• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İlk resim geçen sene 17 Ekimde ameliyat olacağım sabah çekilen resim.Diğeri 4 ay sonra Şubat ayında çekmişti doktorum.Ama bu resimin üzerinden de 8 ay geçti şimdi daha da güzel.Yan dikiş izlerim artık belli belirsiz diyebilirim.Artık ameliyatlar acılı sancılı olmuyor dudi.Bence hiç korkma.Keşke burada İstanbul da olsan önümüzdeki ay Jelesec arkadaşın ameliyatı vardı canlı canlı görürdün.İnan hiç korkulacak birşey yok.Zaten dayanılmaz olsa kimse yaptırmaz emin ol:34: Ameliyat çıkışı yüksek miktarda ağrı kesiler yapıldığından çok fazla acı çekmiyorsun.Sadece ameliyat sonrası 2 saat kendine gelene kadar üşüme titreme gibi durumlar oluyor.Tabii herkesin bünyesi ile alakalı bir şey kimisinde de fazla olmuyor.Ağrı acı kısmını hiç düşünme derim.Esas iyi bir estetik cerrah bulup başarılı bir ameliyat olman ilk hedefin olsun.Buradaki bütün arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olurlar.Ankaradaki doktorları ben hiç bilmiyorum.ama olanlar var seni bilgilendirirler .Ben İstanbul da Memorial da oldum ameliyatımı.

super ya cnm ..daha oncede amelıyat oldum bılıorum o üşümeleri titremeleri cok kotu oluo ama onlara katlanırım..korku var ıste ama yenerım ben bunu dusune dusune :)) taktım ya kafaya :)) kuzenım var estetık cerrah ama burda dııl..tam kesın karar verınce onu arıcam ondan genıs bılgı alıcam ve bana tavsıye edebılecegı dr var mı yada kendısıde gelebılr mı konuscam detaylı bı sekılde..once 5 kg verıp korkumu yenmelıyım ..

Şimdi hiç yok desem yalan olur.Ama dediğim gibi dayanılmayacak kadar değil.Aslında ağrı değilde ağır bir yük konulmuş gibi karnına.Ama inanki 2 saat sonrası hiç birşey kalmıyor kalkıp yürüyorsun bile.O derece ;) Merak etme ben yanında olup elinden tutacağım allahın izniyle:13:

şu benim yerime titresen acıyı çeksen ne olurdu :ssz:alışıksın nede olsa anam benim canım kıymetli hepiniz ameliyat sonrası ilk evrede iyiydiniz :nazar:ben nerede inledim yada eşe fazlaca naz mı yaptım açep:23: elimi tut tabi ama ameliyata girsen daha makbule geçer benim yerime:1:

şu benim yerime titresen acıyı çeksen ne olurdu :ssz:alışıksın nede olsa anam benim canım kıymetli hepiniz ameliyat sonrası ilk evrede iyiydiniz :nazar:ben nerede inledim yada eşe fazlaca naz mı yaptım açep:23: elimi tut tabi ama ameliyata girsen daha makbule geçer benim yerime:1:

anacım gerile gerile tef oldum.Hani Ajda Pekkan için,Beyaz, showlarında derdiki; Alın yazısı ensesine geldi:) Benimkiside o durum olur sanırsam:34:

Dudi hadi atla gel sende.Görmüş olursun yakından;) 24 ü cumartesiye geliyor.Çalışıyorsan senin için daha güzel.4 saat İstanbul.Ben olsam durmam gelirdim;)))

uleeeen canlı yayın yapar gibi birde misafir oyuncu davet ediyor:1:arkadaşı kesilip biçilecek hiiiiç umuranda değil :ssz: amaliyata da girin izleyin tam olsun:9:

Dudi hadi atla gel sende.Görmüş olursun yakından;) 24 ü cumartesiye geliyor.Çalışıyorsan senin için daha güzel.4 saat İstanbul.Ben olsam durmam gelirdim;)))

calısmıorum ama ıkızlerım var..esımle konusyum ben bakarım tmm derse ,zaten 2 gunlugune kacasım vardı ıstanbula super olur.ayarlayabılırsem gelırım valla neden olmasın..

calısmıorum ama ıkızlerım var..esımle konusyum ben bakarım tmm derse ,zaten 2 gunlugune kacasım vardı ıstanbula super olur.ayarlayabılırsem gelırım valla neden olmasın..

yok yok ben kesin kanaat getirdim bu estetik işine saranlar çılgın oluyor:29: bak canlı ameliyatı kaçırmam diyorsun yani :10: beni örnek alma ben ağlar zırlar ama yine ameliyata girerim :9:

uleeeen canlı yayın yapar gibi birde misafir oyuncu davet ediyor:1:arkadaşı kesilip biçilecek hiiiiç umuranda değil :ssz: amaliyata da girin izleyin tam olsun:9:

Öyle bir imkan varsa seyrederiz tatlım;) Aslında k.köydeki Şifa da canlı canlı doğumu seyrattiriyorlardı.Rica ederiz Baycan a yapar bize bi kıyak:34:

Öyle bir imkan varsa seyrederiz tatlım;) Aslında k.köydeki Şifa da canlı canlı doğumu seyrattiriyorlardı.Rica ederiz Baycan a yapar bize bi kıyak:34:

ay içim kalktı :18:zaten kurbanlıkların kesilip derilerinin yüzüldüğünü görünce aklıma hep 24.kasım geldi:25::18::18: seyretme bacım çok yağ var bende miden kalkar

İşte bu kadaarrrrr:34: Helal olsun sana bütün fotolar:)) İyi ki eklemişim.Bak ben insan sarrafı oldum artık hislerimde hiç yanılmam.Memnun oldum dudi seni tanıdığıma.Ama artık uyku geldi bedene:50: Tekrar yazışırız nasılolsa.Daha çok var 24 üne.Mutlaka bekleriz di mi jelesece??? :32:

EErkezi öptüm yanacıklarından.Kuzular gibi yatıp,koçlar gibi kalkın.Ha bu arada mutlaka güzel dualar edin dilekler dileyin Dolunay gecesi,bu gece çok önemli.Sevgiler saygılar hepinize:16::16::16:

:))) e ne gusel ıste sana destek oluruz :)) sendede mı catlaklar var??o nedenle mı gırıosun amelıyata?

eğer imkanın varsa gel tabi, beni ziyarete gelecek olan buradan arkadaşların çoğu karın germe ameliyatını olanlar :29:açar tek tek incelersin :34:

İşte bu kadaarrrrr:34: Helal olsun sana bütün fotolar:)) İyi ki eklemişim.Bak ben insan sarrafı oldum artık hislerimde hiç yanılmam.Memnun oldum dudi seni tanıdığıma.Ama artık uyku geldi bedene:50: Tekrar yazışırız nasılolsa.Daha çok var 24 üne.Mutlaka bekleriz di mi jelesece??? :32:

EErkezi öptüm yanacıklarından.Kuzular gibi yatıp,koçlar gibi kalkın.Ha bu arada mutlaka güzel dualar edin dilekler dileyin Dolunay gecesi,bu gece çok önemli.Sevgiler saygılar hepinize:16::16::16:

:))) tskr ederım..bende memnun oldum..fotoları gorunce zaten dahada bı heveslendım sayende..esımın en ıı anını yakalayıp ızın almalıyım :)) ilk iş bu :))

bırde cok olcm ama bısey sorcam sakıncası yoksa ılk fotoda kac kılosun?ıkıncı fotoda kac kılosun ?cok fazla fark var gıbı arada .

öpüldün kocaman kendıne ii bak

siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya:((

siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya:((

canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.

ay gecmis olsun canimm inan üzüldüm aslinda biz mutlu olanlardaniz iyi estetik olan aslinda kk bir bölüm acilmali kötü karin germe amaliyati olanlarin neler yaptigi nasil oldugu hangi doktorun yaptigi tekrar gecis olsun

canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.

ay canim gecmis olsun amaliyat iyiside var kötüsüde cani her keze teslim etmemek lazim iste ya üzüldüm

Back