istanbul benim icin daha uygun olur.ben yutrdisindayim orda ablam var destek olur bana diye yoksa bir farki oolmaz
tavsiye edebileceginiz doktor varmi özellikle istanbulda
pazartesi aksami amelyat oldum ve bugun cumartesi alisveris merkezini yarim saat olsada dolastim. yururken cok belim agriyor baska bi sorunum yok.sadece tabi daha cocuklarimi kucagima alamiyorum ve eğik yuruyorum. karnimda dun sargilar degisti. gorunce karnimi tansiyonum dustu ve yarim saatte zor kendime geldm. bayiliyordum az kalsin su istedim hemen :) simdilik durumum boyle. he bide direnler daha takili.direnlerle geldm memlekete daha cikicak gibi durmuyor.
pazartesi aksami amelyat oldum ve bugun cumartesi alisveris merkezini yarim saat olsada dolastim. yururken cok belim agriyor baska bi sorunum yok.sadece tabi daha cocuklarimi kucagima alamiyorum ve eğik yuruyorum. karnimda dun sargilar degisti. gorunce karnimi tansiyonum dustu ve yarim saatte zor kendime geldm. bayiliyordum az kalsin su istedim hemen :) simdilik durumum boyle. he bide direnler daha takili.direnlerle geldm memlekete daha cikicak gibi durmuyor.
ay ohalde nasil gezdin masallah kendine dikkat et canimmm sakin cocuklari kucana alma direnler ne zaman alinir doktorun o halde seni nasil yolladi anlamiyorum siz yazinca ben korkuyorum doktorum beni iyilesene kadar hastaneden cikarmadi direnleri hastanede aldiiii öyle bir sey olamaz dedi size bir sey olursa sorumlu ben olurum dediiii türkiyenin bu sistemini sevmiyorum hadi hastanin bakacak kimsesi yoksaa ayyy düsünemiyorum kes eve yollaaaa direnleri dikisi alda öyle yolla bariiiii allah allahhhhh valla sinir oldumm
ağrıların nasıl hala devam ediyormu alışveriş merkezini nasıl gezdin o halde kendine iyi bak...
bak korkuttun beni şimdi.demin direnlerin sonucunu özledim. az hareket et dedi bana doktor. bi yatma gezin diyor, bi cok haraket ettın dıyor. galiba ben bi ortasını sağlıyamadım. sali günü aslında alıcak direnleri ama daha düşmesi gereken seviyeye düşmedi. o günde bi kaç dikişi alıcakmış. gerısınıde memleketınde aldırabilirsin ıstersen dedi. bugün biraz daha iyim. sadece eğik gezınce belim cok ağrıyor. valla düeleyim derken yamuldum galiba :)))
merak edip soranlar olmuş jelesec e oy vermek için.link aşağıda arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yazmadan-duramayan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
sargilar degistiginde gordum cok kisa cunku gorunce bayginlik geciriyordum. sanki cok uzun kesmiş. sendeki izler peki duruyormu?? bu izler icin bisey yapabilirmiyiz
Almanyalı;geçmişler olsun kusura bakma geç oldu pek buraya bakamadım rahatsızlığımdan dolayı, daha çok yeni ameliyatın ilk görünler hep galiba senin verdiğin tepkiyi veriyorlar hemen bozma moralini zamanla silikleşiyor o izler ben yaptıranları gördüm bire bir sonrası dövme yaptırırsın çok rahatsız olursan sevgiler
sargilar degistiginde gordum cok kisa cunku gorunce bayginlik geciriyordum. sanki cok uzun kesmiş. sendeki izler peki duruyormu?? bu izler icin bisey yapabilirmiyiz
benim cizgimda var nerdeyse 4 ay olacak uzun kirmiziya yakin pembe bir cizgiiiiama olsun eski karnimizdan güzel
aksam ben bakarken esim ne yapiyorsun dedi amaliyat izine bakiyorum bir promlem varmi diye dedim esimde yok yokkkk iyi
hahhayyyy güldüm simdi sen kafaya takarsin bir yerini daha kestirirsin inan güzel güzel diyorrrrr hahhayyyy
adamin gözünü nasil korkutysamjelejec demis dögme olur ama ben istemiyorum zamanla rengi acilir belli bile olmazzzz
güzelim erkekler pek bakmaz ize mize onların beyini ve hormonları başka şeylere odaklıbenim gördüğüm kızların izleri bayağı silikleşmişti bebem isteyen yaptırsın dövme ben düşünüyorum rahatsız ederse ama etmez ise yaptırmam tabi canım kıymetli acısına dayanmak zor olabilir kalıcı dövmenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?