canım cevap vermek isterdim ama çoğunluk ya izmir yada istanbul ankara dışında olma şansın yokmu?
cnm ben 2ay pc de araştıra araştıra prof dr aylin bilginden ve opr.dr aylin karanlıktan randev aldım muay. kim beni ne kadar ikna edecek ücret ne olacak bakalım bu arada limonunda dr dan rand.almayı koydum kafama.Buradan cesaret almaya devam ettiğim sürece en geç martta olmak istyrm fakat sigarayla savaşıyorum işte allahım çok istyrm ve isteyen herkese yeni olan arkadaşlara ayrıca kendime her gün dua ediyorummm.
dayanamadım 2kez bılınc kaybı yasadım oksurmekten korktugum ıcın nefes almıyordum buyuzden ıkı kez bılınc ve nabzı kaybedıyordu doktor 3gun hıc uyumadan agladım ve esımle cocuklarımla vedalastım..esım bashekımın odasını basıp tehdıt ettı butun doktorlar 4gun benı hayata dondurmek ıcın ugrastılar..tam 11gun hastnede yattım oksıjen ve buhar yesıl rectelı kortızonlu ılaclarla hayata dondum..hala yatıyorum sen kahvaltı hazırlamıssın esıne masallah ben kendı kahvaltımı yapamıyorum 3hafta oldu ben amelıyat olalı daha yuzmdekı sarı renk yenı pembelestı amelıyat sonrası ne tomografıler ne kalp cıger teshıslerı yapmadılar..ama olumun esıgınden cevırdıler oda esım bashekımı odasında zıyaret etmeseydı coktan ölmustum cunku benım doktorum benlık deıl gogus hastalıklarının ısı dıyordu goguscu ben anlamam dıyordu vs vs vs sımdı hıkaye gıbı gelıyor:))))bugun ılk banyomu oldum sızlıyor dıkıslerım...mınık anektotlar yazayımda seyrını merak edenelr ıcın yardımcı olur belkı..
ameliatıma neredeyse 3hafta kaldı bırakamadım şu meretii
Allah seni çocuklarına bağışlamış. Kolay şöyle böyle denilsede yapılan 4 büyük ameliyattan biri karın germe. Benim bugün 6. Günüm ama üç gündür hasta yatıyorum.3. Gün kenemi çok iyi hissedip arabaya binip kızımı derse götürmek ve sonrası üşümek felç etti beni. Sırtımı hissetmiyordumm ağrıdan kambur olmuştum doğrulamıyordum. Bugün biraz daha iyiyim. Yemediğim iğne serum kalmadı.delik deşiğim. Canım yeniden sigara istemeye başladı ama yasak. Zaten sigara istiyorsam iyileştim demek:) dikişlerimi hiç agrımazken şu ara karnındaki dikişler ağrımaya başladı.sizdede olmuşumuydu bu
canım üşüttünmü sen..üşütmedinse bile sen çok erken ayaklandın ben sana dedim kendi kendine nazarlara geldin...yat dinlen iyice böyle bir ameliatın 3.gününde kalkıp araba kullanılırmı yaww! sen uslu dur birazcık bakalım!!!herşey güzel giderken kendi kendine eziyete çevirme..geçmiş olsun acil şifalar,okuttur kendini bi Allah nazarlardan korusun
Evet iyi üşüttüm. Bugün doktora gidiyorum ağrılarım çok özellikle popo bölgesinde ameliyattan sonra bu kadarını yaşamadım ben kötüye gidiyorum ve çok üzülüyorum ya
geçmiş olsun nolac bende ameliyattan sonraki 4-5 gün çok rahattım ama ikinci hafta ağrılarım arttı korktum senin gibi ama geçiyo 3 haftam bitti hala arada sırada bir ağrı geliyor bıçak batması gibi oda normalmiş herkes öyle diyo birde karnım hala şiş hamile gibi bu canımı sıkıyor
Ameliyattan sonra sigara işçden varmı arkadaşlar lütfen beni aydınlatın doktor 1 hafta olunca 1 taneye izin vermişti ama ben beş tane içtim çok pişmanım(
1978figen
bende hala içiyorumm
ameliatıma neredeyse 3hafta kaldı bırakamadım şu meretii
Kendi başına bırakımıyorsan mora terapi merkezlerini araştır canım inan bırakırsın.
Allah seni çocuklarına bağışlamış. Kolay şöyle böyle denilsede yapılan 4 büyük ameliyattan biri karın germe. Benim bugün 6. Günüm ama üç gündür hasta yatıyorum.3. Gün kenemi çok iyi hissedip arabaya binip kızımı derse götürmek ve sonrası üşümek felç etti beni. Sırtımı hissetmiyordumm ağrıdan kambur olmuştum doğrulamıyordum. Bugün biraz daha iyiyim. Yemediğim iğne serum kalmadı.delik deşiğim. Canım yeniden sigara istemeye başladı ama yasak. Zaten sigara istiyorsam iyileştim demek:) dikişlerimi hiç agrımazken şu ara karnındaki dikişler ağrımaya başladı.sizdede olmuşumuydu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?