• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

oooh dün direnlerden kurtuldum dünya varmış yahu :D
direnler çıkınca abdominal korse takıcıklardı 80 tl ama bende korse var deyınce halıyle satın almama gerek kalmadı . kendı korsemı taktım.korseyı takıncada daha rahat ediliyor. bi kaç dikişimde aldı. gerısını memlekette baska doktora aldırabilirmişim haftaya. sanırım artık zoru gitti kolayı kaldı :D

hadi kurtuldu almanyali kiz gecmis olsun darisi cokkkkkkkk isteyipde amaliyat olamiyanlarin basinaaa

direnler çıkınca abdominal korse takıcıklardı 80 tl ama bende korse var deyınce halıyle satın almama gerek kalmadı . kendı korsemı taktım.korseyı takıncada daha rahat ediliyor. bi kaç dikişimde aldı. gerısını memlekette baska doktora aldırabilirmişim haftaya. sanırım artık zoru gitti kolayı kaldı :D

Hadi geçmiş olsun :) korseye para istemelerinede gıcık oluyorum o kadar para ödüyoruz ben ödemedim korse parası falan hatta sonra korsem değişti yine ödemedim bundan sonraki sürecinde çarcabuk geçer inşallah :)

Hadi geçmiş olsun :) korseye para istemelerinede gıcık oluyorum o kadar para ödüyoruz ben ödemedim korse parası falan hatta sonra korsem değişti yine ödemedim bundan sonraki sürecinde çarcabuk geçer inşallah :)

Sen hangi sehirde amelyat ildun ? bisey daha sorucam sezeryan hizasinda olan dikisler .ornegin sag tarafim ile sol tarafima giden dikislerin uzunlugu aynida ama yönü cok farkli. bi tarafin dikisi asagidan giderken diger tarafimda yukardan gitmis. Aynanin.kardisina dikildigimda iki tarafin dikis yonu farkli

Sen hangi sehirde amelyat ildun ? bisey daha sorucam sezeryan hizasinda olan dikisler .ornegin sag tarafim ile sol tarafima giden dikislerin uzunlugu aynida ama yönü cok farkli. bi tarafin dikisi asagidan giderken diger tarafimda yukardan gitmis. Aynanin.kardisina dikildigimda iki tarafin dikis yonu farkli. sizin dikisler aynimi gidiyir sezeryan.hizasindaki dikisler?

Sen hangi sehirde amelyat ildun ? bisey daha sorucam sezeryan hizasinda olan dikisler .ornegin sag tarafim ile sol tarafima giden dikislerin uzunlugu aynida ama yönü cok farkli. bi tarafin dikisi asagidan giderken diger tarafimda yukardan gitmis. Aynanin.kardisina dikildigimda iki tarafin dikis yonu farkli. sizin dikisler aynimi gidiyir sezeryan.hizasindaki dikisler?

Ben istanbulda oldum benim dikişlerim 2 yöndede aynı tarafa bakıyor ve ince bir çizgi 2 ay 3 hafta oldu bana hala kırmızılar ama baştan beri iyi görünüyorlardı zaten

selam bayanlar, haniden buyana yazamadIm....benim amel. oldugum artIk belli olmuyor, hersey yolunda izler cok azaldI, cok memnunum. KarIn kaslarImI calIstIrabiliyorum, baya kaslarIm güzel gelisti. En uygun zamanda diger amel. gerceklestirecegim....Ben Toprak sen olmadIn degilmi?
Hepinizi öpüyorum:)))):21::21::16::16:

gel sık sık ya özlüyorum seni:16: böyle memnun olanları okuyunca hemen geçsin zaman ameliyat olayım istiyorum :9::9:

bentoprak olmadı daha sırada :34: ayarla gel buluşalım :48:

Arkadaşlar bazılarınız hatırlar,geçen sene gün alıp çevremdekilerin sakın olma çok riskli!demelerinden etkilenip vazgeçmiştim..ama bi kez aklımıza koydukmu olmuyor..neyse sonunda tekrar karar verip 8şubatta gün aldım ..inşallah bende sizler gibi olup rahatça kurtulurum:):36:

Arkadaşlar bazılarınız hatırlar,geçen sene gün alıp çevremdekilerin sakın olma çok riskli!demelerinden etkilenip vazgeçmiştim..ama bi kez aklımıza koydukmu olmuyor..neyse sonunda tekrar karar verip 8şubatta gün aldım ..inşallah bende sizler gibi olup rahatça kurtulurum:):36:

bende sizin gibi çok korkuyorum ama bir gün bende cesaret edicem

bana da etrafımdakıler cok karşı cıktılar. hatta 300 tl kapora bıraktım doktora dedıgımde bile boşver kaporan yansın biz verırız paranı demişlerdi :D eğer gercekten cok rahatsız iseniz yaptırın bu amelyatı. ben en cok narkozdan korkuyordum ama narkoz işin en güzel tarafıymıs. uyudum ve uyandım amelyat bitmiş:D ondan sonra zorlu dönem 4 gün sürdü başladı benım ıcın.

:72:
Bende operasyon öncesi çok korkuyordum 3 kez operasyonum ertelendi ne zaman gün yaklaşsa ben hasta oluyordum :) birindede kızım hastalandı ardımda ufak bir çocuk olunca neyse operasyon günüm geldi sabah 6:30 sıraları hastanedeydim kapıda durdum dedim geri dönsem sonra dedim ki bunu kafaya koydum ve durumum beni çok rahatsız ediyor şimdi gitsem ne olacak yine geleceğim koymuştum kafaya sonra girdim içeri :)

umarım daha iyisindir ağrın varmı son durumun nasıl:16:

sağol valla o direnler cıkınca cok rahatladım. dün evde temızlık bıle yaptım. eğik yürüyorum ve yanlardan yag alındı onlar sadece acıyor biri dokundugunda. o yuzden daha yan tarafımada yatamıorum. hala sırt üstü yatıorum. pazartesı bı dıkısler alınsın ıyıce rahatlarım ınsallah :) sende karın germe amelyatımı düşünüyorsun ?

Çok geçmiş olsun olduda bitti maşallah :nazar: Korse ameliyat çıkışında takılı değilmiydi? Bir de korse parasımı istiyorlar çok şaşırdım.Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Tekrar geçmiş olsun.

selam bayanlar, haniden buyana yazamadIm....benim amel. oldugum artIk belli olmuyor, hersey yolunda izler cok azaldI, cok memnunum. KarIn kaslarImI calIstIrabiliyorum, baya kaslarIm güzel gelisti. En uygun zamanda diger amel. gerceklestirecegim....Ben Toprak sen olmadIn degilmi?
Hepinizi öpüyorum:)))):21::21::16::16:

Kimler gelmiş kimler.Seni bekliyorum şekerim ameliyat için :54: Bekliyorum sağlık sorunlarımı atlattığım gibi doğruuu Ercan beye.Ben iki kez gün iptal ettim.Nazaramı geliyorum ne bu sefer gün almayacağım bir gün önceden söylicem ben hazırım diye.Sen ne zaman geliyorsun?

İnsan aklına koydumu korku kalmıyor ama heyecan dorukta.Ben ameliyat günü çok sevinçli gitmiştim.Açıkçası lay lay lom kurtuluyorum alışamadığım bu fazlalıktan diye bir göbek atmadığım kaldı.En zoru beklemek o çok heyecan yaptı bende.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah.

imdaaaaaaaaaaaaaat karnim cok kotu gorunuyor. Kizlar bu.normal mi ? bugun daha 10.gun ve alinmayan dikisler var? ve karnim cok Sis. boyle igrenc gorunmesi normalmi ?

imdaaaaaaaaaaaaaat karnim cok kotu gorunuyor. Kizlar bu.normal mi ? bugun daha 10.gun ve alinmayan dikisler var? ve karnim cok Sis. boyle igrenc gorunmesi normalmi ?

Korkmaa ödemdir sonuçta bir ameliyat geçirdin şişlik olması doğal.Düşünsene elini bir yere çarpsan şişiyor.Sen kocaman bir ameliyat geçirdin.Merak etme zamanla vücudun fit olacak.Bel oyuntun çok güzel çıkacak.Hele biraz sabır.

Back