Burdan ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olur diye kendi ameliyat sürecimden bahsetmek istiyorum.
Ben ameliyat olalı tam 27 gün oldu. Ameliyatımı Esta World Etiler Hastanesinde Doç. Dr. Fatih Peker yaptı. Şuanda çok iyi durumdayım ameliyat olduğum günden beri ayaktayım.
1 hafta sonra işe başladım iki haftadır araba kullanabiliyorum. Size en önemli tavsiyem doktorunuzu seçerken çok dikkat etmeniz. Hastane koşulları da çok önemli tabii...
ben iki gün kaldım hastanede ve bu süre boyunca gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir ekip tarafından güler yüzle bakıldım.
Ayrıca hocanın asistanı Sinan bey çok tatlı ve ilgili, ameliyat sürecinizden itibaren her şeyimle yakından ilgilendi. ne zaman arasam her sorunumla alakadar oldu.
izlerim çok iyi durumda henüz herhangi bir ürün kullanmama rağmen ince ve düz sadece biraz kırmızımsı diyebilirim.Göbek deliğim muhteşem oldu eski halinden çok daha estetik görünüyor.
Korse kullanmaya devam ediyorum. 6 haftanın sonunda ondan da kurtulacağım. Ödem konusuna gelince benim ikinci haftadan itibaren şişlerim inmeye başladı. Şuanda çok az bir şişlik o da ameliyat
çevremde o kadar karnıma bakınca gerçekten çok
mutlu oluyorum. Eski haline düşününce gerçekten iyi ki bu ameliyatı olmuşum diyorum.
Eğer gerçekten bu süreci göze alıyorsanız kendinizi güvenilir ellere emanet etmelisiniz bence en önemli husus bu...
herkese kucak dolusu sevgiler ve mutluluklar her şey gönlünüzce olsun :)
[/QU
geçmiş olsun bende ameliyat olalı bugün tam bir ay oldu senin kadar net bir şey söyleyebilsem keşke yani bilmiyorum dikişlerimin uzun olması benim canımı çok sıkıyo internette gördüğüm hiçbir karın germede benimki kadar yukarda değil iç çamaşırımın altında falan değil söyledğin gibi doktor çok önemli karnım dümdüz ama şimdide bu uzun çizgiyle uğraşıyorum.birde dikişlerinde sızlamalar devam ediyormu seninde bende çok fazla korse çıktığında geceleri uyuyamıyorum sızıdan
takıyorum korseyi hep