Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok gecmis olsun hic boyle bisey duymamistim kasi nasil civiyle sabitmelisler soktayim. Uzun surmus ameliyatiniz insallah en kisa surede toparsiniz.sevgiler
Yaklaşık 20 cm karın kası ayrılığı vardi benim birde erimiş artık kaslar. Et dokusu da yok bende. Mecbur kalınmış çivi 🙃

ben 16 ocakta karın germe ameliyatı oldum lipo olmadı. genital bölgemin üstünde şişlik var yumruk büyüklüğünde böyle olan oldu mu geçer mi ödem midir :KK43: bu süreçte böyle yaşayanlar cevap verirse çok mutlu olurum 🙏🏻
Merhaba , bende ayni dert ben 21 subata oldum karIn germe ve gemme kucultme diklestirme , sizin dediginiz gibi genital bølge ustu sis , sizin gectimi Yada doktor bisey dedimi?
Merhaba herkese.
Uzun yıllardır hep uzaktan takip ettim buraları. Özellikle de bu konuyu. Nihayet ameliyat olmaya karar verdim. Perşembe günü inşallah tam karın+lipo olacağım. Ben paylaşımlarınızdan çok faydalandım ben de üye olup hem tecrübelerimi paylaşmak hem de gerektiğinde sizlere danışmak adına aranıza katıldım. İnşallah herşey çok iyi olur. Endişe ve korkularım var fazlasıyla. Önerilerinizi ve dualarınızı beklerim .
merhaba simdi okudum yazdiklarinizi , ameliyat oldunuzmu ? Nerde ve Hangi doktorda ? Umarim iyi gecmistir hersey ? Vende 21 subata oldum

Merhaba , bende ayni dert ben 21 subata oldum karIn germe ve gemme kucultme diklestirme , sizin dediginiz gibi genital bølge ustu sis , sizin gectimi Yada doktor bisey dedimi?

merhaba simdi okudum yazdiklarinizi , ameliyat oldunuzmu ? Nerde ve Hangi doktorda ? Umarim iyi gecmistir hersey ? Vende 21 subata oldum
Merhaba Zerrin hanım bende 20 şubatta amaliyat oldum benimde karın genital üstü şiş sanki sezaryen doğum yapmış gibi size doktor bişe dedi mi ödem den olabilir dedi ama bu durumu yaşayan var mı

Merhaba Zerrin hanım bende 20 şubatta amaliyat oldum benimde karın genital üstü şiş sanki sezaryen doğum yapmış gibi size doktor bişe dedi mi ödem den olabilir dedi ama bu durumu yaşayan var mı
cok erken daha benim 3 bucuk ay oldu hala var o bombe 3. aydan sonra azaliyor ama yine de bombe tamamen inmiyor sanirim 6 ayin dolmasini beklicez

Merhaba canım, ben Edirne'de fakültedeki bölüm başkanı prof. a oldum. Devlette olması çok uygun bir maliyete geldi ki üstelik doktorum çok uzman. İstersen özelden sana toplam maliyeti yazarım ama bildiğim kadarıyla bu konuda sabit bir fiyat vermek mümkün değil. Özel mi devlet mi olmasına, doktoruna, bulunduğun şehire göre çok geniş bir fiyat yelpazesi var. Örneğin İstanbul ve diğer şehirler bile çok farkediyoe
Merhaba hangi doktora oldunuz bende göğüs küçültme ameliyatı olucam

cok erken daha benim 3 bucuk ay oldu hala var o bombe 3. aydan sonra azaliyor ama yine de bombe tamamen inmiyor sanirim 6 ayin dolmasini beklicez
Karanfili hanım Ama benim direk karın şişliği değil dikiş üstünde yukardan bakınca dikiş görünmüyor potluk var sizde de öyle mi doktorda ödem olabilir dedi izleyelim bir dedi

Merhaba ben 8 ay önce tüp mide ameliyatı oldum birinci yılım dolduğunda karın ve kol germe istiyorum bu ameliyatı olan arkadaşlar öneriyor musunuz?

Merhaba ben 8 ay önce tüp mide ameliyatı oldum birinci yılım dolduğunda karın ve kol germe istiyorum bu ameliyatı olan arkadaşlar öneriyor musunuz?
Merhaba ben 3 gün önce karın germe ameliyatı oldum.Eğer çocuğunuz var ve yaşları büyükse kesinlikle olmalısınız

:anneadayı: bütçe çok önemli. ben de özelde olmayı çok isterdim istedim de ancak Ankara'da pahalı benim için 10 bin lira da pahalı 20.000 lira da pahalı arkadaşlar devlet hastanesinde olmaya karar verdim inşallah Allah utandırmasın Güzel sonuçlar alırım inşallah.ablam Gaziantep'e gitti Ankara'dan Ömer Berberoğlu ne oldu sonuç muhteşem 13 bin lira verdi
Merhaba ablanız ne yaptırdı acaba bende ömer beye lipomatik yaptırmak istiyorum

Yaklaşık 20 cm karın kası ayrılığı vardi benim birde erimiş artık kaslar. Et dokusu da yok bende. Mecbur kalınmış çivi 🙃
Merhaba çok geçmiş olsun. Karın kası dikilince ameliyat sonrası nefes almak zor oluyormuş öylemi oldu sizde? Bende Perşembe günü ameliyat olacağım ve en korktuğum olay bu😔

Merhaba çok geçmiş olsun. Karın kası dikilince ameliyat sonrası nefes almak zor oluyormuş öylemi oldu sizde? Bende Perşembe günü ameliyat olacağım ve en korktuğum olay bu😔
yok canim neden olsun hareket ederken kaslar yaniyor evet ama nefes alirken degil. Öksurme hapşırma sıkıntıli, burda okumuştum bir yorumda dedikleri gibi ben yastik koyuyordum hapşırma gelince hafif bastiriyordum daha az aciyordu

X