• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kizlar.dun.aksam.ankarada.karin.germe.amelyatini oldun. ne.pis.sanciydi o ilk.ayaga.kalkiş. yada ilk gozlerini actigin.zaman. daha karnimi goremedim ama umarim sonucu guzeldir. ayaga kalktigim zaman cok egik durabikiyorum. ne zaman dik yurucem ben ??

kizlar.dun.aksam.ankarada.karin.germe.amelyatini oldun. ne.pis.sanciydi o ilk.ayaga.kalkiş. yada ilk gozlerini actigin.zaman. daha karnimi goremedim ama umarim sonucu guzeldir. ayaga kalktigim zaman cok egik durabikiyorum. ne zaman dik yurucem ben ??

canım sanırım doktorumuz aynı kişi. tam olarak dik yürümen yaklaşık 3 haftayı bulur. ilk günler yere yakınken sonra biraz daha yuyarı ve yukarı derken 3 hafta ortalama . benim karnımdan 3.5 kilo deri atıldı. hayatımın endoğru kararıydı bu

canım çok geçmiş olsun iyileş resimlerini bekliyoruz
:71::71::71::71::71::71:

umarim.benimde verdigim.en.dogru karardir :) yarini merakla bekliyorum.sargilar.acilinca gorurum.karnimi :) 3 hafta cokmuş.ya. desene 3 hafta kayinvaldede kalicam :)

cok gecmis olsun umarim en yakin zamanda iyilesirsin.ayyy cokmu agri oluyor

Çok geçmiş olsun bu eğiklik gün gün düzeliyor 10. Gün itibariyle ciddi derecede dikleşmiştim ilk günler biraz zor ama 2,5 ay oldu benim şimdi o günleri hiç yaşamamış gibiyim :)

amelyat olmayanlari korkutmak istemiyorum ama dogum sancisindan daha bi aciydi. gozlerimi ilk actigimda yanlarimda felaket bi agri yag alindi oralardan. 2 kere kolumdan agri kesici yapti fayda etmedi sonra kalcamdan tekrar agri kesici yedim i uyuttu beni. ve igrenc bir migde bulandisi vardi. sabah ise yurumem gerektigi soylendi. o ilk yuruyuste basim felaket dondu.tabi destekle yurudum biraz. sonra hemen uzanmak istedim. uzaninca sorun yok. suan yatiyorum hala boyle iyiyim.ayaga kalkinca basliyor agrilar

:6:u
amelyat olmayanlari korkutmak istemiyorum ama dogum sancisindan daha bi aciydi. gozlerimi ilk actigimda yanlarimda felaket bi agri yag alindi oralardan. 2 kere kolumdan agri kesici yapti fayda etmedi sonra kalcamdan tekrar agri kesici yedim i uyuttu beni. ve igrenc bir migde bulandisi vardi. sabah ise yurumem gerektigi soylendi. o ilk yuruyuste basim felaket dondu.tabi destekle yurudum biraz. sonra hemen uzanmak istedim. uzaninca sorun yok. suan yatiyorum hala boyle iyiyim.ayaga kalkinca basliyor agrilar

Agrı ve dik yürüme herkeste değişiyor aslında çok kolay atlatanlarıda gördüm ama liposuction konusuna katılıyorum en çok yağ alınan yerlerim acıdı benimde

Son düzenleme:

gecmis olsun canim niye bu kadar agrin oldu anlamadim bende karin germe oldum uyandigimda kolumda serum inan hic agrim sizim olmamisti gecmis olsun 10günü atlattiktan sonra
inan rahatliyacaksin

peki bu direnler kac gun sonra alindi sizde? ben uyandigimda serum falan takili degildi belki o yuzden cok sanci cektim

canım benim ağrım hiç olmadı diyebilirim... yatarken kalkarken oldu. bende patlıyacakmış gibi gerginlik hissi vardı hatta karnımgöbek deliği altı ve üstü olmak üzere iki parça olarak aşırı şişti nebil bey 3.5 aya kadar düzelir dedi 3 ay dolmadan dümdüz oldubende kendisine şehir dışından geldim benim 1 hafta sonra alındı

peki bu direnler kac gun sonra alindi sizde? ben uyandigimda serum falan takili degildi belki o yuzden cok sanci cektim

canim ya niye ihmal etmisler serum takmayi anlamadim direnler bende 7 gün kaldi sari su gelene kadar kalmaliymis benim doktorum öyle söylemisti türkiyede nasil bilmiyorum

tekrar gecmis olsun büyük olayi atlatmisin gerisi yavas yavas iyilesirrrrr:13:

Bende baska sehirden geldim ankaraya. iki.cocugumu.biraktim biri.2.yasinda.digeri.cumartesi.1.olucak... bu direnlein.cikmasi.haftayi.bulur.ozaman. ben yarin memleketime.bu.direnlerle.doneyim.bari. bide alinicak.dikislerden.bahsetti. sizdede dikisler alindimi ? bakalim onlari nezaman.alicak

Bende baska sehirden geldim ankaraya. iki.cocugumu.biraktim biri.2.yasinda.digeri.cumartesi.1.olucak... bu direnlein.cikmasi.haftayi.bulur.ozaman. ben yarin memleketime.bu.direnlerle.doneyim.bari. bide alinicak.dikislerden.bahsetti. sizdede dikisler alindimi ? bakalim onlari nezaman.alicak

Drenler bende 5. Gün alındı aslında ne kadar dolduğuyla alakalı dr a günlük bilgi verdim uygun orana gelince çagırdı dren çıkınca bir oh be diyorsun :) dikişlerin çoğu kendi eriyor benim göbektekiler ve lipo yerinde olanlar alındı bikini bölgesindekiler kendi eridi 2 hafta sonra alındı diye anımsıyorum merak etme hepsi geçecek ben 2. Hafta sonunda araba kullanıyor çok uzun süreli olmasada alışveriş merkezlerini dolanıyordum :) birazcık sabır

Back