bılemıyorum..ama bukadar ust uste amelıyatı aynı anda yaptırıp dayanman allahın sana lutfu olsa gerek..burda karın germe artı yanında amelıyat olan kısıler varsa onlarda goruslerını yazabılır. ger senınde oncekı sonrakı fotoların varsa ınan ben gormek ısterım ıyıles merakla beklıyruz sendekı degısımı..benım sıslerım ınmeye basldı ama 10 kadar sure sonra foto cekılcek hale gelıcek bende koyarım oncekı sonrakını ama oncekını gorecek kadar cesaretım olmayabılır:))))bu arada ıyı bır seyden bahsedeyım dıkısım ınmeye basldıkca dıkıslerımın cok ıyı oldugu ortaya cıkıyor kulakcık olusmadı cok sukur..artı sanırım hıc ız kalmayacakmıs yanı doktorum buna takıntılı kendısı tuhaf bırı onca acı cektım öluyordum adam hıc deılse ız kalmayacak dedı yaaa..benım doktor cıdden kacık:)))neyse kızlar sırada gogus burun goz altı torbası melıyatları bekler benı:))))
Benim bugün 3. Günüm daha dikişlerimi görmedim.çok merak ediyorum inşallah iyi durumdadır:).
arkadaşlar bişi sorcam dikiş izleri için ne kullandınız benim dikişim hem uzun hemde yukardayapıştırma dikiş ama izi kalıyor dimi
Kızlar bugün popuma baktım ama çok hoşuma gitmedi. Popo protezi yapalım diyor doktor ben yağdan pek sonuç alamadım protez taktım şimdi kafaya 3 günlük ameliyatı biri olarak:) bilgisi olan varsa yardımcı olsun noooluuur :)
Asıl benim merak ettiğim sen zatürre nin öksürüğüne nasıl dayandın öksürük çok kötü bişey ya
inşalh.hayırlısıysa arzu eden tüm arkadaşlara ve bana dilerim rabbim dogru dr dogru adres hayırlı ameliyat nasip eder çokkk istyrm çokkk
kimse benı umursamamıs(
inşalh.hayırlısıysa arzu eden tüm arkadaşlara ve bana dilerim rabbim dogru dr dogru adres hayırlı ameliyat nasip eder çokkk istyrm çokkk
Ankara dan tavsiye edebileceğim bir doktor yok ki canım.Topiği okuman lazım olanlarla iletişim kur.Ben de Ercan beye ameliyat olanlardanım.nldglp arkadaşın resmini görmüşün teknik aynı anlayacağın.Çok zordur doktor arama evresi.Allah kolaylık versin canım.
tskr ederım bentoprak..baya bı okudum ama denk gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?