• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tavsiye edebileceginiz doktor varmi özellikle istanbulda

Ben Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum sekiz ay önce çok memnunum:nazar: Sitede Ercan beye ameliyat olan çok kişi var.Yazışmak yetmedi görüşmeye başladık bir çoğu ile.Ah biz hanımlar :52: İyide oldu canlı örnekler görme açısından.Yeni ameliyat olmuştan bir yılı geçen ameliyat olan da olunca insan olacağı ameliyatın bütün evrelerini görüyor süper bir şey bu :nazar::nazar::nazar:
Ben de çok araştırdım beş doktorla görüştüm kararımı öyle verdim.Çok zordur doktor araştırma evresi Allah kolaylık versin.Bir araştır görüş doktorlarla ve kararını öyle ver.Canlı örnek gör diyeceğim ama uzaktasın sanırım.Canlı örnek çok önemli gerçekten hem doktorun tekniğini görüyorsunuz hemde moral oluyor.Şimdiden geçmiş olsun ve kolay gelsin.

pazartesi aksami amelyat oldum ve bugun cumartesi alisveris merkezini yarim saat olsada dolastim. yururken cok belim agriyor baska bi sorunum yok.sadece tabi daha cocuklarimi kucagima alamiyorum ve eğik yuruyorum. karnimda dun sargilar degisti. gorunce karnimi tansiyonum dustu ve yarim saatte zor kendime geldm. bayiliyordum az kalsin su istedim hemen :) simdilik durumum boyle. he bide direnler daha takili.direnlerle geldm memlekete daha cikicak gibi durmuyor.

pazartesi aksami amelyat oldum ve bugun cumartesi alisveris merkezini yarim saat olsada dolastim. yururken cok belim agriyor baska bi sorunum yok.sadece tabi daha cocuklarimi kucagima alamiyorum ve eğik yuruyorum. karnimda dun sargilar degisti. gorunce karnimi tansiyonum dustu ve yarim saatte zor kendime geldm. bayiliyordum az kalsin su istedim hemen :) simdilik durumum boyle. he bide direnler daha takili.direnlerle geldm memlekete daha cikicak gibi durmuyor.

ağrıların nasıl hala devam ediyormu alışveriş merkezini nasıl gezdin o halde kendine iyi bak...:20:

ay ohalde nasil gezdin masallah kendine dikkat et canimmm sakin cocuklari kucana alma direnler ne zaman alinir doktorun o halde seni nasil yolladi anlamiyorum siz yazinca ben korkuyorum doktorum beni iyilesene kadar hastaneden cikarmadi direnleri hastanede aldiiii öyle bir sey olamaz dedi size bir sey olursa sorumlu ben olurum dediiii türkiyenin bu sistemini sevmiyorum hadi hastanin bakacak kimsesi yoksaa ayyy düsünemiyorum kes eve yollaaaa direnleri dikisi alda öyle yolla bariiiii allah allahhhhh valla sinir oldumm

ay ohalde nasil gezdin masallah kendine dikkat et canimmm sakin cocuklari kucana alma direnler ne zaman alinir doktorun o halde seni nasil yolladi anlamiyorum siz yazinca ben korkuyorum doktorum beni iyilesene kadar hastaneden cikarmadi direnleri hastanede aldiiii öyle bir sey olamaz dedi size bir sey olursa sorumlu ben olurum dediiii türkiyenin bu sistemini sevmiyorum hadi hastanin bakacak kimsesi yoksaa ayyy düsünemiyorum kes eve yollaaaa direnleri dikisi alda öyle yolla bariiiii allah allahhhhh valla sinir oldumm

bak korkuttun beni şimdi.demin direnlerin sonucunu özledim. az hareket et dedi bana doktor. bi yatma gezin diyor, bi cok haraket ettın dıyor. galiba ben bi ortasını sağlıyamadım. sali günü aslında alıcak direnleri ama daha düşmesi gereken seviyeye düşmedi. o günde bi kaç dikişi alıcakmış. gerısınıde memleketınde aldırabilirsin ıstersen dedi. bugün biraz daha iyim. sadece eğik gezınce belim cok ağrıyor. valla düeleyim derken yamuldum galiba :)))

bak korkuttun beni şimdi.demin direnlerin sonucunu özledim. az hareket et dedi bana doktor. bi yatma gezin diyor, bi cok haraket ettın dıyor. galiba ben bi ortasını sağlıyamadım. sali günü aslında alıcak direnleri ama daha düşmesi gereken seviyeye düşmedi. o günde bi kaç dikişi alıcakmış. gerısınıde memleketınde aldırabilirsin ıstersen dedi. bugün biraz daha iyim. sadece eğik gezınce belim cok ağrıyor. valla düeleyim derken yamuldum galiba :)))

yatma canim yoruldukca uzan kendini iyi hisedince gezz ama öyle alis verisse felanda gitme yavas yavas isallah sali günü alirlarda kurtulursun direnlerden ben amaliyattan cok onlarla gezmeyi sevmemistim beline kas gevsetici kremler var onlardan sür bende sürdüm rahatlatiyorlar bende öyle at gibi gezen bir hatunum amaliyat beni durdurmustu 2 ay sonra gene at gibiyim biraz sabirla zamanla her sey güzellik icin tekrar gecmis olsun yaralarina baktinmi büyükmü kesmiisler yoksa yarim germemi yapmislar beni baya kesmislerdi
2 ay sonra pilatese basladim düsünnnn :16::16:

sargilar degistiginde gordum cok kisa cunku gorunce bayginlik geciriyordum. sanki cok uzun kesmiş. sendeki izler peki duruyormu?? bu izler icin bisey yapabilirmiyiz

sargilar degistiginde gordum cok kisa cunku gorunce bayginlik geciriyordum. sanki cok uzun kesmiş. sendeki izler peki duruyormu?? bu izler icin bisey yapabilirmiyiz

Almanyalı;geçmişler olsun kusura bakma geç oldu pek buraya bakamadım rahatsızlığımdan dolayı, daha çok yeni ameliyatın ilk görünler hep galiba senin verdiğin tepkiyi veriyorlar hemen bozma moralini zamanla silikleşiyor o izler ben yaptıranları gördüm bire bir sonrası dövme yaptırırsın çok rahatsız olursan sevgiler

:
Almanyalı;geçmişler olsun kusura bakma geç oldu pek buraya bakamadım rahatsızlığımdan dolayı, daha çok yeni ameliyatın ilk görünler hep galiba senin verdiğin tepkiyi veriyorlar hemen bozma moralini zamanla silikleşiyor o izler ben yaptıranları gördüm bire bir sonrası dövme yaptırırsın çok rahatsız olursan sevgiler
:16::16::16::7:

Canım iz konusuna takılma.Zamanla özellikle ve öncelikle yanlar soluklaşıyor.Benim sekiz ay oldu yanlar soluk çizgi halinde.Hani jilet kesiği gibi.Orta kısımda daha geç soluklaşıyor.Sezeryan izi görmedin mi hiç.Sonuçta çamaşır içinde kalıyor.Önemli olan görünen yerde iz olmaması.Vücudun oturup fit haline gelsin izleri görmeyeceksin bile.
Ercan bey bant ve jel vermişti.Bant kullandık,bantları kullanmadığımız zamanlarda iz jelini sürdük.Faydası olmuştur diye düşünüyorum.Topikte tanıdıklarımda Ercan beye ameliyat olduklarından hepimize verilen bant ve jel aynı..Kullanmayan görmediğim için aradaki farkı bilemiyorum.

benim cizgimda var nerdeyse 4 ay olacak uzun kirmiziya yakin pembe bir cizgiiiiama olsun eski karnimizdan güzel
aksam ben bakarken esim ne yapiyorsun dedi amaliyat izine bakiyorum bir promlem varmi diye dedim esimde yok yokkkk iyi
hahhayyyy güldüm simdi sen kafaya takarsin bir yerini daha kestirirsin inan güzel güzel diyorrrrr hahhayyyy
adamin gözünü nasil korkutysam:1::1::1:jelejec demis dögme olur ama ben istemiyorum zamanla rengi acilir belli bile olmazzzz

Son düzenleme:
benim cizgimda var nerdeyse 4 ay olacak uzun kirmiziya yakin pembe bir cizgiiiiama olsun eski karnimizdan güzel
aksam ben bakarken esim ne yapiyorsun dedi amaliyat izine bakiyorum bir promlem varmi diye dedim esimde yok yokkkk iyi
hahhayyyy güldüm simdi sen kafaya takarsin bir yerini daha kestirirsin inan güzel güzel diyorrrrr hahhayyyy
adamin gözünü nasil korkutysam:1::1::1:jelejec demis dögme olur ama ben istemiyorum zamanla rengi acilir belli bile olmazzzz

güzelim erkekler pek bakmaz ize mize onların beyini ve hormonları başka şeylere odaklı :30: benim gördüğüm kızların izleri bayağı silikleşmişti bebem isteyen yaptırsın dövme ben düşünüyorum rahatsız ederse ama etmez ise yaptırmam tabi canım kıymetli acısına dayanmak zor olabilir kalıcı dövmenin:ssz:

Son düzenleme:
güzelim erkekler pek bakmaz ize mize onların beyini ve hormonları başka şeylere odaklı :30: benim gördüğüm kızların izleri bayağı silikleşmişti bebem isteyen yaptırsın dövme ben düşünüyorum rahatsız ederse ama etmez ise yaptırmam tabi canım kıymetli acısına dayanmak zor olabilir kalıcı dövmenin:ssz:

Kalıcı dövme değilde geçiçi döğme daha mantıklı geliyor bana özellikle yazın.Eskiden çok kullanırdım yaş keramete erince :34:

selam bayanlar, haniden buyana yazamadIm....benim amel. oldugum artIk belli olmuyor, hersey yolunda izler cok azaldI, cok memnunum. KarIn kaslarImI calIstIrabiliyorum, baya kaslarIm güzel gelisti. En uygun zamanda diger amel. gerceklestirecegim....Ben Toprak sen olmadIn degilmi?
Hepinizi öpüyorum:)))):21::21::16::16:

oooh dün direnlerden kurtuldum dünya varmış yahu :D
direnler çıkınca abdominal korse takıcıklardı 80 tl ama bende korse var deyınce halıyle satın almama gerek kalmadı . kendı korsemı taktım.korseyı takıncada daha rahat ediliyor. bi kaç dikişimde aldı. gerısını memlekette baska doktora aldırabilirmişim haftaya. sanırım artık zoru gitti kolayı kaldı :D

Back