• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya:((

cok gecmıs olsun..ama ben dahada cok korktum sımdı :( nerde oldunuz amelıyatı??

canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.

sanada gecmıs olsun cnm..pekı neden olmus bu durum bısey solemedıler mı?tabı kendı basarısızlıklarını kabul etmezler uydururlar bı kılıf :(( ayrıca karnının ortasındakı dıkıs ne ?sezeryan yerınden kesı yapılmıo mu?

siteyi 5 gün takip ettim okudum.bugun yazarak aranıza katıulmak isdedim..1.5 ay önce bende karın germe ameliyatı ooldum.ama tamamen başarısız.napacağımı bilmiyorum.dahası karnımın orta yerinde kocaman bir delik var içimi görüyorum.dr geçer diyor varmı böle bişey ya:((

sizin adınıza çok üzüldüm:( daha çok erken evre şişlik ödem ağrı hepsi tamam ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar ama sizin ki kocaman delik ne anlamadım geçer demesi doktorunuzun yeterli bir açıklama değil bu olay neden olmuş dikiş izleriniz kesiniz nasıl? doktorunuz kim? ben hep yazarım doktorun yaptığı işleri canlı görmek en iyisi ben ve forumdan arkadaşlar öyle yapmaya çalışıyoruz en azından tekniği görme şansımız oluyor.

başka sıkıntı var mı peki? tamamen başarısız dediğinize göre sonuç iyi değil

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun benimkide başarısız 2 ay oldu ama karnımın ortasındaki dikiş açılmasından dolayı 4-5 cm lik açılma ve iltahap yara var asla geçmedi içerdende yara ben şimdi revizyona gidiyorum yani kendi doktorum haricinde bir başka plastik cerrahla görüştüm muayene oldum ve o bölgedeki dokularım ölmüş dahası dedi o bölge asla iyileşmez çünkü 2 aydır aynı dr dan tedavi alıyorum bir gelişme yok o bölgenin dip tabakasıyla beraber çıkarılıp yeni temiz deri ve dokularla birleştirilip kapatılacakmış. kendi doktorumlada görüştüm şimdi kasımda revizyon yapacak gel düzeltelim dedi. inşallah sendede böyle bir durum gelişmez. tekrar geçmiş olsun.

seninle çok yazıştık canım; senin doktorunun sana yaklaşımı tutumunun elle tutulur bir tarafı yoktu zaten; inşallah revizyonla istediğin olur yüzün güler arkadaşım:29:

sizin adınıza çok üzüldüm:( daha çok erken evre şişlik ödem ağrı hepsi tamam ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar ama sizin ki kocaman delik ne anlamadım geçer demesi doktorunuzun yeterli bir açıklama değil bu olay neden olmuş dikiş izleriniz kesiniz nasıl? doktorunuz kim? ben hep yazarım doktorun yaptığı işleri canlı görmek en iyisi ben ve forumdan arkadaşlar öyle yapmaya çalışıyoruz en azından tekniği görme şansımız oluyor.

benım gıbı 24 unde ıstanbula gıdıp canlı canlı amelıyata tanık olma gerek dı mı..jelesec gelıcem sanırım esımle konustum tmm dedı ıstemeyerekte olsa ınsallah bı sorun cıkmaz cok ıstıorum gelmeyı..

benım gıbı 24 unde ıstanbula gıdıp canlı canlı amelıyata tanık olma gerek dı mı..jelesec gelıcem sanırım esımle konustum tmm dedı ıstemeyerekte olsa ınsallah bı sorun cıkmaz cok ıstıorum gelmeyı..

çok uzaklardan gelip hem tanışıp hemde ameliyat olan hastaları gören arkadaşımız oldu :29: sen ankaradasın orada hangi doktora olmayı düşünüyorsan mutlaka hastalarıyla görüşmeye çalış aç ameliyat olanları karın meme neyse yaptıracağın incele :34: gel gel buraya da bekleriz hem bana dua edersin hemde bizim kızlarla tanışırsın hepsi güzel hepsi hoş sohbet gerçi estetikle güzelleşmişler ama idare et:1:

Son düzenleme:
Beni korkuttunuz ha..gobek deligi tutmamis galiba arkadasin..ilginc valla. insan korkuyor okudukca. benim 6. haftam dolmak uzre sukurler olsun deligim iltihabim felan yok..ama sislik devam ediyor karnim sis. odem neden oluyor onuda dahi bilmiyorum. aslinda hic bir yerde dogru duzgun aciklamalar okumadim. bazen sisyorum cokca bazen sisliklerim azaliyor. fakat merak ediyorum surekli nezaman gecicek bu sislikler diye. aslinda herkezin amaliyat gunlugu olsada istedgi zamanlarda yazsa neler yasadigini sisliklerden nasil kurtuldgu yada neler yaptigi insan girer okur..kendimi kotu hisediyorum tam bir bilgi bulamayinca. ya doktorlar anlatmiyor yada ben anlamiyorum bu sisliklerin sebeplerini nekadar surecegini? onceleri cok korkmustum panik yapmistim bilmiyordum sislikler 2 haftada gecek saniyordum ama gecmiyor halla.

Benim eşim hiç birşey demiyor çok şanslıyım bu konuda aksine destekliyor 3 dr la görüşmemim 2 sine benimle gelmişti :) ben baştan yaptıracagım operasyonları sıralamıştım :1::1: i
bestemelodi canim bende karin germe olduktan sonra aa karnim güzel oldu gösümüde diklestirsem bacaklaridami gerdirsem demeye baslamisim esim yokkkkkkk diyor yeter
eskiden ajla pekkani begenirirm hep bakimli kadin diye ay onu gececemmmm gibiiii:1::1:

Benim eşim hiç birşey demiyor çok şanslıyım bu konuda aksine destekliyor 3 dr la görüşmemim 2 sine benimle gelmişti :) ben baştan yaptıracagım operasyonları sıralamıştım :1::1: i

vayvayyyyy enisteye selam süper eniste yok bacum karin germe olana kadar adam beni yedi bitirdi oluncada vav güzel olmus diyen bir adama sahibim iyi insandirda biraz zor insandir
yada ben cok cadiyim adam dur dur demekle bas ediyor heralllll:1::1:

bende şanslıyım ameliyat sonrası üstüne kustum adamın sesi çıkmadı vallahi :1:şimdi yine diyorum kusarsam çok yaklaşma sen diye:) ben bu son dedim amma belli olmaz tabi günü kurtarayım da ilerisi için yatırımı sonra yaparım:34:

bestecim içimizde en yeni ameliyatlı sensin bir link vardı bir önceki sayfada karın germe videosu baktın mı? baktıysan eğer dikişe bir yorum yazar mısın merak ettim senin yorumun ne olacak?

Tamam canım bakayım görmüştüm ama bakmamıştım :)
bende şanslıyım ameliyat sonrası üstüne kustum adamın sesi çıkmadı vallahi :1:şimdi yine diyorum kusarsam çok yaklaşma sen diye:) ben bu son dedim amma belli olmaz tabi günü kurtarayım da ilerisi için yatırımı sonra yaparım:34:

bestecim içimizde en yeni ameliyatlı sensin bir link vardı bir önceki sayfada karın germe videosu baktın mı? baktıysan eğer dikişe bir yorum yazar mısın merak ettim senin yorumun ne olacak?

JELESEC bak enisteler iyi adamlarmis canim daha ne üstünede kusmusunnn :1::1::1:
hayirlisiyla atlataydin seni merakla bekliyorummmm

Bu dikişlerin bendeki dikişlerle hiçbir alakası yok 25 gün önce operasyon yaptırdım 18.gün resimlerimi görenler var burda yazan arkadaşlardan ki içlerinde aynı dr a daha önce yaptırmış olanlarda var ben canlı olarak onlarıda gördüm hiçbirimizin izi böyle degil benimki suanda bile iççamaşırımın içinde kalıyor hala ödemlerim var böyle bir iz planlasaydı dr um kesinlikle yaptırmazdım buna benzer yabancı sitelerde çok resim gördüm gözünü seveyim türk dr ların :)
internette örnek bir gerdirme ameliyatı izlemeden karar vermeyin derim...

Karın Germe Ameliyatı - Dailymotion video

ee normal amaliyat türkiyede farklimi simdi kendimi yokladim ben amaliyat olali 2 ay olacak izler ince bir cizgi gibi ama baya uzun türkiyede nasil oluyorki
sükür itihaplanma felan olmadi amaliyat sonrasi promlemsiz gecti
benim gizli duam var gerci ilk size söylüyorum allah doktorlara uzun ömür versin birde güc kuvet

ay canim gecmis olsun amaliyat iyiside var kötüsüde cani her keze teslim etmemek lazim iste ya üzüldüm
teşekkür ederim canım. malesef.
sanada gecmıs olsun cnm..pekı neden olmus bu durum bısey solemedıler mı?tabı kendı basarısızlıklarını kabul etmezler uydururlar bı kılıf :(( ayrıca karnının ortasındakı dıkıs ne ?sezeryan yerınden kesı yapılmıo mu?
saol canım. evet sezeryan yerinden fakat up uzun bir dikiş bunun tam ortasında 4-5 cm lik bir açılma oldu.
seninle çok yazıştık canım; senin doktorunun sana yaklaşımı tutumunun elle tutulur bir tarafı yoktu zaten; inşallah revizyonla istediğin olur yüzün güler arkadaşım:29:

aynen canım benim inşallah hayırlısı bakalım. çok sağolasın.

a.s.:sağol cnm .karnımın alt kısmında tam dikişin birleştığı yerde ölü deri war.orası alttaki canlı tabakadan ayrıldı.çok küçük bir yer.ama çok canımı sıkıo .ölü tabaka yerınden kalkmadan cerrahı işlemde yapılamıo.yanı canlı derıyle öl deri birbirini tutmuo doğal olarak.oraaki derı soyulup taze deri yüzeye çıknca tekrar dikicem dedi şu an yanlızca pansuman yapıorum.benımde karnım dedıgın gibi bugun ne kadar yumusak dıorum akşama doğru taş gibi oluo kasların yorulmasıyla ılgılıymış cnm.tekrarr sabır ve şifa diliorum:nazar:

yeni üyeyim yazınızı gördüm.aynı sorun bende de oldu.1.5 oldu ameliyat olalı ve deri kaybı oldu .orasını de aldı.şu an göbeğimde el baş parnağımı işaret parmağını birleşdir işde o kadar büyük bir delik göbeğimde.içi intihap.15 gündür sadece pansuman yapıyor dr.dikse orada dikiş izi olacak (hoş dikeyimde demediya)böle böle iyileşir diyor. moralmen çökmüş durumdayım.ondan size yazdım nasıl giderdiniz o ölü deriyi.bilgi verirseniz sevinirim

yeni üyeyim yazınızı gördüm.aynı sorun bende de oldu.1.5 oldu ameliyat olalı ve deri kaybı oldu .orasını de aldı.şu an göbeğimde el baş parnağımı işaret parmağını birleşdir işde o kadar büyük bir delik göbeğimde.içi intihap.15 gündür sadece pansuman yapıyor dr.dikse orada dikiş izi olacak (hoş dikeyimde demediya)böle böle iyileşir diyor. moralmen çökmüş durumdayım.ondan size yazdım nasıl giderdiniz o ölü deriyi.bilgi verirseniz sevinirim

canım ölü tabaka tedaviye cevap vermiyor o açılma dikiş atmasından kaynaklanıyor bir iki sayfa önce bendede oldugundan bahsettim sana . o kısmı kaldırıp yeni doku ve deri ile tekrar dikişlemek gerekiyormuş. bu şekilde beklerseniz hem çok zor ihtimal iyileşmesi hemde iyileşse bile kötü yara iyileşmesi olur oranın izi oradan parça kopmuş gibi hani eski yanık izleri gibi girintili çııntılı kalır. başka bir doktordan da yardım almaya bakın siz .

unutmadan bu ameliyatın en büyük ve olası komplikasyonu dikiş atmasıymış. her 4 kişiden birinde olasıymış.

Geçmiş olsun sigara içiyormuydunuz ?
canım ölü tabaka tedaviye cevap vermiyor o açılma dikiş atmasından kaynaklanıyor bir iki sayfa önce bendede oldugundan bahsettim sana . o kısmı kaldırıp yeni doku ve deri ile tekrar dikişlemek gerekiyormuş. bu şekilde beklerseniz hem çok zor ihtimal iyileşmesi hemde iyileşse bile kötü yara iyileşmesi olur oranın izi oradan parça kopmuş gibi hani eski yanık izleri gibi girintili çııntılı kalır. başka bir doktordan da yardım almaya bakın siz .

unutmadan bu ameliyatın en büyük ve olası komplikasyonu dikiş atmasıymış. her 4 kişiden birinde olasıymış.

Son düzenleme:
Merhaba sigara içiyormuydunuz ? drunuz sizi sıkı takip ediyor mu? Neden oldugu yönünde bir bilgi verdimi size ?

Son düzenleme:
Back