktu görüntüsünün.Şiş ve ödemler yavaş yavaş inmeye başlamıştı.Haziran ayında yani tam 3 ay sonra insanlar başlamıştı artık eşime ''kilo mu verdin ne kadar zayıflamışsın'' demeye.Şu anda senesi geliyor nerdeyse ama karın yağlarından eser kalmadı.Sarkma kesinlikle yok.Dalgalanma ya da girinti çıkıntı diye bir şey de yok.Sadece tef gibi gergin değil.Doğal bir yumuşaklık var karnında.
Göğüsündeki sızılar normal.Hatta ara ara minik minik batmalar yanmalar yaşayabilirsin bunlar çok normal.Çünkü o bölgendeki dokular yeni yeni iyileşmeye ve hislerin geri gelmeye başlıyorDikiş patlaması diye bir şey yok:) Eşim kot bedeni 36 idi.Şimdi 34-33 giyiyor.1-1.5 beden yani küçüldü.Kendine biraz zaman ver.Lipo da sonuç hemen alınmıyor.
ne güzel acıklamıssın cok sagol cnm tabi burda o yazıları okuyunca haliyle panik oldum bugun 6 günüm biraz daha iyi hareket edebiliyorum lipoda ama zaman zaman batma oluyor buarada 40 kadar inebilmeniz cok güzel bişey soracagım bende bacakta var biraz bacaktan almadı be 40 beden giyiniyordum simdi nasıl oluyor üst bölge 38 olunca alt 40 mı kalıyor sizinde bacakta varmıydı vede komple tüm vucutmu 40 oldunuz
Benim iç bacaklarım evet biraz var ama her zaman oldum olası vucut ölçülerim dengeli şekilde yayılmıştı vücuduma.Yani çok kilolu olduğum dönemlerde de eşit şekildeydi kilo oranım.Bu yüzden aşırı bir abartı yaşamadım açıkcası.Benim şuanda tek şikayetim üst kollarım.Resimlerimde de dikkat ettiyseniz farkına varırsınızKısmetse seneye Eylül döneminde düşünüyorum koltuk altı kesisi ile kol germe ameliyatını.Aslında bacakları çok takmayın kafanıza.HErgün bol yürüyüş ile eritebilirsiniz bacaklarınızı
birde ben sizi ekledim ama kabul etmemişsiniz resimlerinizi görmek istiyordum fikir için ayrıca sizin karnınız suan tef gibi gerginmi birde diyet yapıyormusunz yoksa normal mi yiyiorsunuz
Görmemişim sonradan kabul ettimBEn ameliyatımdan sonra gerçekten yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim.Ameliyatta zaten 5.5 kilo gitmişti.Sonrasında da uzun bir zaman diliminde yavaş yavaş 10 küsür kilo daha gitti. Ameliyat sonrası doktorum zaten protein ağırlıklı beslenmemi söylemişti.Özellikle akşamları protein alıyordum.Çünkü gaz yapmıyordu.Ve küçük tabaklara geçmiştim artık.Azar azar yiyordum.Yürüyüşlerimi hergün yapıyordum hiç aksatmadan.2.ayda ise bağlı olduğum spor klübünde düzenli cardio ve minik minik ağırlık çalışmalarına başlamıştım.Şu anda dönüşümlü olarak da pilates,zumba ve cardio yapıyorum hala.
biraz zaman gecsin bende baslarım spora ama yazın calışıtıgım için spor biraz zor ama en azından yediklerime dikkat edeyim o zmn bacagımın kalınlıgından ziyade selülüt var bende işte burda bir güzellik merkezine gidiyordum 2 sean gittim gerci cok agrılı bişeydi ordaki doktor bayan sporla selülit gecmez demişti acaba ticari düşündüğü içinmi öyle dedi
Selülit bende de var ama az miktar diyelim.Üst baldır bölgemde var.Aslında selülit masajı çok işe yarıyor inanın.Yaptıran arkadaşım var.Ben de hatta geçen hafta yaptırdım.Oldukca etkiliArkadaşımın selülitli bölgesini bildiğim için gerçekten değişimi çok iyi buldum.Diğer yöntemleri açıkcası bilmiyorum
valla bu gittiğim yerde masajta var ama en etkili yol bu dedi doktor ozon enjekte ediyor hava yani oradaki kanı hareketlendiriyor ama cok acılı bir yöntem bilmiyorum baska yerde yok burda benim selülüt yer yer 3 oldu bacaklarda selülüt cok kötğü görüntü veriyor
Vallahi birazda genetik oluyor bu selülit durumu sevgili gizmo.Gıdalara da dikkat etmek gerekiyor.Sizin yaptırdığınız yöntemi ben kesinlikle yaptıramam.Zira feci fobim var iğne ile yapılan herşeye karşı,acıya hele hiç dayanamamo konuda da hiç bir bilgim yok gerçekten.
Vallahi birazda genetik oluyor bu selülit durumu sevgili gizmo.Gıdalara da dikkat etmek gerekiyor.Sizin yaptırdığınız yöntemi ben kesinlikle yaptıramam.Zira feci fobim var iğne ile yapılan herşeye karşı,acıya hele hiç dayanamamo konuda da hiç bir bilgim yok gerçekten.
Şimdi demesin kimse koskoca karın gerdirmiş,meme küçültmüş:18: Onlar yapılırken baygındım bu yüzden sorun yoktuAma canlı canlı mahvolurum:18:
sizin ne güzel damar yolunu dirsekten almıslar benimkini elden aldılar o yüzden ameliyattan sonra elimi tam yıkayamadım sorun oldu
Seni detaycı seniiibıt bıt gizmo seni
8gün sonra ameliyat olacağım ama reglm 4gün geçti:18: hamile filan değilim sadece stresten sanırım,ameliat günüme denk gelirse ertelenecek4tane bebe aspirini içtim yok yokk ..bunu hemen getirecek yok inadına gelmesse erteleyebilecek yöntem biliyormusunuzz ??
8gün sonra ameliyat olacağım ama reglm 4gün geçti:18: hamile filan değilim sadece stresten sanırım,ameliat günüme denk gelirse ertelenecek4tane bebe aspirini içtim yok yokk ..bunu hemen getirecek yok inadına gelmesse erteleyebilecek yöntem biliyormusunuzz ??
Evet canım doktor listemde vardı .Arkadaşım yıllar önce göğüs büyütme olmuş kendisine memnundu.Araştırdığım dönem karın olan birini ne gördüm ne duydum.Doktorun önerisi banada mantıklı geldi.Kilolu olanların mutlaka ameliyat öncesi vermesi gerekir.Ameliyatın başarı oranı ve senin beklentin yüksek olması açısından.Bir kaç doktora daha danış.Bakalım onların önerileri ne olacak.Allah yardımcın olsun zor dönem.
Evet canım doktor listemde vardı .Arkadaşım yıllar önce göğüs büyütme olmuş kendisine memnundu.Araştırdığım dönem karın olan birini ne gördüm ne duydum.Doktorun önerisi banada mantıklı geldi.Kilolu olanların mutlaka ameliyat öncesi vermesi gerekir.Ameliyatın başarı oranı ve senin beklentin yüksek olması açısından.Bir kaç doktora daha danış.Bakalım onların önerileri ne olacak.Allah yardımcın olsun zor dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?