• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bu tür yazıları bende okumuştum fakat öyle bir değişiklik olmadıgı gibi gögüslerim gözüme daha çok batmaya başladı malesef :( neyse ki bundan sonraki operasyon olarak onları sıraya koymuştum zaten :)

bestemelodi canim bende karin germe olduktan sonra aa karnim güzel oldu gösümüde diklestirsem bacaklaridami gerdirsem demeye baslamisim esim yokkkkkkk diyor yeter
eskiden ajla pekkani begenirirm hep bakimli kadin diye ay onu gececemmmm gibiiii:1::1:

bestemelodi canim bende karin germe olduktan sonra aa karnim güzel oldu gösümüde diklestirsem bacaklaridami gerdirsem demeye baslamisim esim yokkkkkkk diyor yeter
eskiden ajla pekkani begenirirm hep bakimli kadin diye ay onu gececemmmm gibiiii:1::1:

iste bu estetik böyle alIskanlIk yapIyo:)) bunun sonu yok malesef:50:.
Burada bircogumuz ayni sorunlarI yasIyoruz, günlük hayatImIzda bunlarI birilerinle paylassak anormal birdurum sözkonusu oluyor.......

kızlar mrb..uzun zmndr karın germe amelıyatını dusunuorum ama korkudan gerı vazgecıorum..ama bu kez kesın kararlıyım..ıkız dogum yaptım 5 yıl once karnım komple catlak..90 kıloya cıktım su an 71 kıloyum..bacaklarım ve kalcam normal kılolu dııl yanı..ama gobek mıde sırt vs yanı ust vucut, gobektekı catlakların yanısıra kılolu (resmen tum kılo gelmıs oraya yerlesmıs) bel oyuntusu yok dumduz ınıo gıbı :(( amelıyatı olanlar ya da bılgısı olanlar bana bıraz anlatr mısınız?kılo vermek gerekıo mu amelıyat oncesı?bel oyuntusu cıkıo mu amelıyttan sonra ortaya?lıpo ve karın germe ıle bırlıkte kac kılo gıder sızce?veeee en onemlısı cok acı cekıomuyuz???cok korkuorum ben ..ltf bıraz aydnlatr mısınız?735 sayfa var hemen hemen 100 sayfasını okudum ama kımse foto koymamıs sankı..goremedım hıc..oncesı ve sonrası gıbı fotolar var mı nerden bakabılırm..

ha bırde ankarada amelıyat olan doktorundan ve amelıyatından memnun olan var mı aranızda??

kızlar mrb..uzun zmndr karın germe amelıyatını dusunuorum ama korkudan gerı vazgecıorum..ama bu kez kesın kararlıyım..ıkız dogum yaptım 5 yıl once karnım komple catlak..90 kıloya cıktım su an 71 kıloyum..bacaklarım ve kalcam normal kılolu dııl yanı..ama gobek mıde sırt vs yanı ust vucut, gobektekı catlakların yanısıra kılolu (resmen tum kılo gelmıs oraya yerlesmıs) bel oyuntusu yok dumduz ınıo gıbı :(( amelıyatı olanlar ya da bılgısı olanlar bana bıraz anlatr mısınız?kılo vermek gerekıo mu amelıyat oncesı?bel oyuntusu cıkıo mu amelıyttan sonra ortaya?lıpo ve karın germe ıle bırlıkte kac kılo gıder sızce?veeee en onemlısı cok acı cekıomuyuz???cok korkuorum ben ..ltf bıraz aydnlatr mısınız?735 sayfa var hemen hemen 100 sayfasını okudum ama kımse foto koymamıs sankı..goremedım hıc..oncesı ve sonrası gıbı fotolar var mı nerden bakabılırm..

ha bırde ankarada amelıyat olan doktorundan ve amelıyatından memnun olan var mı aranızda??

Merhabalar.Korkunun ecele faydası yok derler.Ah biz bayanlar güzellik için yapamayacağımız şey yok galiba.Vermen gereken kilon çoksa ameliyat öncesi ver.Çatlaklara gelince karı gerildiğinde yeterli derin varsa çatlaklar gidiyor.Anlayacağın derin ne kadarsa çatlak olayın o kadarı gidiyor.Ben karın ameliyatı oldum.Yeterli derim olmadığından kasık bölgesinde çok az kaldı. Göbek deliğim tekrar yapıldı. Sırtıma ve gerekli gördüğü yerlere lazer lipo yaptı.Kilo verme değil bu ameliyatlar vücut şekillendirme.7 ay oldu ameliyat olalı ameliyat öncesi kilomdan 4-5 kg daha azım şimdi.Bel oyuntusu çok güzel belirgin.Ben istanbulda oldum,Ankarada olanlar vardı okumuştum daha önce belki cevap yazarlar.
En zoru doktor seçimidir.Güvendiğiniz ve tekniğini beğendiğiniz birini bulursunuz inşallah.Bir doktorla kalmayın bir çok doktora gidin.Aradaki farkı anlar vücudunuza neler yapılması gerekir öğrenirsiniz.Doktorun yaptığı canlı örnek hastasını görün bu çok önemli.Resim yükleme daha önce yaptım şimdi yapamıyorum bir türlü.Yapınca bakarsınız.Kolay gelsin herşey gönlünce olsun.

Arkadaslar bu karın germe ameliyatı yan karındaki çatlakları ve kanat-sırttaki sarkıkları da alıyor mu?

Çatlaklar deri fazlalığın varsa gidiyor canım.Sırttaki sarkıklar nasıl anlamadım.Ama sırta lazer lipo yapılıyor düz görüntü sağlanıyor.Benim öyle oldu.Hani sütyen takınca göğüs yanlarından çıkarlar pörtledi deriz işte onlar da yok oluyor.Benim öyle oldu.Çatlaklarımda kasık bölgesinde çok az kaldı çünkü yeterli derim yoktu.

ben bu gösteriyi defalarca izledim; buradaki teknik ile şimdiki uygulanan dikiş tekniğinin ilgisi yok! Buradaki ameliyat sonrası yapılan dikiş çok kötü

Aynen katılıyorum jelesec e.Bu teknik gerçekten kötü:( bu dikişle bikini falan giyilmez bir kere.Artık dikiş hattı daha aşağıda ve yukarı doğru kalkık değil yanları.Düz ve bikini hizasının altında kalıyor.Hiç bir şekilde görülmüyor dikiş izleri.

Dudi merhaba.Kimseye bunu yapmadım.Yani bu kadar çabuk karar vererek listeme eklemedim.Ama sana bir yardımım olur düşüncesi ile listeme ekliyorum bakabilirsin öncesi sonrası resimlerimi.Samimi ve içten buldum yazını.İnşallah hayırlısı olur senin içinde:)

Dudi merhaba.Kimseye bunu yapmadım.Yani bu kadar çabuk karar vererek listeme eklemedim.Ama sana bir yardımım olur düşüncesi ile listeme ekliyorum bakabilirsin öncesi sonrası resimlerimi.Samimi ve içten buldum yazını.İnşallah hayırlısı olur senin içinde:)

mrb.cok tskr ederım.evet gordum fotoları mukemmel gorunuosun..ılk resımle dıger resmın arasında kac ay var?ankarada mı oldun amelıyatını?korkuorum ben bıraz anlatsana nasıl oluo?zorluk acı agrı vs..

Aynen katılıyorum jelesec e.Bu teknik gerçekten kötü:( bu dikişle bikini falan giyilmez bir kere.Artık dikiş hattı daha aşağıda ve yukarı doğru kalkık değil yanları.Düz ve bikini hizasının altında kalıyor.Hiç bir şekilde görülmüyor dikiş izleri.

iğrenç kesi iğrenç dikiş :19: neredeyse memelere kadar dikişi kaldıracaklar yabancı doktorlar :51: hemde kalın kalın dikişler beste bana göndermişti foto 18.gün resimleri sende görmüştün nerede o nerede bu kesi ve dikiş nerede Allah korusun çok çirkin

mrb.cok tskr ederım.evet gordum fotoları mukemmel gorunuosun..ılk resımle dıger resmın arasında kac ay var?ankarada mı oldun amelıyatını?korkuorum ben bıraz anlatsana nasıl oluo?zorluk acı agrı vs..

evet nlglpd anlat bakalım bende 24.ünde ameliyat olacak biri olarak merak ediyorum acı var mı acı:18::18::18:

Merhabalar.Korkunun ecele faydası yok derler.Ah biz bayanlar güzellik için yapamayacağımız şey yok galiba.Vermen gereken kilon çoksa ameliyat öncesi ver.Çatlaklara gelince karı gerildiğinde yeterli derin varsa çatlaklar gidiyor.Anlayacağın derin ne kadarsa çatlak olayın o kadarı gidiyor.Ben karın ameliyatı oldum.Yeterli derim olmadığından kasık bölgesinde çok az kaldı. Göbek deliğim tekrar yapıldı. Sırtıma ve gerekli gördüğü yerlere lazer lipo yaptı.Kilo verme değil bu ameliyatlar vücut şekillendirme.7 ay oldu ameliyat olalı ameliyat öncesi kilomdan 4-5 kg daha azım şimdi.Bel oyuntusu çok güzel belirgin.Ben istanbulda oldum,Ankarada olanlar vardı okumuştum daha önce belki cevap yazarlar.
En zoru doktor seçimidir.Güvendiğiniz ve tekniğini beğendiğiniz birini bulursunuz inşallah.Bir doktorla kalmayın bir çok doktora gidin.Aradaki farkı anlar vücudunuza neler yapılması gerekir öğrenirsiniz.Doktorun yaptığı canlı örnek hastasını görün bu çok önemli.Resim yükleme daha önce yaptım şimdi yapamıyorum bir türlü.Yapınca bakarsınız.Kolay gelsin herşey gönlünce olsun.

mrb..aynen ole guzellık ıcın katlanıoruz katlancaz yada katlanmak ıstıoruz :)) 5 kılo versem super olur dıe dusunuorum..suan tek sıkıntım amelıyat korkularım :(( daha once sezeryan oldum cok kolaydı bana gore..epıdural sezeryan hıc agrı sızı cekmedım.ama 2 kez kapalı bobrek amelıyatı oldum 2-3 dıkıslık mınıcık bır kesı öldüm bittim yanı..korkuorum ıste acaba bobrek amelıyatı gıbı agrı sızı olr mu dıe..cok tskr ederım cvp verdıgın ıcın..

İlk resim geçen sene 17 Ekimde ameliyat olacağım sabah çekilen resim.Diğeri 4 ay sonra Şubat ayında çekmişti doktorum.Ama bu resimin üzerinden de 8 ay geçti şimdi daha da güzel.Yan dikiş izlerim artık belli belirsiz diyebilirim.Artık ameliyatlar acılı sancılı olmuyor dudi.Bence hiç korkma.Keşke burada İstanbul da olsan önümüzdeki ay Jelesec arkadaşın ameliyatı vardı canlı canlı görürdün.İnan hiç korkulacak birşey yok.Zaten dayanılmaz olsa kimse yaptırmaz emin ol:34: Ameliyat çıkışı yüksek miktarda ağrı kesiler yapıldığından çok fazla acı çekmiyorsun.Sadece ameliyat sonrası 2 saat kendine gelene kadar üşüme titreme gibi durumlar oluyor.Tabii herkesin bünyesi ile alakalı bir şey kimisinde de fazla olmuyor.Ağrı acı kısmını hiç düşünme derim.Esas iyi bir estetik cerrah bulup başarılı bir ameliyat olman ilk hedefin olsun.Buradaki bütün arkadaşlar sana mutlaka yardımcı olurlar.Ankaradaki doktorları ben hiç bilmiyorum.ama olanlar var seni bilgilendirirler .Ben İstanbul da Memorial da oldum ameliyatımı.

evet nlglpd anlat bakalım bende 24.ünde ameliyat olacak biri olarak merak ediyorum acı var mı acı:18::18::18:

Şimdi hiç yok desem yalan olur.Ama dediğim gibi dayanılmayacak kadar değil.Aslında ağrı değilde ağır bir yük konulmuş gibi karnına.Ama inanki 2 saat sonrası hiç birşey kalmıyor kalkıp yürüyorsun bile.O derece ;) Merak etme ben yanında olup elinden tutacağım allahın izniyle:13:

Back