merhaba arkadaşım,bende senin gibi yeni yeni yazıyorum ve müdavim olan arkadaşlar gördükçe cevap veriyorlar sağolsunlar,sanırım henüz okumadılar..ama ben bildiğimm kadarıyla cvp vereyim evet lipo yapılan bölgeden kilo almazmışsın ama başka bölgelerden alırmışsın yani göbek ve kalçaya yapılacaksa daha sonra kilo alırsan kol ,sırt,bacak gibi dokunulmamış yerlerden alıyormşsun eğer çok kilon yoksa bence lipoyu hiç yaptırma ki ben 160 boyunda ve75kğ yum...ama göbek berbat sarkık ve çatlak bende mayıs ayı gibi olmayı istiyorum allahtan bişey olmassa ,üst tarafım ince kalça ve göbek fazla bende, göbek gider ameliatlada kalçamada lipo yapalım derse istemeyi düşünmüyorum ,yürüyüşe başlayacağım ameliata kadar ne kadar verirsem kar diyorum..bide sigarayı bırakmaya çalışırken daha kötü almam inşallah..Cemil beyin çok iyi bir doktor olduğunu çok okudum bende ona olabilmeyi çok isterdim ama madii açıdan bu imkansız sanırım 4000tl civarı onun ameliat ücreti..ben devlet hastanesinde çok ii olduğunu duyduğum doktora gittim fiyat açısından birde ulaşım açısından daha kolay olacak..inşallah bizlerde birgün ameliat olan arkadaşlar gibi olur,kurtulur ve olmak isteyenlere destek olabiliriz..sana şimdiden çok geçmiş olsun..