Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Konu: Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)
Sahibi: limon77 Cevaplar
8,041
Görüntüleme
353,587
Mesajı Göster
merhaba ben bu sitenin eskilerindenim aml. olalı 2 seneye yaklaştı sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yeni aml. olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum sevigilerbende 2aydır bu hayyalle yatıp bu hayalle kalkıyorum haftaya prof.aylin bilgin ve diğer dr aylin hnm da randevm vr bakalımdeğerlendirmeler ne olacak ücret vs ona göre düşünücem ama o kdr kilendim ki sorunsuz atlatmış olmana bu hayali dr dan randv alıcam sanırım sennde limon sakıncası yoksa sen 2yl evvel kaça olmuştun lipo da varmıydı (kombinemi)ve sigaqra içiyormuydun dilerim allahtan tüm arzuların sorunsuz gerçekleşsin a.e.o

klavyemde sorun var yenileyene kadar özr herkesten dikkat etmeme rağmen ısrarla alakasız harfler çıkıyor düzgün yazmak için 2satırı nerdeyse saatler geçicek aslında.

cnm ben 2ay pc de araştıra araştıra prof dr aylin bilginden ve opr.dr aylin karanlıktan randev aldım muay. kim beni ne kadar ikna edecek ücret ne olacak bakalım bu arada limonunda dr dan rand.almayı koydum kafama.Buradan cesaret almaya devam ettiğim sürece en geç martta olmak istyrm fakat sigarayla savaşıyorum işte allahım çok istyrm ve isteyen herkese yeni olan arkadaşlara ayrıca kendime her gün dua ediyorummm.

ameliatıma neredeyse 3hafta kaldı bırakamadım şu meretii

Allah seni çocuklarına bağışlamış. Kolay şöyle böyle denilsede yapılan 4 büyük ameliyattan biri karın germe. Benim bugün 6. Günüm ama üç gündür hasta yatıyorum.3. Gün kenemi çok iyi hissedip arabaya binip kızımı derse götürmek ve sonrası üşümek felç etti beni. Sırtımı hissetmiyordumm ağrıdan kambur olmuştum doğrulamıyordum. Bugün biraz daha iyiyim. Yemediğim iğne serum kalmadı.delik deşiğim. Canım yeniden sigara istemeye başladı ama yasak. Zaten sigara istiyorsam iyileştim demek:) dikişlerimi hiç agrımazken şu ara karnındaki dikişler ağrımaya başladı.sizdede olmuşumuydu bu

ameliatıma neredeyse 3hafta kaldı bırakamadım şu meretii

Son hafta düşürdüm bi paketten 7 ye son üç gün 2 3 öyle içtim. Sonrasında 1 hafta yok. Yoksa meme başın ayda göbek deliğin düşer dedi doktor. Yarın 1 hafta oluyor 1 tane izin verdi.

canım üşüttünmü sen..üşütmedinse bile sen çok erken ayaklandın ben sana dedim kendi kendine nazarlara geldin...yat dinlen iyice böyle bir ameliatın 3.gününde kalkıp araba kullanılırmı yaww! sen uslu dur birazcık bakalım!!!herşey güzel giderken kendi kendine eziyete çevirme..geçmiş olsun acil şifalar,okuttur kendini bi Allah nazarlardan korusun

Evet iyi üşüttüm. Bugün doktora gidiyorum ağrılarım çok özellikle popo bölgesinde ameliyattan sonra bu kadarını yaşamadım ben kötüye gidiyorum ve çok üzülüyorum ya

Evet iyi üşüttüm. Bugün doktora gidiyorum ağrılarım çok özellikle popo bölgesinde ameliyattan sonra bu kadarını yaşamadım ben kötüye gidiyorum ve çok üzülüyorum ya

geçmiş olsun nolac bende ameliyattan sonraki 4-5 gün çok rahattım ama ikinci hafta ağrılarım arttı korktum senin gibi ama geçiyo 3 haftam bitti hala arada sırada bir ağrı geliyor bıçak batması gibi oda normalmiş herkes öyle diyo birde karnım hala şiş hamile gibi bu canımı sıkıyor

Ameliyattan sonra sigara işçden varmı arkadaşlar lütfen beni aydınlatın doktor 1 hafta olunca 1 taneye izin vermişti ama ben beş tane içtim çok pişmanım(

Ameliyattan sonra sigara işçden varmı arkadaşlar lütfen beni aydınlatın doktor 1 hafta olunca 1 taneye izin vermişti ama ben beş tane içtim çok pişmanım(

Ameliyattan sonra iğrenç geliyordu sigara kokusu bile yaralarınız geç yada kötü iyileşebilir bu soruya herne kadar ben içtim hiç biley olmadı gibi cevaplar gelse bile içilmemeli birine birşey olmaması diğerine olmayacağı anlamına gelmiyor

benım 3hftayı gerıde bıraktım hem kendım bıraz canı tatlı oldugumdan hemde zaturreden dolayı 2hafta gerıden takıb edıyorum ama doktorumda öle sen bugun amelıyat olup yarın kalktım dıyene ozenme yavas ıyıles ama ıyıles dedıgınden(doktorumda bana benzıyor)bende hıc acele etmedım dıkıslerım kendımı yordugumda acıyor bugun usudum acıkcası..ve pansuman oldugudma dıkıs ustum usuyor kendım evde sabah aksam antıbıyotık krem suruyorum ıplerım 1ayda erıycektı ama yaram kapandı bıle..korseden dolayı tamamen duz yuruyemıyorum ama sanırım 10gune kadar duz yururum allah bılırm gercı ama ıyılesme seyrım bunu gosterıyor ya hanı derlerya egrısı dogrusunu buldu dıye galıba agır gectıgınden daha dıkkatlı bakıldı ve yaram cıdden cok ıyı kapandı belkı hafıf gecse senın gb hemen ayaga kalksam daha sonradan zorluk cekebılırdım belkı..dıyecegım sukı bukadar tez canlı olmak sadece sana zarar verır..olabıldıgıne dıkkatlı ol..kas yapalım derken goz cıkarmayalım allah yardımcın olsun bu arada ben sıgara kullanmıyordum ya bırde kullansaydım sanırım kurtulamazdım..

aklıma gelenı yazayım ole gıdeyım bakın doktorumla cok ıyı anlasamıyruz ama buna ragmen sunu demıstı baska doktorlar 3gunde cıkarıyor o sırada daha amelıyat sonrası durum bellı deıl evde yatmak lazım benım doktorum basıt estetıklerı bıle en az 5 gun yatırıyordu yanı amelıyat sonrası durumu ıyıce gormek ıcın dıyecegım sukı bsta bende hastanede ıyıydım nezaman yaraların ıyılesme donemı baslıyorsa ozaman acılar baslıyor ayrıca yaram ıyılestıkce gerılıyor benımde su dık yurume ısını tam halletsem bende mutlu olcamda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…