Gizmo tekrardan merhaba:) Tatlım sen ne kadar paniksin böyle:)) Daha çok yenisin dur bakalım daha.Öyle hemen geçmez bu şişlikler
Biraz sabır göstermen gerekecek malesef.Daha öncede bahsettiğim gibi eşim lazer lipo olmuştu geçen sene Nisan ayında.İlk haftalar yoğun bir şişlik yaşamıştı.Hatta eskisiyle hiç farkı yoktu görüntüsünün.Şiş ve ödemler yavaş yavaş inmeye başlamıştı.Haziran ayında yani tam 3 ay sonra insanlar başlamıştı artık eşime ''kilo mu verdin ne kadar zayıflamışsın'' demeye.Şu anda senesi geliyor nerdeyse ama karın yağlarından eser kalmadı.Sarkma kesinlikle yok.Dalgalanma ya da girinti çıkıntı diye bir şey de yok.Sadece tef gibi gergin değil.Doğal bir yumuşaklık var karnında.
Göğüsündeki sızılar normal.Hatta ara ara minik minik batmalar yanmalar yaşayabilirsin bunlar çok normal.Çünkü o bölgendeki dokular yeni yeni iyileşmeye ve hislerin geri gelmeye başlıyor
Dikiş patlaması diye bir şey yok:) Eşim kot bedeni 36 idi.Şimdi 34-33 giyiyor.1-1.5 beden yani küçüldü.Kendine biraz zaman ver.Lipo da sonuç hemen alınmıyor.
ne güzel acıklamıssın cok sagol cnm tabi burda o yazıları okuyunca haliyle panik oldum bugun 6 günüm biraz daha iyi hareket edebiliyorum lipoda ama zaman zaman batma oluyor buarada 40 kadar inebilmeniz cok güzel bişey soracagım bende bacakta var biraz bacaktan almadı be 40 beden giyiniyordum simdi nasıl oluyor üst bölge 38 olunca alt 40 mı kalıyor sizinde bacakta varmıydı vede komple tüm vucutmu 40 oldunuz