• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Umarim dedigin gibidir. cok berbat ve bakilmicak bi halde suan

Berbat olan ne arkadaşım.Şişlik mi bakılmıyacak gibi olan.Eğer dikişlerle ilgili bir problem yoksa,yeni göbiş deliğin güzel ve yerindeyse no problem.Şişlik olacak kiminde çok kiminde az.Ama inan zamanla hepsi gidiyor korkma.Korse kullanıyorsun dimi?

sağol valla o direnler cıkınca cok rahatladım. dün evde temızlık bıle yaptım. eğik yürüyorum ve yanlardan yag alındı onlar sadece acıyor biri dokundugunda. o yuzden daha yan tarafımada yatamıorum. hala sırt üstü yatıorum. pazartesı bı dıkısler alınsın ıyıce rahatlarım ınsallah :) sende karın germe amelyatımı düşünüyorsun ?

yahu ne temizliği o dikişleri korumazsan açılır düzgün kaynamaz bırak işi gücü dinlen koru kendini lütfen sonra üzücü sonuçlar yaşama

Berbat olan ne arkadaşım.Şişlik mi bakılmıyacak gibi olan.Eğer dikişlerle ilgili bir problem yoksa,yeni göbiş deliğin güzel ve yerindeyse no problem.Şişlik olacak kiminde çok kiminde az.Ama inan zamanla hepsi gidiyor korkma.Korse kullanıyorsun dimi?

ben sizleri (karın germe olan neredeyse en az 10.kişiyi canlı görmesem iyice tırsardım ) çok çok iyiydi hepinizinki ödem hariçi iz göbek deliği ve dikiş izi :nazar::nazar:

ya yapma almanyalı kız korkutma beni:18::18: nasıl berbat ben çoğu arkadaşın ilk evresini gördüm öyle korkunç değildi iz uzun ona mı diyordun ? Doktorum kim nerede oldun sen burada mı istanbulda mı ?

Karnı şişmiş canım ondan korkmuş sanırım.Sen hala korkuyormusun aşkolsun.İlk deneğin bendim benden sonraki denekleri artık saymıyorum o kadar çok ki.Bir de kalkmış korkutma beni falan filan.
:14::14::14:

Gobek deligimin etrafi sis. ondan gobek deligim.bi garip duruyor. Gobek deligimin alti bi garip. sislik basliyor dikislerin oraya kadar iniyir.galiba o yuzden dikislerde yamuk duruyor. Ben ankarada oldum.ama boyle acip baktigin zaman bakilmicak durumda.

ben sizleri (karın germe olan neredeyse en az 10.kişiyi canlı görmesem iyice tırsardım ) çok çok iyiydi hepinizinki ödem hariçi iz göbek deliği ve dikiş izi :nazar::nazar:

Bu arada son toplantıda ne farkettim biliyormusun hepimizin delik göbeği aynı.Aramızda iki kişinin dr farklıydı onların birinde yok gibiydi biri daha farklıydı.Doktor imzası derler ya aynı öyle.

Karnı şişmiş canım ondan korkmuş sanırım.Sen hala korkuyormusun aşkolsun.İlk deneğin bendim benden sonraki denekleri artık saymıyorum o kadar çok ki.Bir de kalkmış korkutma beni falan filan.
:14::14::14:

ya ne bileyim ben ki 2.kere estetik olmuş biri olarak böyle endişeli yazıları okuyunca geriliyorum :ssz:

yoksa bugün diğer doktora sordum ameliyat için okey verdi nisan mayıs yatıyorum güzel karına kavuşmak için :32: benim tek şüphem yok doktordan yana :21::21::21:

Gobek deligimin etrafi sis. ondan gobek deligim.bi garip duruyor. Gobek deligimin alti bi garip. sislik basliyor dikislerin oraya kadar iniyir.galiba o yuzden dikislerde yamuk duruyor. Ben ankarada oldum.ama boyle acip baktigin zaman bakilmicak durumda.

canım çok yeni biraz zaman geçsin bakalım ödemden dolayı dikişler yamuk duruyor olabilir :34: çok da bakma aynada inceleme o kadar zaman bi geçsin daha da güzelleşir bozma moralini

Karın tamamı şiş değil öylemi? Göbek deliğin kabarık şekilde çevreli şiş ve aşağı doğru iniyor anladığım kadarı ile.İçi sıvı dolu şişlikmi.?Kontrole git yarın doktoruna sor.Ben karın tamamı şiş sandım ödem gibi.Sakın ihmal etme olurmu.Dikiş alerjisi olabilir belki.

Pazartesi yada sali gunu dikisler alinicak ona gore hareket edicem. gobegim tamamen sis. En iyisi daha cok morelim bozulmadan ben yatayim yarin ola hayir ola

sağol valla o direnler cıkınca cok rahatladım. dün evde temızlık bıle yaptım. eğik yürüyorum ve yanlardan yag alındı onlar sadece acıyor biri dokundugunda. o yuzden daha yan tarafımada yatamıorum. hala sırt üstü yatıorum. pazartesı bı dıkısler alınsın ıyıce rahatlarım ınsallah :) sende karın germe amelyatımı düşünüyorsun ?

canım bende karın germe düşünüyorum yavaş yavaş doktor araştırmasına başlıycam birazda kilo vermem lazım 70kg 1.60cm boyda yuvarlakça bir bayanım oğlum 2 yaşında onuda düşünüyorum eşim sağolsun destek veriyor ama herşeyi yoluna koymam lazım tabi önce kilo vermem....sendende yeni haberler bekliyorum...:55::6::6:

Bak benim amelyat oldugum doktor hakkinda bisey diyemicem.az zamana biraktim.suanki goruntuden rahatsizim ama zamana birakmak gerekiormus bekliorum bende. benim boyum 1.60 ve 57 kiloyla amelyata girdim. bende 70 kilodaydim 57 ye dustukten sonra amelyata karar verdim. bi konu da daha uyarmak istiorun.benim doktor bana abdominal korseyi 8O tl ye verixekti. benim var dedim almadim. bugun medikale gittim kendim aldm ve ucreti 40 tl ve aynisi.

Bak benim amelyat oldugum doktor hakkinda bisey diyemicem.az zamana biraktim.suanki goruntuden rahatsizim ama zamana birakmak gerekiormus bekliorum bende. benim boyum 1.60 ve 57 kiloyla amelyata girdim. bende 70 kilodaydim 57 ye dustukten sonra amelyata karar verdim. bi konu da daha uyarmak istiorun.benim doktor bana abdominal korseyi 8O tl ye verixekti. benim var dedim almadim. bugun medikale gittim kendim aldm ve ucreti 40 tl ve aynisi.[/QU ben 82 kg den 70 e düştüm kilo verme aşamasındayım hedefim 60kg daha 10kg var senide sürekli takipteyim tavsiyelerini dinliycem

Son düzenleme:
Bak benim amelyat oldugum doktor hakkinda bisey diyemicem.az zamana biraktim.suanki goruntuden rahatsizim ama zamana birakmak gerekiormus bekliorum bende. benim boyum 1.60 ve 57 kiloyla amelyata girdim. bende 70 kilodaydim 57 ye dustukten sonra amelyata karar verdim. bi konu da daha uyarmak istiorun.benim doktor bana abdominal korseyi 8O tl ye verixekti. benim var dedim almadim. bugun medikale gittim kendim aldm ve ucreti 40 tl ve aynisi.[/QU ben 82 kg den 70 e düştüm kilo verme aşamasındayım hedefim 60kg daha 10kg var senide sürekli takipteyim tavsiyelerini dinliycem

almanyalikiz istedigin sonuca varamamana üzüldü, yaaaa karin germe ol hem para hem canin yanmasi birde sonuc kötü olunca moral sifir üzüldüm inannn hic moralini bozma 2veya 3 ay icinde sislikler iniyor gerilme hisi gidiyor ben iki ay sonra platese basladim inan simdi
daha iyi hisediyorum kendimi simdi tam 4 aylik oldu karin germe olali daha iyim gerci ben cok menmun kaldim göbek deligim süper dikislerim iyi beni rahatsiz eden simdi bacaklarim kalin gibi duruyor dedimya ajla pekkani gececem bicak degilce gerisi geliyor gibiii:1::1:

Valla.memnunmuyum.degilmiyim daha bende karar veremedim. Sizde daha dikisler dururken.memnunmuydunuz? ya gobrk.deligimin sag tarafi S garip duruyor. bugun amelyatimin 11. gunu ? offf umarim sonucu.cok.kotu olmahz.

canım bende karın germe düşünüyorum yavaş yavaş doktor araştırmasına başlıycam birazda kilo vermem lazım 70kg 1.60cm boyda yuvarlakça bir bayanım oğlum 2 yaşında onuda düşünüyorum eşim sağolsun destek veriyor ama herşeyi yoluna koymam lazım tabi önce kilo vermem....sendende yeni haberler bekliyorum...:55::6::6:

canımsen benim önceki ve sonrası halini gördün değilmi.almanyalı kıza teselli verebilirsin bu konuda çünkü doktorumuz aynı kişi sanırım
sanada tavsiyem kilonu kesinlikle ver ben oğlumu doğurmuş halim 85 kiloydu ameliyata 57 kilo ile girdim suan 55 kiloyum karnımdan 3.5 kilo deri atıldı benim. ben çok memnunum.almanyalıkızın daha sabretmesi lazım 6 aydan sonra asıl şekli oturuyor

Valla.memnunmuyum.degilmiyim daha bende karar veremedim. Sizde daha dikisler dururken.memnunmuydunuz? ya gobrk.deligimin sag tarafi S garip duruyor. bugun amelyatimin 11. gunu ? offf umarim sonucu.cok.kotu olmahz.

canım çok erken yorum yapıyorsun.benim 3 ay senin dediğin gibiydi. doktorum 3 aydan sonra düzelir dedi. gerçektende 3 aydan sonra hersey yoluna girdi. bu ameliyat benim hayatımda verdiğim en doğru karar çok eceleci davranma bence

canım ffz eklesene onun resimlerine bak ben albümünü gördüm gençkız gibi göbüşü...üzülme inşallah düzelir :28:

almanyalikiz istedigin sonuca varamamana üzüldü, yaaaa karin germe ol hem para hem canin yanmasi birde sonuc kötü olunca moral sifir üzüldüm inannn hic moralini bozma 2veya 3 ay icinde sislikler iniyor gerilme hisi gidiyor ben iki ay sonra platese basladim inan simdi
daha iyi hisediyorum kendimi simdi tam 4 aylik oldu karin germe olali daha iyim gerci ben cok menmun kaldim göbek deligim süper dikislerim iyi beni rahatsiz eden simdi bacaklarim kalin gibi duruyor dedimya ajla pekkani gececem bicak degilce gerisi geliyor gibiii:1::1:

Ben ozellikle gobej deligimden memnun.degilim. cizgi gibi birsey. ama icinde.daha dikisler var o yuzden olabilirmi.diye dusunuyorum? senin.gobek deligini gorme.sansim.varmi ??

Back