• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mini yapabilirim demişti.sadece ön taraftayı sarkmam. Ama tüm yapmış esnemen çok iyiydi dedi. Anestezi uzmanı en az zarargöreceğim şekilde olsun ne diye bunu önerdi. Bu sabah iyi uyandım eğilip kalkacak suretiyle eşime kahvaltı hazırladım.ama sırtım çok ağrıyor tutulmuş kalmış gibi.en titreyerek ayrılmışım. Ameliyatta vücut ısısını düşürüyorlarmış. Benim ameliyattan çok üşümeye ilgili sorunlarım var:))

bılemıyorum..ama bukadar ust uste amelıyatı aynı anda yaptırıp dayanman allahın sana lutfu olsa gerek..burda karın germe artı yanında amelıyat olan kısıler varsa onlarda goruslerını yazabılır. ger senınde oncekı sonrakı fotoların varsa ınan ben gormek ısterım ıyıles merakla beklıyruz sendekı degısımı..benım sıslerım ınmeye basldı ama 10 kadar sure sonra foto cekılcek hale gelıcek bende koyarım oncekı sonrakını ama oncekını gorecek kadar cesaretım olmayabılır:))))bu arada ıyı bır seyden bahsedeyım dıkısım ınmeye basldıkca dıkıslerımın cok ıyı oldugu ortaya cıkıyor kulakcık olusmadı cok sukur..artı sanırım hıc ız kalmayacakmıs yanı doktorum buna takıntılı kendısı tuhaf bırı onca acı cektım öluyordum adam hıc deılse ız kalmayacak dedı yaaa..benım doktor cıdden kacık:)))neyse kızlar sırada gogus burun goz altı torbası melıyatları bekler benı:))))

Benim bugün 3. Günüm daha dikişlerimi görmedim.çok merak ediyorum inşallah iyi durumdadır:).

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmişler olsun nolac cım cesaretine sağlık :)benimde 20. günüm ağrılar geçti tamamen hafta sonu sınavlarım vardı otobüsle yalnız gittim yürüyüş falanda yapabiliyorum ama şişlik var ve dikişlerim kaşınıyo göbek deliğimdeki dikişim hala alınmadı cumaya alıcak doktr

arkadaşlar bişi sorcam dikiş izleri için ne kullandınız benim dikişim hem uzun hemde yukarda:37: yapıştırma dikiş ama izi kalıyor dimi

Jel ve iz bantları kullandık.Ne kadar faydalı bilemem.Kullanmayanla kullananı görseydim aradaki farkı anlardım ama :34: İzler tamamen gitmiyor.Zamanla soluklaşıyor kesik izi gibi kalıyor.Benim onbir ay oldu.Yanlar soluklaştı ortası belirgin.Çamaşır içinde kalıyor zaten çok yukarda değil.

Bugün drenler çıktı dikişim korkuttu ama doktor geçiceğini söyledi 3. Günüm bitti ve ben araba kullandım.ama yorulmuşum şimdi anladım .kaşıntı hissi var nr demek oluyor bu kızlar başınıza gelişdmi göbek deliği ve göğüste var

Kızlar bugün popuma baktım ama çok hoşuma gitmedi. Popo protezi yapalım diyor doktor ben yağdan pek sonuç alamadım protez taktım şimdi kafaya 3 günlük ameliyatı biri olarak:) bilgisi olan varsa yardımcı olsun noooluuur :)

mrb kızlar kac gundur okuyorum yazdklarınızı ancak bugun bıtırebıldım :) bı ara cok kafayı takmıstm ve arastrmaya baslamstım karın gerdırmeyı sonra bı takım sorunlardan dolayı erteledım bıraz arastrmayı..ve şimdi yıne basladım.bana yardımcı olabılır mısınız?mesela ankarada onerebılcegınız dr var mı ön görüşme için gıdebılecegım.nebıl bozdoganı okudum almanyalıkızdan ama sanırım o memnun kalmamıs ve bı sure sonrada yazmayı bırakmıs..bunun dısında bıldıgınız dr var mı?

o arastrdıgm donemde sagolsun jelesec ve nldglp arkadaslarımız bana yardmcı oldular..nldglp arkadasımızın fotolarını goruncede baya bı iştaha geldım yaptrma konusunda :) bayıldım resmen yenı halıne..

bu arada boyum 1.69 kılom 70 sızce kılo vermelı mıyım olmadan once?yoksa bu sekılde olan var mı aranızda?

ve bırde oncesı sonrası fotosu olan arkadaslar varsa benı ekleyebılırler mı acaba?korkularımı yenıp motıvasyon olmam acısından.. (cok sey istedım bılıorum ) şimdiden tskr ederım ..

Asıl benim merak ettiğim sen zatürre nin öksürüğüne nasıl dayandın öksürük çok kötü bişey ya

dayanamadım 2kez bılınc kaybı yasadım oksurmekten korktugum ıcın nefes almıyordum buyuzden ıkı kez bılınc ve nabzı kaybedıyordu doktor 3gun hıc uyumadan agladım ve esımle cocuklarımla vedalastım..esım bashekımın odasını basıp tehdıt ettı butun doktorlar 4gun benı hayata dondurmek ıcın ugrastılar..tam 11gun hastnede yattım oksıjen ve buhar yesıl rectelı kortızonlu ılaclarla hayata dondum..hala yatıyorum sen kahvaltı hazırlamıssın esıne masallah ben kendı kahvaltımı yapamıyorum 3hafta oldu ben amelıyat olalı daha yuzmdekı sarı renk yenı pembelestı amelıyat sonrası ne tomografıler ne kalp cıger teshıslerı yapmadılar..ama olumun esıgınden cevırdıler oda esım bashekımı odasında zıyaret etmeseydı coktan ölmustum cunku benım doktorum benlık deıl gogus hastalıklarının ısı dıyordu goguscu ben anlamam dıyordu vs vs vs sımdı hıkaye gıbı gelıyor:))))bugun ılk banyomu oldum sızlıyor dıkıslerım...mınık anektotlar yazayımda seyrını merak edenelr ıcın yardımcı olur belkı..

lebideryahayat
Papatya
Giriş tarihi
Nov 2012
zaturre

nolac kullanıcısından alıntı
Asıl benim merak ettiğim sen zatürre nin öksürüğüne nasıl dayandın öksürük çok kötü bişey ya
dayanamadım 2kez bılınc kaybı yasadım oksurmekten korktugum ıcın nefes almıyordum buyuzden ıkı kez bılınc ve nabzı kaybedıyordu doktor 3gun hıc uyumadan agladım ve esımle cocuklarımla vedalastım..esım bashekımın odasını basıp tehdıt ettı butun doktorlar 4gun benı hayata dondurmek ıcın ugrastılar..tam 11gun hastnede yattım oksıjen ve buhar yesıl rectelı kortızonlu ılaclarla hayata dondum..hala yatıyorum sen kahvaltı hazırlamıssın esıne masallah ben kendı kahvaltımı yapamıyorum 3hafta oldu ben amelıyat olalı daha yuzmdekı sarı renk yenı pembelestı amelıyat sonrası ne tomografıler ne kalp cıger teshıslerı yapmadılar..ama olumun esıgınden cevırdıler oda esım bashekımı odasında zıyaret etmeseydı coktan ölmustum cunku benım doktorum benlık deıl gogus hastalıklarının ısı dıyordu goguscu ben anlamam dıyordu vs vs vs sımdı hıkaye gıbı gelıyor:))))bugun ılk banyomu oldum sızlıyor dıkıslerım...mınık anektotlar yazayımda seyrını merak edenelr ıcın yardımcı olur belkı..

inşalh.hayırlısıysa arzu eden tüm arkadaşlara ve bana dilerim rabbim dogru dr dogru adres hayırlı ameliyat nasip eder çokkk istyrm çokkk

kimse benı umursamamıs :((

Ankara dan tavsiye edebileceğim bir doktor yok ki canım.Topiği okuman lazım olanlarla iletişim kur.Ben de Ercan beye ameliyat olanlardanım.nldglp arkadaşın resmini görmüşün teknik aynı anlayacağın.Çok zordur doktor arama evresi.Allah kolaylık versin canım.

Ankara dan tavsiye edebileceğim bir doktor yok ki canım.Topiği okuman lazım olanlarla iletişim kur.Ben de Ercan beye ameliyat olanlardanım.nldglp arkadaşın resmini görmüşün teknik aynı anlayacağın.Çok zordur doktor arama evresi.Allah kolaylık versin canım.

tskr ederım bentoprak..baya bı okudum ama denk gelmedı :(

Back