İlk resim geçen sene 17 Ekimde ameliyat olacağım sabah çekilen resim.Diğeri 4 ay sonra Şubat ayında çekmişti doktorum.Ama bu resimin üzerinden de 8 ay geçti şimdi daha da güzel.Yan dikiş izlerim artık belli belirsiz diyebilirim.Artık ameliyatlar acılı sancılı olmuyor dudi.Bence hiç korkma.Keşke burada İstanbul da olsan önümüzdeki ay Jelesec arkadaşın ameliyatı vardı canlı canlı görürdün.İnan hiç korkulacak birşey yok.Zaten dayanılmaz olsa kimse yaptırmaz emin ol Ameliyat çıkışı yüksek miktarda ağrı kesiler yapıldığından çok fazla acı çekmiyorsun.Sadece ameliyat sonrası 2 saat kendine gelene kadar üşüme titreme gibi durumlar oluyor.Tabii herkesin bünyesi ile alakalı bir şey kimisinde de fazla olmuyor.Ağrı acı kısmını hiç düşünme derim.Esas iyi bir estetik cerrah bulup başarılı bir ameliyat olman ilk hedefin olsun.Buradaki bütün arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olurlar.Ankaradaki doktorları ben hiç bilmiyorum.ama olanlar var seni bilgilendirirler .Ben İstanbul da Memorial da oldum ameliyatımı.
super ya cnm ..daha oncede amelıyat oldum bılıorum o üşümeleri titremeleri cok kotu oluo ama onlara katlanırım..korku var ıste ama yenerım ben bunu dusune dusune :)) taktım ya kafaya :)) kuzenım var estetık cerrah ama burda dııl..tam kesın karar verınce onu arıcam ondan genıs bılgı alıcam ve bana tavsıye edebılecegı dr var mı yada kendısıde gelebılr mı konuscam detaylı bı sekılde..once 5 kg verıp korkumu yenmelıyım ..