Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende dusunuyorum bu ameliyati ve arastirma safhasindayim ltf ayrintjli bilgi verirmisin sonrasi sıkintilimiydi ve dr un kimdi ayrica ucret ne kadar odedin yardimlarini bekliyorum..

Yarın ameliyatım var çok korkuyorum kızlar dua edin karın germe göğüs toparlama ve hafif. Kalça toparlama ne yapıcım bilmiyorum

Kızlar dün saat 18 de ameliyata girdim 6 saat sürdü.ve göğüs germe karın germe lîpo ve çıkan yaglarla popo doldurma.ve işin önemli kısmı Türkiye'de ilk kez bende denediğini söyledi doktorum belden uyuşturucu ve göğüsümde uyuştu.ve bugün bi restoranda öğle yemeği yiyip ee geldik.drenlerim yarın çıkıcam.ve dayak yemiş gibiyim mosmor bide dudağıma dolgu yapmış çıkan yağlardan göğüslerim çeneme değeyecek:) karnımı görmedim sarılı ama dü görünüyor kaslar dikildi diye hareket zorluğu var.ve ben çoook mutluyum.grip olmama ragmen

Geçmiş olsun 6 saat süren bir ameliyat ve belden uyuşturdular çok ilginç.Dolgu yağların zamanla eridiğini söylüyorlar doktorunuz bu yöntem hakkında ne gibi bilgiler verdi acaba.Paylaşırsanız sevinirim.

Kod:
Geçmiş olsun 6 saat süren bir ameliyat ve belden uyuşturdular çok ilginç.Dolgu yağların zamanla eridiğini söylüyorlar doktorunuz bu yöntem hakkında ne gibi bilgiler verdi acaba.Paylaşırsanız sevinirim.
.

5 saatlik bel ile boyun arasında kemikten iğneyi yaptı ama ameliyat uzayınca son bi saat barkovizyon almışım.ben görmek istemiyorum dedim kolumdan bi iğneyle uyudum aynı zamanda .yagların yüzde kırkı eriyormuş sırt üstü yatma dedi yan yatmak çok zor ama ben bı işlemi biraz toparlanınca tekrarlarsam kalıcı oşurmuş

Yanlış yazmışım son bi saat narkoz demek istedim

Geçmişler olsun, belden uyuşturma bunu duymadım karın germede olan doktorunuz kim ?

yanı bunu okuyunca bana ınanılmaz geldı..nasıl hareket edebılıyorsun?nasıl sızlamıyor grıpten bahsedıyorsun..masallah dıyım nazar degmesın ama ayrıntılarını ayzarsan bence olmak ısteyenlere daha ıyı bır ornek olcaksın ama kendı durumumla kıyaslıyorumda bıgun 2haftayo 3gun gectı ama sızıdan dogru durust hareket edemıyorum..edıyorum tabıde ama sızlıyor uzun sure ayakta kalamıyorum..yardımdısz fazla dısarı cıkamıyorum..benımkısı cansa sızınkısı ne??ya ben gercekten abartıyormuyum(((

arkadaşım ben okuduklarıma inanamıyorum sen uzay teknolojisi iile filanmı oldun bu hangi hastane hangi doktor? hadi 6saatlik ameliatı geçtinm ,geçirdiğin biçok işlemide geçtim yaw sen tam karın germe olmadınmıki hemen hastaneden çıkıp üzerine nasıl yemek yedin?ve popo doldurma yaptırıp sırt üstü yatamaman normalde o karınla benim bildiğim v şeklinde yatman gerekir lipoda yapılmş yan nasıl yatacaksın ayyy vallahi çok şaşırdım en çok şaşırdığım ise seni hangi doktor GRİP olduğun halde ameliata aldı ,nasıl alabildi hayretler içindeyim !! bunca şeye rağmen sana 41 kere maşşalah arkadaşım aman herkese söyleme nazarlara gelme geçmiş olsun...sorularıma tek tek cvp yazarsan çok memnun olurum ...çok merak ettim canım benimm

Kızlar bugün kötüyün biraz öksürük çok zorluyor.doktor sırt üstü yatma dedi dün gece yan yattım hep.kızlar öyle bahsettiğinîz gîbi v poZisyonu yok bende ayakta çok eğilmiyorum.kızlar gribim hafifi bide ben grip aşısı olmuştum. Bide spinal olunca aldı amrliyata ama o son bi saatlik narkoz mahfetti ciğerlerimî nefes almakta zorlanıyorum.ben Konya'da yaşoyorum doktorum Mehmet Mustafa kıyar.yemek olayı hastaneden çıkıp eve gelirken eşim moral olsun diye evimin hemen yanındaki restorana kaşkolumun içînde direnlerle girdim.bıgün muayenehanede çıkaracak dîrenleri.nu ameliyat zor kızlar ama çok güzel insan pîşman olamıyor.

Lipolu yerler çok acıyor bi seferde olsun istedim ama zorluyor.popom içinde bazen sırt üstü yatıyorum erîrse toparlanınca bî daha ilave yaptırırım:) napıyım :)

bılemıyorum..ama bukadar ust uste amelıyatı aynı anda yaptırıp dayanman allahın sana lutfu olsa gerek..burda karın germe artı yanında amelıyat olan kısıler varsa onlarda goruslerını yazabılır. ger senınde oncekı sonrakı fotoların varsa ınan ben gormek ısterım ıyıles merakla beklıyruz sendekı degısımı..benım sıslerım ınmeye basldı ama 10 kadar sure sonra foto cekılcek hale gelıcek bende koyarım oncekı sonrakını ama oncekını gorecek kadar cesaretım olmayabılır:))))bu arada ıyı bır seyden bahsedeyım dıkısım ınmeye basldıkca dıkıslerımın cok ıyı oldugu ortaya cıkıyor kulakcık olusmadı cok sukur..artı sanırım hıc ız kalmayacakmıs yanı doktorum buna takıntılı kendısı tuhaf bırı onca acı cektım öluyordum adam hıc deılse ız kalmayacak dedı yaaa..benım doktor cıdden kacık:)))neyse kızlar sırada gogus burun goz altı torbası melıyatları bekler benı:))))

Çok geçmiş olsun Karın germede nasıl yan yatılıyor.Ben hiç yatamadım yatanıda ilk kez duydum maşallah diyim.V biçimi yattım uzun süre malum karın dikişleri yan yatırmıyor insanı.Yan yatmaya alışkın biri olarak çok zorlandım.Yağların eridiğini, kalıcı olmadıklarını duydum.Yaptıranı görmedim açıkçası.

çok teferruatlı bi ameliyat olmuş çook geçmiş olsun..bence hepsini aradan çıkarman güzel olmuş.. :)) ama ağrılarına nasıl dayaniosun bende merak ediom inan...bu arada bende karın germe yaptırırken göğüslerimi toparlatmadığım için çok pişmanım ( nie aklıma gelmedi böyle bişiii anşamıyorum...ama şimdi onu yaptırmaya hiç halim yok belkii sonraaaa .... :2:

Göğüs hiç acımıyor . Korseden herhalde ben yan yapabiliyorum ama lipo yerleri çok kötü. En büyük sorunum baş ağrısı. Ya ben çok enteresan şeyler yaşadım sabahım 9 undan akşamın altısına kadar ameliyat hanede sıranın bana gelmesini bekledim. Sonra gidince anestezi uzmanı pat diye 5 saat uyutmak narkozla çok tehlikeli belden iğneye göğsünüde uyutup bunu ilk kez Türkiye'de sana yapıcım dedi ve ben kabul ettim nasıl bi cesaret bilmediğimiz bişey:))eşim akşama kadar uğraştı vazgeçirmek için ama ben bunu olmak istiyordum.şu an evde hala serum alıyorum bugün baş ağrım ve nefes problemim var.6 saatten sonra odama döndüğümde eşim dudağımdaki Şişliğin narkozdan ve uzun süre ameliyatta kalmaktan olduğunu sanmış doktora sormuş doktorda hayır ben doldurdum çok inceyi demiş ve çok sevdim ben ya küçük bi sürpriz oldu. Karınla göğüs birlikte çok mantıklı ama bacak lipo kesinlikle yaptırmayın çok kötü ağrısı var:)

Drenlerim düşündürüyor beni bugün çıkmadı doktorum rahatsızlık yarın çıkacak. Beni aydınlatırmısınız acıyorum çıkarken ayda uyuşturuyorlarmı?

ben başka bir ameliatımdan biliyorum drenlerin çıktığnı hissetmiyorsun bile:) ama kafama bişey takıldı dr 5saat anestezi çok tehlikeli demiş yaa...e burada ameliat olan herkes ortalama 5saat kalıyor ameliatta,bu çok tehlikeli olsa bence herkesi epidular olarak ameliat ederler hem 5saati bırak bir arkadaşn 11saaat sürmüştü ama narkoz tehlikeli die düşündüyse olabilirde
ameliat olacak herkes ister istemez alıyor narkozu...bu a rada senin tam karın germemi oldu minimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…