Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bu benim konum.Ne yaptırdın sadece göz kapaklarınımı aldırdın başka işlem yapıldımı.Paylaşırsan çok sevinirim.[/
canim ben inan daha onceden hic dusunmedim yuz goz amaliyati. sadce karnimi aldirmakti amacim.
Bana doktorum dedi istersen goz torbanida alayim ustunu dedi bende hemen peki dedim. yani hic dusunmeistim yaptirmayi. ve o ana kadar aklima gelenler bana dedikleri yumuk goz uyur goz gibi lakap takarlardi kucuklugumden beri yani dogustan goz ust torbalarim gozumun uzerindeydi. dogustan oldgu icinde hic ilgilenmedim. sag gozumun torbasi daha dusuktu sanki felcli gibi oldgumu doktor istersen goz torbalrinida alayim dedikten sonra fark ettim. uyandigimdan 1 saat sonra aynaya baktigimda okadar guzeldiki gozlerim ve yuzme degisik bir ifade gelmisti cok begendim kendimi. cok pisman oldumki o anda tam yuzumude yaptirmadigima. ve su anda yuzmude yaptiracam ve gidgimida alt bacak ustumude. ve biran once yaptirmak icinde heycandan yerimde duramiyorum:) karnima gelince bu onumuzdeki carsamba 5 haftam doluyor ve halla sisliklerim var fakat dunde giyindim gezmeye gitmistim yemin ederim insanlri vucuduma bakarkene yakaladim. yuzme demiyolar birseyler sadce bir kac dostumdan arkadasimdan baska. degim gibi bana yakistiramiyolar belkide estetigi belkide.
Toprakcim bende en kisa zamanda gidik alin tum yuz diyim sana yaptiracam bildgin bilgileri paylasirsan sevinirim. ben gobek olayinda nete bile girp bakmadim. gittim dusunmeden oldum iyikide olmusum
Anlıyorum tatlım. Ben bu ameliyatı olacagım. Ancak iş yerim bana maximum 1 ay rapor verir. Ben özel bir spor salonunda fitness anterenörüyüm. Fitness antrenörü olup bu sorunu ceken de kişi benim heralde. Ne yapayım cok genc yastayken hoslandıgım cocuk bana " Yürü ayılarla mı ugrasacagım ben" diyince her gün ağlaya ağlaya diyet yapıp tam 40 kg verdim sonra spora hayatım basladı vs. ama dolayısıla bu da bünye karında deri kaldı.
Her neyse uzatmayayım, dediğim gibi benim iş yerim en fazla 1 ay rapor verir ve eğer tekrar geri dönemezsem malesef işten çıkışım verilir bu devirde beden eğitimci bulmak kolay zaten. İşim spor olmasa sorun değil ama... ben yine de bu ameliyatı ne pahasına olursa olsun olmak istiyorum. Tabii keske 1 ay sonra mekik çekebilsem.
Gitim, görüştüm, göğüs ve karın bir arada olacak. Evden pek destek alamadım, eşim 4-5 ay sonra ol diyor, ona kalsa hiç istemiyor. Ben 5 veya 6 kasım ve hastane seçimim için arayacam doktoru. Ben de kendime şaşırıyorum, bu kararsızlıkla doktor doktor dolaşırım diyordum ama içimdan öyle bir istek yok, bir an önce olup iyileşmek istiyorum, hayırlısıysa olsun tabi, bakalım şimdi eşimle iyice bi konuşim, son kararımı verim, netleşince yazarım. Bir aksilik olmazsa inşallah, benim çabuk toparlanmam lazım, ha unuttum izim kısa olcak sarkık yerin genişliği az ama ben yanlardaki çatlakların da gitmesini istiyorum izin uzun olmasına razıyım deyince o yanları da çıkarırız dedi, o zaman iz uzuyormuş. Ön tahlil sonuçlarını göstermeye gidince daha ayrıntılı sorucam, Eşimden ve annemden tam destek alamayınca biraz moralim bozuldu, bu arada göğüs kısmını söylemedim, sadece karın germe sanıyolar, göğüsü bilseler daha çok korkarlar heralde.
lemontree canim günlük islerimi tabiki yapiyorum yemek felan yazimi dikatli okursan bayram temizligi dip köse yapilmasini istedim üstün körü deyil canim ne kadarda olsa kisitli yapiyorsun
ben is görürken arkamdan atli geliyor gibi yaparim esimde bu bayram birini bulalim biraz yardim etsin dedi yoksa normal isleri yapiyorum ama ilk hafta yemek yapacak kadar iyi hisetmedim
zati hastanedeydim 3haftadan sonra kendime geldim yemek temizlik felan
Ya benim topiğe gelsenizeeeee
canım ciğerim bende tarihimi kesinleştirdim heryere de yazdım okumadın mı ? küstüm:2:
evet bacIm ne topigi actIn , hic söylemiyosun.
:)) nerde bende olmadi valla...mantiklisida olmaz zaten dusun yukardaki deri asagi cekiliyor ve asgi derinde yukari. benim kadinlik organim yukari cikti mesela..kadinlik organinda cok degislikler oluyor bende oldu mesela. ben en cok ona sevindim. cunki cok sey fark etti. ister isteemz o bolgede geriliyor yukari cikiyor. yas ilerledikce asagi inen organin eski kizlik yilari donemine geliyor derisi durusu..oda genclesiyor yani:) bir yerde okudum cis kaciran bayanlara bire birmis mesela o sorun ortadan kalkiyormus...
"Karın germe ameliyatı sonrası göğüs bölgesi tabanının aşagıya doğru gerilmesiyle birlikte göğüslerde dikleşme söz konusu olur."
İşte bir estetik cerrahın sitesinde yazan bu.