Artıık kımse yazmıyormu bu konuyla ılgılı
kizlar.dun.aksam.ankarada.karin.germe.amelyatini oldun. ne.pis.sanciydi o ilk.ayaga.kalkiş. yada ilk gozlerini actigin.zaman. daha karnimi goremedim ama umarim sonucu guzeldir. ayaga kalktigim zaman cok egik durabikiyorum. ne zaman dik yurucem ben ??
canım çok geçmiş olsun iyileş resimlerini bekliyoruzkizlar.dun.aksam.ankarada.karin.germe.amelyatini oldun. ne.pis.sanciydi o ilk.ayaga.kalkiş. yada ilk gozlerini actigin.zaman. daha karnimi goremedim ama umarim sonucu guzeldir. ayaga kalktigim zaman cok egik durabikiyorum. ne zaman dik yurucem ben ??
umarim.benimde verdigim.en.dogru karardir :) yarini merakla bekliyorum.sargilar.acilinca gorurum.karnimi :) 3 hafta cokmuş.ya. desene 3 hafta kayinvaldede kalicam :)
hangi şehirde doktor arıyorsun canım?
kizlar.dun.aksam.ankarada.karin.germe.amelyatini oldun. ne.pis.sanciydi o ilk.ayaga.kalkiş. yada ilk gozlerini actigin.zaman. daha karnimi goremedim ama umarim sonucu guzeldir. ayaga kalktigim zaman cok egik durabikiyorum. ne zaman dik yurucem ben ??
amelyat olmayanlari korkutmak istemiyorum ama dogum sancisindan daha bi aciydi. gozlerimi ilk actigimda yanlarimda felaket bi agri yag alindi oralardan. 2 kere kolumdan agri kesici yapti fayda etmedi sonra kalcamdan tekrar agri kesici yedim i uyuttu beni. ve igrenc bir migde bulandisi vardi. sabah ise yurumem gerektigi soylendi. o ilk yuruyuste basim felaket dondu.tabi destekle yurudum biraz. sonra hemen uzanmak istedim. uzaninca sorun yok. suan yatiyorum hala boyle iyiyim.ayaga kalkinca basliyor agrilar
peki bu direnler kac gun sonra alindi sizde? ben uyandigimda serum falan takili degildi belki o yuzden cok sanci cektim
peki bu direnler kac gun sonra alindi sizde? ben uyandigimda serum falan takili degildi belki o yuzden cok sanci cektim
Bende baska sehirden geldim ankaraya. iki.cocugumu.biraktim biri.2.yasinda.digeri.cumartesi.1.olucak... bu direnlein.cikmasi.haftayi.bulur.ozaman. ben yarin memleketime.bu.direnlerle.doneyim.bari. bide alinicak.dikislerden.bahsetti. sizdede dikisler alindimi ? bakalim onlari nezaman.alicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?