Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

8mart ta canım... yani16gün kaldı:)

inan mutluluk heyecanı sanal vs dememeli demekki insan yürekli olursa hissedebiliyor karşısındakilerinn duygularını inan senin yerine düşünüyorum sanki kendime şafak sayıyorum hadi cnmm sende katıl bir an evvel güzellik yarışmasına burada:)arkandan inşalllahhhh sıra bana gelirrrrr off ya çok istiyorum çokkkkk

canım buradan bulamassan Figen sakar doğan olarak arama yapabilirsin

ben face kullanmıyorum samimiyetle diyorum buradan msn vermek yasakmı?msn de alışkanlığım yok lakin biliyosun ki üyelikler için gerekli bu eğer yasak değilse cvp verdiğinde yazıcam burdan yok olmadı açtırcam bi tane ya ha bu arada ben ist.dayım cnm sigara durumun ne alemde figenciğim

aylardır her gece sabahlara kadar geriye dönük son ameliyat olanlara kadar herbirinizi defalarca okudum bazı nikler aşina kaldı gözümde ama kim kime ne ameliyatı olmuştu kimler yeniydi kimler değildi kim mutsuz du vs kafam karmakarışık oldu artık dedim kendime topla kendini nesli sağlıklı bir şekilkde yararlan buradaki tecrübeleri sanada gecmiş olsun kafamı biraz toparlayınca acilen sırayla tekrar okuycam tüm kıdemlileri(ameliyet olmuş cesur hatunların tecrübelerini)sizler kışkırttınız zaten beni ve eminim bi çoğunu aaa ballandıra ballandıra anlatıla anlatıla tmm dedim kendime iyilik yapmam şartmış benim eh figende güzelliğine güzellk katınca(ameliyatttttt oldummm kızlar yazınca)ertesi gün acil vaka giricem he bu ameliyatlara yahu sabırmı bıraktınız bendeee allah hepinizeee acil şifalar versinnnnnnnnnnnnnn

canım buradan msj yazmak yasak değil..ama benim face sürekli aktif online msj ve resim imkanı daha kolay ya ondan dedim..sigara hala kullanıyormm bende bazen vazgeçecek gibi oluyorm sonra yorumları okuyunca tekrar tamam olacağım diyorum bakalım inşallah vazgeçmessem herkese olduda bitti maşallahdiye yazabilirim

vazgeçme asla kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendimizle ilgili istediğimiz şeyleri ertelemek değilmi...en azından kendi adıma diyeyim bana gelince ekonomik açıdan evdeki hesap çarşıya uymadı bi aksilik olmazsa bir iki haftaya kadar genel bi miktarla hazır olucam inşalh. bir aksilik olmazsa hoş maliyeti ne olacak kime kısmet olucam veya banada kısmet olacakmı bilmiyorum ama... hakkımızda hayırlısı diyelim hepimiz için.Ha bu bu arada ben dr aylin karanlk ve dr aylin bilgnden randvlr almıştım ama grıp oldum iptal ettirdim istedim ki öngörüşmeleri yapayım bi görsünler önerileri ne ne kadar yağ alınmalı ne kadar isterler sigara durumum vs bakalım önümüzdeki haftada gecsin bi kaç muay.olmak istyrm figenciğim sigara içinde bozma kalbini derim ama dr lar sanırım öncesinde şurup vs veriyormuş ki ameliyat esnasında öksürük olmasın diye birde inanıyorum ki ameliyat sonrası içemiyeceksin anestezi etkisi vs işte orda ltfn at figen şu zehiri hayatından de..kendimi en azından buna odaklandırdım cnm..umarım başarırız bu arada mesaj demedim msn adresi vermek yasakmı dedim bilgin varmı cnm a.e.o

arkadaşlar merhaba.5 yıl önce karın germe ameliyatı oldum.öyle ciddi ağrılarım falan olmadı.uzun bir süre eğik yürüdüm tabi ama hiç önemli değildi.ona bakarsanız yıllarca da elimle karnımı gizledim.ameliyat gerçekten benim kişiliğimi değiştirdi.özgüvenim pik yaptı,önceleri utangaçtım inanın o bile büyük ölçüde geçti.o yüzden ihtiyacı olanlara öneririm.özellikle de benimki gibi fazla kilosu olmayıp karın kasları güçsüzlüğünden dolayı hamile görüntüsü olanlara.yalnız ben de çok kötü iz kaldı düşünün o çirkin ize rağmen yine de pişman olmadım yaptırdığıma.10 gün önce izi düzeltmek için tekrar mini karın germe yaptırdım,yanlara da liposuction.bu arada bilginiz olsun kesinlikle ameliyatdan sonra kilo almayın.ben en fazla 3 kilo aldığım halde aldığım kilolar bel ve arkasına doğru birikti.halbuki daha önce o bölgemde hiç yağ yoktu.dikkat edin birdenbire olmuyor yıllara yayılıyor insan anlamıyor.benden bu kadar sorularınız olursa yanıtlarım.görüşmek üzere

Doğrusu bende kim kimdir ne ameliyatı olmuş kime ne cevap yazdım bilmiyorum.Nerdeyse bir senedir paylaşıyorum.Önce yardım aldım şimdi tecrübelenince yardımcı olmaya çalışıyorum.Kadınız önceliklerimiz hep başkaları.İnsanın kendi için yaptığı en güzel şey diye düşünüyorum.Özenip ameliyat olan yoktur.Zaten estetik olmayı düşünmeyen bu topiklere girmez ki.

mrb kızlar bende yarın ankardan dr volkan tayfurla gorusmeye gıdıorum bakalım ne dıcek?cok korkuorum ama salı gunude ferruh bıngule gıdıcm .. cok merak edıorum neler olck ..heyecan dorukta ..

burdan msn vermek yasak mı bilmiyorum,sanırım değildir...canım bi face hesabı açıversene ,sen özel doktor mu düşünüyorsn,ben devlette olacağm bu doktoru çok övüyorlar,ben olayım sonuçlar güzel olursa sende gel bana aynı doktora ol ameliyatını hem fiyatıda özele göre çok uygun canım, ben sana bakarım merak etme,

bugun gıttım drla gorusmeye ( sıgarayı en az 2 hafta onceden komple bırakmam gerektıgını ki bu cok zor benım ıcın yoksa cok gerdıremeyecegını soledı bu bır.ıkıncısı benım tek bobregım calısmıo yanı off bundan dolayıda lıpo yapılamazmıs sadece gobek delıgımın altında kalan derıyı alabılırmıs (bırde benım urolojı doktorum ızın vermezse yapamazmıs o da kesınlıkle ızın vermez adım gıbı emınım yanı benım istedıgım gıbı bısey olmazmıs bu durmda bende bu durumda olmak ıstemem amelıyat falan..ya bı 5-10 kılo daha verırım seneye olurum yada bole catlaklı gobusumle yasarım lıposuz olmaz yanı
salı gunu baska bı doktorla daha goruscem o da aynısını solerse vazgecıcem bu amelıyat ısınden..ama tam tersı bısey solerse bıkac drla daha goruscem ..cok uzuldum bugun oysa drun odasına grmeden once 10 gun once karın germe amelıaytı olmus bı bayanla tanıstım super gorunuodu hoplayıp zıplıodu ıkı buklumde yurumuodu cok enerjıktı cok heveslenmıstım o an tmm dedım kesın olcm dedım taaa ki drla konusana kdr offf ya offf tam korkumu yendım olacak ıs mı bu sımdı (

bence sen sadece bir dr daha gitme diğeri bunlara rağmen olur yaparım derse 1e 1 olucak nasıl karar vericeksin ki bi kaç dr görüş ancak geçmiş olsun madem böbrek prob.var rikse girme derim bu arada kime muay. oldun umarım hakkında hayırlısı neyse o olur..a.e.o

Burdan ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur diye kendi ameliyat sürecimden bahsetmek istiyorum.

Ben ameliyat olalı tam 27 gün oldu. Ameliyatımı Esta World Etiler Hastanesinde Doç. Dr. Fatih Peker yaptı. Şuanda çok iyi durumdayım ameliyat olduğum günden beri ayaktayım.
1 hafta sonra işe başladım iki haftadır araba kullanabiliyorum. Size en önemli tavsiyem doktorunuzu seçerken çok dikkat etmeniz. Hastane koşulları da çok önemli tabii...
ben iki gün kaldım hastanede ve bu süre boyunca gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir ekip tarafından güler yüzle bakıldım.
Ayrıca hocanın asistanı Sinan bey çok tatlı ve ilgili, ameliyat sürecinizden itibaren her şeyimle yakından ilgilendi. ne zaman arasam her sorunumla alakadar oldu.
izlerim çok iyi durumda henüz herhangi bir ürün kullanmama rağmen ince ve düz sadece biraz kırmızımsı diyebilirim.Göbek deliğim muhteşem oldu eski halinden çok daha estetik görünüyor.
Korse kullanmaya devam ediyorum. 6 haftanın sonunda ondan da kurtulacağım. Ödem konusuna gelince benim ikinci haftadan itibaren şişlerim inmeye başladı. Şuanda çok az bir şişlik o da ameliyat
çevremde o kadar karnıma bakınca gerçekten çok mutlu oluyorum. Eski haline düşününce gerçekten iyi ki bu ameliyatı olmuşum diyorum.
Eğer gerçekten bu süreci göze alıyorsanız kendinizi güvenilir ellere emanet etmelisiniz bence en önemli husus bu...
herkese kucak dolusu sevgiler ve mutluluklar her şey gönlünüzce olsun :)

tskr ederım volkan tayfurla gorustum ben..salı gunu gıdıcegım drda aynısını solerse bırakcm bu işin peşini aksını solerse gıdıcem bıac dra daha..bakalım nolck ..

Dudicim hakkında hayırlısı olsun sağlık daha önemli acele etme arkadaşım benim ameliyata ziyarete gel yine bekleriz tanışırız

Geçmişler olsun, böyle mutlu hastaları görünce mutlu oluyorum Öncesi ve sonrası halini görmek çok isterim Sana katılıyorum doktor ve hastane şartları çok önemli

canım göbek deliğinin altından yapacaksa bu ameliatı mini karın germe olacak demekki acaba sarkıklığı yada derinin esnekliğimi az sen yinede bi kaç doktordan görüş al bence lipo yaptırmasanda olur ama karın germeyi sağlığına zararı olmayacaksa yaptır ..benimde 13gün kaldı ama hala sigara içiyorum

Kızlar şişliklerim ne zaman gidecek kocaman oldu karnım. Ne yapmam lazım

sevgili nolac hemen hemen aynı donemlerde amelıyat olduk benımde karnımda sıs var ama ben kılomu yoksa odemmı tam karar veremedım ama cıddı bır cıkıs var karnımda..canım sıkıldı ama ıkı ıhtımal var dımı bırıncısı kılo ıkıncısı sıs ınsallah sıstır ve zamanla ıner yada kılo ordakı olay ozamanda dık yurumeye baslayınca hemen yuruyuse baslıycam benım persembe gunu 1ayım oldu hala yatak ıstırahatındeyım yaram tamamen kapandı ve ben antıbıyotık kremden ız bırakmayan kreme gectım bugun ustelık bugun vucuduma sureklı gıydıgım korsemıde cıkardım doktora sormadım cunku o bana kendını hazır hıssedersen cıkar demıstı..15gun hada yatıcam yatakta..haftada ıkı kez carsı pazar dolasıyorum ama dıger gunler sureklı yatak ıstırahatındeyım ne ıs yapıyorum ne dert ne tasa:)))keyfıme gore gezmeye gıdıyorum arkadslarımı agırlıyorum ve carsı pazar uzun surelı yuruyemıyordum basta ama sımdı daha ıyıyım..bu arada karnımdakı sısle bırlıkte ıctekı dıkıslerımde agrı sızım sızım sızlıyor ama agrı kesıcı almıyorum nedense..galıba normale donsun ıstıyorum artık..yuruyusum herkesın endısesıne ragmen haftadan haftaya dık yurumeye basladım ha bu arada kendımı ve ıctekı dıskılerımı zorlamadan esmene hareketlerı yapıyorum fakat ıllede duz yuruycem dıye kendımı hıcccccccc zorlamıyorum..cunku en buyuk korkum doktorumun dedıgı su cumle'MERAK ETME DIKISLERIN PATLARSA TEKRAR ACAR DIKERIZ'yokya!!!!! allah allah dedım hıc kendımı dıkıslerımı patlatacak kadar yormuyorum...bu gunluk bukadar yaza burun amelıyatı ıcın hazırlık yapıyorum..burun amelıyatını devlete yaptırmak ıstemıyorum cunku cıdden cok ustun koru yapıyorlar..benımkısı kadar zor amelıyat olmus ve suan acıdan dolayı kendınde super degısıklık hıssedemeyen bırısı bıle pısman deılse bence herkes olmalı cunku bu arkadsın bırının yazdıgı gıbı elımle yada yaz gunu hırkayla karnımı gızlemek kadar acı vermez hıcbır amelıyat...herkesı opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…