Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb..aynen ole guzellık ıcın katlanıoruz katlancaz yada katlanmak ıstıoruz :)) 5 kılo versem super olur dıe dusunuorum..suan tek sıkıntım amelıyat korkularım ( daha once sezeryan oldum cok kolaydı bana gore..epıdural sezeryan hıc agrı sızı cekmedım.ama 2 kez kapalı bobrek amelıyatı oldum 2-3 dıkıslık mınıcık bır kesı öldüm bittim yanı..korkuorum ıste acaba bobrek amelıyatı gıbı agrı sızı olr mu dıe..cok tskr ederım cvp verdıgın ıcın..
siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya(
canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.
Rica ederim.Ameliyat korkularını atmaya çalış.İlk kez olsan neyse bak kaç kez narkoz almışın zaten.Herkesin farklı olabilir ben ağrı çekmedim.Bir gece hastanede kaldım ertesi gün eve geldim.Evde de hiç ağrı kesici kullanmadım.Rahat geçirdim ben.Kilonu ver öyle ameliyat ol.Bence daha başarılı bir sonuç alınıyor.
Size de çok geçmiş olsun.Revizyonu aynı doktorunuz mu yapacak?
sağolasın hayır içmiyorum.Geçmiş olsun sigara içiyormuydunuz ?
Size de çok geçmiş olsun.Revizyonu aynı doktorunuz mu yapacak?
sız ne zmn oldunuz amelıyatı?şişliklerden odemden bahsetmısler.ne zmn gecıo kı onlar?bırde sadece karın gerdırme mı oldunuz?lıpoda yapıldı mı?
Yedi ay oldu lazer lipoda yapıldı.Doktorumun ve topikteki arkadaşların dediğine göre bende ödem çok değilmiş.Bu ameliyatın sonucunu 4. aydan sonra almaya başlıyorsunuz.6. ayda vücut tam oturmuş oluyor.
mrb.cok tskr ederım.evet gordum fotoları mukemmel gorunuosun..ılk resımle dıger resmın arasında kac ay var?ankarada mı oldun amelıyatını?korkuorum ben bıraz anlatsana nasıl oluo?zorluk acı agrı vs..
Sizin anladığım kadarı ile iç dikiş alerjisi olmuş.Sanırım iltihap değil lezyon olmuş.Sezeryan kesisinin tam ortası dikişin başladığı ve bittiği yer diyorlar yanlışım yoksa.Her 4 kişiden birinde olduğunu bilmiyordum okumadımda.Doktor mu söyledi.Bende bu dikiş olaylarının alerjik tene sahip olanlarda olduğunu düşünürdüm yanılmışım.
tskr ederım..atcam ıns o korkuları kılo verıp tam kararımı verene kdr takıp edıcem topıgı.. okudukca yenıorum bıraz korkularımı..
ankarada olanda yok sanırım.kımseden ses cıkmadı..
evet dikişin başladığı ve bittiği yer. evet bunu doktor söyledi bana ben kendi doktorum farklı şehirde olduğu için bulunduğum bölgedeki bir plastik cerraha kontrollerimi ve tedavimi yaptırıyordum. kendisi söyledi bu ameliyatta en önde gelen komplikasyon budur her 4 kişiden birinde olağandır dedi . hatta dikişlerimide farklı bir genel cerraha aldırdım onunda görüşü bu yönde idi anormal bir durum görmemiş bu durumların gelişebileceğini belirtmişti.
diğer bir durumuda allerjik olabilir tabi allerjen kişilerdede gelişebilen birşey olasılığıda yüksektir.
teşekkür ederim canım. malesef.
saol canım. evet sezeryan yerinden fakat up uzun bir dikiş bunun tam ortasında 4-5 cm lik bir açılma oldu.
aynen canım benim inşallah hayırlısı bakalım. çok sağolasın.
Doktor araştırması yaparken okumuştum Ankara da olanlar vardı.Belki girmiyor olabilirler.Bu topiktekilerin çoğu İstanbul galiba.İstanbula canlı örnek görmeye geliyorsunuz.Şanslısınız evre evre göreceksiniz.Jelesece olduğunda ilk halini,bestemelodi de 1,5 aylık halini,bende 8 aylık,nldglp 1 yıllık halini göreceksin.Gel şekerim gel kimseye bir yıllık evreleri gösterilmiyor şanslısın valla.
Şimdi kafaya taktım işte 4 kişiden biri.Bayağı yüksek bir risk durumu.Acaba yüz ameliyatı içinde geçerli mi?Benimge gün yaklaştı da
yuz amelıyatı mı?gerdırme mı yapılcak?
Evt canım göz kapakları alınacak kök hücre nakli falan yapılacak.Tam yüz germe değil.Detayları konuşacağım bu hafta kısmetse doktorumla.Sen geldiğinde Allah kısmet ederse yüzde göreceksin.Bu da kaymağı oldu bak şimdi sana