Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler ilgin için sistem bana mesaj için izin vermiyor bende mesajına cevap yazamadım. Niyet ettim olmaya bakalım 13 nisan için gün alacağım. Adet döneminde ameliyat olunmuyor dimi.

Bence de gününden sonra olman senin rahatlığın için çok daha iyi.Zaten yatıyorsun sonda var.wc olayına sürekli gidemezsin.Acil değil sonuçta birkaç gün sonra ol.Allah kolaylık versin.

Öncelikle memnun olmana çok sevindim.Dikiş olayına şaşırdım.Göbek çevresinde dikiş yok.Göbek deliğinin içindedir dikiş.Dikişsiz olacağını sanmam arkadaşım.

Son düzenleme:
arkadaşlar atılan resimleri bende görmek istiyorum..nasıl görebilirim acaba?ameliat sonrası göbekler nasıl oluyor çook merak ediyorum ben özelden msj atmayı bilmiyorum sanırım atma hakkımda yok henüz banada resim gönderebilirmisiniz??

MERHABA yine ben ,ya arkadaşlar formu takip ediyorum bazen çok heyecanlanıp bende bir an önce olayım diyorum bazende senin neyine diyorum..nedeni ise bugüne kadar 8ameliat geçirdim:2sezeryan 1sezeryan sonrası enfeksyon2 burun 2sırt fıtığı 1de kalça kemiğinden ameliat ve sanırım önümde fıtıklardan dolayı ve kalça kemiği(daha doğrusu femur başı avn)çürümesinden dolayı protez ve bir kaç ameliat daha olmam lazım..bunları düşününce de karın ameliatı ki zor bi ameliat benim bünye için lüxe giriyor sanırım ama insan oğlu işte güzel bir karnım olacağını düşününcede bana moral olur diyorumm offf siz ne dersiniz ?birde ben bu formu çözemedim face e üye olan arkadaşlar eklemek isterse sevinirim.. ismim figen sakar https://www.facebook.com/fgnsd

Son düzenleme:
Öncelikle memnun olmana çok sevindim.Dikiş olayına şaşırdım.Göbek çevresinde dikiş yok.Göbek deliğinin içindedir dikiş.Dikişsiz olacağını sanmam arkadaşım.

Canim icinde tabiki dikiş vardır benim gördüğüm ameliyatlarda göbek cevresinde komple dikiş vardı bende dısı
Da yok icinde tabiki vardır :)benden bir hafta önce ameliyat olan arkadasın öyle mesela komple göbek deliğin cevresinde dikiş var benim dısında yok tabi her doktorun tekniği başka :)

Eğik mi yürüyorsun düz yürümeye başladın mı ? hereketlerin rahatladı mı? kısacası iyimisin artık.

Canim ben resim eklicem en kısa zamanda her kese açık olucak o zaman görebilirsin :)

Eğik mi yürüyorsun düz yürümeye başladın mı ? hereketlerin rahatladı mı? kısacası iyimisin artık.

Daha tam düz yuruyemiyorum otururken dikkatli oturub kalkıyorum çünkü gerginlik var ama sancım yok ben sigara içmiyorum belki ondan çabuk iylesiyorum :)

Ameliyat olan arkadaşlar sarı kantoron yağı kullanan vardı aranızda Ameliyattan kaç gün sonra sürüyorsunuz.

Bende sigara içmiyorum. inş. bende senin gibi rahat atlatırım.

İnşallah canim ben bugün saat bes buçukta Cemil beyin yanına gidicem daha cumaya kadar izmirdeyim eğer görmek istersen bulusabilirs canim hem canlı görürsün ne kadar iyi olduguna ben cep nummarami yoluyorum sana arayabilirsin :)

beria nummarami yolucaktim sana ama olmadı burdan yazıyorum ara istersen beni bulusabilirisde istersen 05549872493

Tatlım sana yardımım olduysa cok sevınırım cunkı ben cok menun kaldım cok sevıyorum doktorumu harıka bır ınsan cok hasas işine saygısı mukemmell ve sureklı kendını yenıleyen bır doktor ben kombıne amalıyat oldum ve sadece 1 hafta zorluk cektım boyle olcagını bılsem yıllar once olurdum ama ıyıkıde olmamısım cunkı ozaman cemıl beyı tanıyamazdım şansıma onu tanıdım ve korkmadan amalıyat olurum yıne.. konforlu bır amalıyat gecırdım darısı yasminaya... sanada bol bol dınlenmeler dılıyorum sonucu gun gun daha guzel oluyor...

Ameliyat olan arkadaşlar sarı kantoron yağı kullanan vardı aranızda Ameliyattan kaç gün sonra sürüyorsunuz.

Cok bilmiş oldum cıktım:)) ama cok menun kaldım kantorondan doktorumada soyledım dıkısler kaynadıktan sonra zaten iz bantı takıyor doktor cabuk ıyılessın dıye ondan sonra kantoron surdumm ve devam edıyorum gece yatarken suruyorum cunkı benım cıldım cok hassass ve iz kalmasın dıye dıkkat edıyorum...cok arastırdımm ve cevremde kullannanlar var menunlarr yüz içinde gece yataken keten tohumu yagı cildi guzellestırıyor aklınızda bulunsun kızlar:))))

Bende alırım sarı katoron aktardan dimi keten tohumunuda deneceyeğim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…