Ameliyat oldum Can'ım :))) su an annemlerdeyim yatıyorum sali sabahı oldum her şey supergecti kent hastanede oldum ve doktorum Cemil tugay herkese tavsiye ediyorum çok alakal ve ilgili doktor:))
Tatlım menun olmana ınan okadar cok sevındım ki anlatamamm.. Sonucta paylaşımlarda bulunuyoruz ve istemesekte bırbırımızı etkılıyoruz ama ben menun ken bir başkasınında benım gıbı hısetmesını ısteıyorum ben cok mutsuz 18 yıl yaşadım karnımı hep sakladım bıkını özlemı duydum kendımı kadın gıbı hısetmeyı ozledım eşımın yanında soyunmaktan cekındım cünki esim mukemmellıyetcı
benı ıster ıstemes etkılıyordu bu durum su an sadece ızlerımın gecmesını beklıyorum...cogu gectı dusun bant yerlerımdekı alerjı ızlerım bıle ancak gecıyor..)ayyyyyyyyyyyyyyy nıye 10 yıl once olmadım ki ahh kafam ahhh:)) ama bır de maddıyat da onemlı su an
hersey benım ıcın daha kolay kendım ıcın yaşamaya karar verdım kımse ıcın degıl cocuklarım ıcın yaşıyorum ve yaşadım onlar ıcın her seyımı erteledım... Ama bır baktım kı hayat akmıs gıdıyor ıcımde nıye kalsın ki.!!!!!!kadın gıbı guzel gorunmek öz güven okadar onemlıkii su an gerıne gerıne dolasıyorum...
Bütün kadınların kendını sevmesı en buyuk dılegım sadece basit kadınllara dıyorum kii ne halınız varsa gorun:))) ınşallah gobeklerınız ıyıce sarkarr:))))